tünaydın güzel gadınlarrr
ben de sizi özledim kızlar ablamın operasyonu iyi geçti iki hafta sonra tekrar gidecek dr a sol böbreği için
daha kayfaltı yapmadım bu arada orda grip oldum yaa sesim karga gibi şuan
siz nasılsınız anacım
sana noldu kusum
allah sıfa wersın ınsallh ablacıgınatünaydın güzel gadınlarrr
ben de sizi özledim kızlar ablamın operasyonu iyi geçti iki hafta sonra tekrar gidecek dr a sol böbreği için
siz nasılsınız anacım
teşekkür ederim bulutuuum inşallahhh..
gecemavisim bacım geçmiş olsun bi dr a git muhakkak ihmal etme
terram bacım yok kızlar
ay bacım daha çayım kaynamadı bulutum bekliom
ay kızlar yaa sinir oldum bu erkekler neden evlenince kıymete biniyo anne babaları tarafındanözellikle anne
doktra gıt kol deyıp gecmebilmiyomki sol kolum ağrıyoo omzumdan parmaklarıma kadar 3 gün oldu krem falan sürdüm eee eee özellikle gece ağrıyoruykusuzluktan delircemmm hafta sonum zehir oldu zaten dün gece ağla ağla sefgülümlede tartışdımmm
kaynana vakası geldı ahaha noldu anlat bakımteşekkür ederim bulutuuum inşallahhh..
terram bacım yok kızlar
ay kızlar yaa sinir oldum bu erkekler neden evlenince kıymete biniyo anne babaları tarafındanözellikle anne
doktra gıt kol deyıp gecme
sefgulune noldu
erkek mılletı bunda anormal bısı yok tatlım alısırsındelirtti beni dün akşam ya bunun kuzeni doğurdu gittim nazarlık aldım böle tulum battaniyelerden aldım dün gittik onu ziyarete.... evdende iş güç yüzünden geç çıktım
vay efemm sölimmm nie evden geç çıkmışım.... sonra annem evden çıkarken dedki gelirkene bebek için bişeler al bizim bi akraba daha doğum yapmış akşam 7 gibi ora gitcez bebek görmeye işde aşkım dedim böle böle annemle akşam gitcez gidemezsin annen çıksın alsın akşam gitmicen haberin olsun falan filen neyse dedim akşama ben bunu ikna ederim aldım ben bebek için bişeler gittik kuzenine ... kuzendeyiz saat 18:20 annemler aradı gidiyoz biz nerdesin dedim tmm anne geliyorumm... dedim hadi kalkalımm annem arıyor.
çıktık yolda diyorum annemler yoldan alcaklarmış beni hadi biraz hızlı yürüyelim yetişim yok umursamıyo sallanıyo diyoki gitmicen dedim aşkım dedim gitmezsem olmaz hadi cabuk ol biraz en azından gitmesemde anneme aldıklarımı verimm ama bizimki halen sallanmaya devam ediyo neyse dedimki bn gidiyorum ozamn hadi görüşürüz çektimm gittimm öyle kavga ettik sonra işte gece yedik birbirimizi beni ortada bırakıp gittin diyo.....delircemmm
erkek mılletı bunda anormal bısı yok tatlım alısırsın
dur daha sen bı ewlende gor delırmeyı .delircemm artıkkk
bilmiyomki sol kolum ağrıyoo omzumdan parmaklarıma kadar 3 gün oldu krem falan sürdüm eee eee özellikle gece ağrıyoruykusuzluktan delircemmm hafta sonum zehir oldu zaten dün gece ağla ağla sefgülümlede tartışdımmm
teşekkür ederim bulutuuum inşallahhh..
terram bacım yok kızlar
delirtti beni dün akşam ya bunun kuzeni doğurdu gittim nazarlık aldım böle tulum battaniyelerden aldım dün gittik onu ziyarete.... evdende iş güç yüzünden geç çıktım
vay efemm sölimmm nie evden geç çıkmışım.... sonra annem evden çıkarken dedki gelirkene bebek için bişeler al bizim bi akraba daha doğum yapmış akşam 7 gibi ora gitcez bebek görmeye işde aşkım dedim böle böle annemle akşam gitcez gidemezsin annen çıksın alsın akşam gitmicen haberin olsun falan filen neyse dedim akşama ben bunu ikna ederim aldım ben bebek için bişeler gittik kuzenine ... kuzendeyiz saat 18:20 annemler aradı gidiyoz biz nerdesin dedim tmm anne geliyorumm... dedim hadi kalkalımm annem arıyor.
çıktık yolda diyorum annemler yoldan alcaklarmış beni hadi biraz hızlı yürüyelim yetişim yok umursamıyo sallanıyo diyoki gitmicen dedim aşkım dedim gitmezsem olmaz hadi cabuk ol biraz en azından gitmesemde anneme aldıklarımı verimm ama bizimki halen sallanmaya devam ediyo neyse dedimki bn gidiyorum ozamn hadi görüşürüz çektimm gittimm öyle kavga ettik sonra işte gece yedik birbirimizi beni ortada bırakıp gittin diyo.....delircemmm
dur daha sen bı ewlende gor delırmeyı .
sewgılıyken ben hıc delırmıyodm anam ne guzeldı lay lay lom sozde bıraz daha nısanda bıraz daha ewlennce komple delırdım
kol önemlidir. boyun fıtığı bile kola vurur ihmal etme olurmu
valla canım evlenince pek bi kıymetli oluyolar kıskançlıktan neden olacak... kaynanalar ilgi hep kendi üzerlerinde olsun istiyolar
erkek milleti işteeee egosunu tatmin etsin diyemi sana gitme diyoki
aslında korkumdan gidemiyom doktora bişey çıkcak dieee
Yok kız onun öle pek egosu yokdur ama sırf gıcıklık olsun die yapar
git canım korkulcak bişey yok. Kötüyede yorma olurmu :26::26:
EVET CNM...KARA BAHTIM KÖR TALİHİM..terra bnde hastayım senle aynı ana denk gelıoz bız
geçmiş olsun canım..hasta hasta çalışmak zor olur..
günaydın cnm geçmiş olsun çokmu yordun kendini
tünaydın güzel gadınlarrr
Ben de sizi özledim kızlar ablamın operasyonu iyi geçti iki hafta sonra tekrar gidecek dr a sol böbreği için
Siz nasılsınız anacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?