" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

inşallah daha da iyiye gider canım.
sana da geçmiş olsun herkes hasta bugün.. kahvaltını yapta gel olurmu

teşekkür ederim bulutuuum inşallahhh..

gecemavisim bacım geçmiş olsun bi dr a git muhakkak ihmal etme

terram bacım yok kızlar

ay bacım daha çayım kaynamadı bulutum bekliom

ay kızlar yaa sinir oldum bu erkekler neden evlenince kıymete biniyo anne babaları tarafından özellikle anne

allah sıfa wersın ınsallh ablacıgına
ıstanbul carpar adamı bole :)

sağol yawru kuşumm size de geçmiş olsun çok çok daha güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

kaynana vakası geldı ahaha noldu anlat bakım
:)

doktra gıt kol deyıp gecme

sefgulune noldu

delirtti beni dün akşam ya bunun kuzeni doğurdu gittim nazarlık aldım böle tulum battaniyelerden aldım dün gittik onu ziyarete.... evdende iş güç yüzünden geç çıktım
vay efemm sölimmm nie evden geç çıkmışım.... sonra annem evden çıkarken dedki gelirkene bebek için bişeler al bizim bi akraba daha doğum yapmış akşam 7 gibi ora gitcez bebek görmeye işde aşkım dedim böle böle annemle akşam gitcez gidemezsin annen çıksın alsın akşam gitmicen haberin olsun falan filen neyse dedim akşama ben bunu ikna ederim aldım ben bebek için bişeler gittik kuzenine ... kuzendeyiz saat 18:20 annemler aradı gidiyoz biz nerdesin dedim tmm anne geliyorumm... dedim hadi kalkalımm annem arıyor.
çıktık yolda diyorum annemler yoldan alcaklarmış beni hadi biraz hızlı yürüyelim yetişim yok umursamıyo sallanıyo diyoki gitmicen dedim aşkım dedim gitmezsem olmaz hadi cabuk ol biraz en azından gitmesemde anneme aldıklarımı verimm ama bizimki halen sallanmaya devam ediyo neyse dedimki bn gidiyorum ozamn hadi görüşürüz çektimm gittimm öyle kavga ettik sonra işte gece yedik birbirimizi beni ortada bırakıp gittin diyo.....delircemmm

erkek mılletı bunda anormal bısı yok tatlım alısırsın

kol önemlidir. boyun fıtığı bile kola vurur ihmal etme olurmu

valla canım evlenince pek bi kıymetli oluyolar kıskançlıktan neden olacak... kaynanalar ilgi hep kendi üzerlerinde olsun istiyolar

erkek milleti işteeee egosunu tatmin etsin diyemi sana gitme diyoki

dur daha sen bı ewlende gor delırmeyı .
sewgılıyken ben hıc delırmıyodm anam ne guzeldı lay lay lom sozde bıraz daha nısanda bıraz daha ewlennce komple delırdım

ya biz yanyanayken sıkıntı yok bigün görüşmesek yada az görüşsek tmm kavga ediyoz hemen onun derdi benim erken gitmem fazla zaman geçirememiz bide üstüne ortada bırakıp gittim ama iyi yaptımmohhh olsunn şimdi aradı konuşduk kıyamıyorum yinede

aslında korkumdan gidemiyom doktora bişey çıkcak dieee

yok kız onun öle pek egosu yokdur ama sırf gıcıklık olsun die yapar

he gı ben geldim

ayy bacım sormaa ilk gittiğimizde önce bize uğradık çünkü onların ev bikaç sokak yukarda bizdede zaten 15 dk falan durduk gece 12 de ordaydık bu arada sonra k.validemlere gittik anam kapının önüne çıktı önce ben gittim öptüm eşim arabayı park ediyodu kpekleri çıkardı eşim kayınvalidem arkama sığındı bide soğukta tit itr titriyo dedim anne sen içeri geçç istersen üşüme ben ayakkabılarımı çıkarmaya başladım yok dedi şöyle bana yandan hıhh yaparak arabayı parketsinde öyle giricem ses çıkarmadım ... ay eşim geldi bi sarılıyo annesinin kuzusuu annesinin yavrusuuuu 4 -5 defa öpüyo sinir oldum kıskandım kocamı bide yani daha önce hiç yapmıyomuş böle eşim söledi o kadar belliydiki yapmacık yapmacık beni kıskandırmak için ben kız evladıyım benim annem gayet normal karşıladı alla allaa...

sonra biz bodruma indik orasıda oda gibi sıcacık köpekleri oraaya bıraktık eşimle hemen peşimizden geldi belki kocamı sıkıştırcam sonra eve çıktık ay devam ediyo bu oğlunu sevmeye sinirim beynimden fışkırıyo böle

konuşuyoruz ben gayet samimi oldukça baktım anam baya bana laf sokuyo ne söylesem tersini iddia ediyo uğraşıyo falan oğlunu bıraktı başladı bana lkaf yetiştirmeye ama böyle şakaya vuruyo... neyse yattık ev buz gibi dondum sabah kalktım çok üşüdüm dedim ay sende çok üşüyosun bilmem ne sonra demezmi küçük odaya serseydim keşke orası daha sıcak oluyo hem dedim üşüyosun diyosun hem öbür oda daha sıcaktı diyosun dedim..

neyse kahvaltı yapıyoz k.validem telle konuşuyo ablasıyla bi yandanda bizi seyrediyo eşim elime dokundu hayatım şeker atayım mı diye bu arada annesinin yanında öyle hitap etmez telle konuşuyoduya duymaz diye benimki söyleyi verdi anaam bi baktım bizim kaynana gözlerini pörtletmiş bize bakıyo kalktık eşim annamlere bıraktı akşamda döndü bursaya bu geçtiğimiz c.tesi geceside geldi beni almaya annesinde kalcaktık ama ben nasıl hastayım titriyorum terliyorum ya evleri buz gbi diyorumki allahım ben napıcam aksilik çok fena oldum eşim yoldam tel etti pazar çalışacam dönmemiz lazım bu gece diye ayy nasıl sevindim anlatamam...

geldi beni aldı k.valideme gittik eşim dedi anne döncez allahım bu nasıl ısrar ediyo varya ban diyo sen git uyu beni yatırcak oğluyla başbaaşa kalcakya... yok dedim uyumıcam inadına neyse iki saat oturduk ama bunun surat beş karış bize bieşyler gelmiş memleketten koyuyoruz yiyecek bişiler evden kıyma koydu ay dedim anne ne gerek var size bişey kalmadı koyma tamam falan sana selpak vereyim dedi yok anne bende var peçete dedim sana lazım olur bakarsın kalsın anam beni bi azarladı ''tabi dünyadaki bütün selpaklar tükendiya lafabak allah allah '' ama nasıl çemkiriyo iyilik mi yapıyo dövüyomu ben şaşırdım bişey diyemedim yola çıkcaz eşimi üst kata çağırdı bişeler konuşmuş köpekleri verin falan bende eşimin kardeşiyle sohbet ediyom gitmedim peşlerine bi kaç dakka sonra indiler yola çıkıyoz arabaya bindik anam eşim dedi baksana annem nasıl bakıyo bi baktım bizimki boynunu bükmüş ağlıyo

eşimde yoldan aradı teselli ediyo falan sinir oldum ya sırf kıskançlık kızlar beni öyle kıskanıyoki eşimden eşimin yanında arıyo nasıl oldun die masustan nişanlıyken tanımayan kadın bir hafta orda kaldım bi aramadı ben aradım evde yoktu gidemedimde ....

terra bnde hastayım senle aynı ana denk gelıoz bız
EVET CNM...KARA BAHTIM KÖR TALİHİM..

geçmiş olsun canım..hasta hasta çalışmak zor olur..

off evet yaaaaaa

günaydın cnm geçmiş olsun çokmu yordun kendini

hastayım bacım ya her türlü

canım hoşgeldin geçmiş olsun...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…