" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

Hani fani bu hayat ümit bağlayamam
Olmadı diye oturup ağlayamam
Gönlü geniş olan sükutu öğrensin

Sevgimi yok yere ele bağlayamam
Gelir ümidiyle hayallere sığınamam
Kemale eren kendinden versin

Sevdim, kaç kere bilemem
Yaşadım, yok inkar edemem
Bıktım, senle baş edemem
Beeeeen

Zaman, öylede geçiyor
Hayat, böylede bitiyor
Bitsin, umudum cennetten

Ben dalkavuk olanı hizaya getiremem
Sorma bana ben görünmezi göremem
Merak eden kendine yönelsin

Boş yere kimseyi oyalayıp üzemem
Geçici şeylere heves edip üzülemem
Fikrim hevesimi alt etsin

Sevdim, kaç kere bilemem
Yaşadım, yok inkar edemem
Bıktım, senle baş edemem
Beeeeen

trafik karışmış desene....
:26:
zati özlüyonuz birbirinizi
ya benim adam da iş icabı şöle gitse ya biryerlere amma kafamı dinlerim ha

gadınnnnn benim şarkımı söleip iyce efkar yapmaaa bana

gül senin tenin
ben ki güller içinde kafesteyim
vatanım senin yanın

sevmedin beni kendin gibi hep uzaktan baktın el gibi sanki bir bendim yeryüzünde
vurdun hep düşman gibi

eeee napmayı düşünüyosun şimdi tatlım

gönlümü almazsa gerçekten gitmicem...
doğrusuda bu gibi geliyo sankii...
bide hep çoğul konuştu akşam
annemimi kastetti acaba
hep yapacağınız işe
yada sizdende bu beklenirdi
falan diye offff kırıldım ben ya

günaydın güzel gadınlaaaaarrrrrrımmmm

terram siyah noktalarımı sıktı ne demek bildiğimiz kırmızı nokta mı yoksa yüzündeki siyah noktaları mı anlamadım :26:

bulutum yuh diyorum geçmi olsun bizim kocalara tek tek noluyo laan dul karılar topiği olcaz yakında

derinim geçmiş olsun ayyy canım benim allah şifalar versin

gece mavisi bacım bizden örnek al en iyi erkek ölü erkek

kız bu 7511 in ayaklarına geldi o durmuyo topic topic geziyo e nolur çok gezen tavuğun ayağına ne bulaşır ? .ok bulaşır deemi

ay kazen den acayip ben bir tırs bir tırs ödüm koptu :26: bana da ara deyi vercek deyii ara diye:26: hep bu 7511 yüzünden kız ayakkabı uğruna gidiyoduk bacım şey yoluna bana dönüp kışt dese kazen ben nabardım gı acayip korkunçtu terram :26: geldi kurtardı bizi şıpıdık diye

akşam noldu ben mesaj attım buna ekmek su limon bide lahana al nokta geldi çok geçti bi baktım küçücük bi beyaz lahana almış sarmalıkta değil bi bağırırsın bu sarmalık değil ben napıcam bunu cıkcıkcık.... götürdüm dış kapının kulpuna astım .. sabahta aldım ordan şimdi haşlayıp sarcam sarma sarcam sarma geh bili bili bili soğanlı cipste var geh bili bili bili

kız terram ananın evinde nasıl oluyo yaa ben utanıyom kocama bakmaya orda kaldıki töbeee

haklısın tatlım aslında bi anlık sinirle sölnemiş bişey diye düşünüyorum ama sinirlenicekde ne varki bunda anlam veremedim doğrusu yaptığına:26:

bacım kesinlikle gitme bence kendi anası gelip kalmıyoya o zaman öle der miydi bence dert o olabilir hakikaten ayıp etmiş koskocaman annene saygı duyması lazım kadıncağız onun işi için mecbur mu koskoca trakyadan gelsin allah allah bi de öle söylüyo çok ayıp yaa anneme zahmet veriyoz diycene kendi anasını tekklif et bidaha sesi çıkıyomu bak pisler yaa ay sinir oluyom bu kot kafalı kocalara ana kuzucukları

haklısın tatlım aslında bi anlık sinirle sölnemiş bişey diye düşünüyorum ama sinirlenicekde ne varki bunda anlam veremedim doğrusu yaptığına:26:

cnm bide ben akşam dedimki buna
eklın bende kalıyosa işte gideyim arkadaşıma diye
onu çağır dedi
dedm kocasını da çağırmam lazım aradım kızı sen gel diyo dedim. çok sakinim canımlı konuşuyorum
işte bi başladı yapacağınız işe diye
hasta ya hasta daha hala aramadı... aramazsa vallaha da billahada gitmicem...
biz hiç öyle anlık sinirlenemiyoruz...
o yalvarana kadarda aramıcam...
çok krıldım üstüste geldi bu ara hep çarparım bilmemne
bitersede bitsin

kendi anasının umrundamıyım ben bacım değilim....
çoğul konuşmasının nedeni odur demi...
gitmicem işte...
kendi anası yapsa ben böyle sıkıştırsam gelmiyo diye
yine başlardı başlıcam senin korkuna diye
ayyyy sinirlerim çok bozuk bugün
çok yalvarması lazım gitmem için gitmiyorum bacım

boşver bacım sıkma canını gitme ama kendi anaları altın mübarek bizimkiler hiç değerli olamadı niye biliyo musun çok yumuşaklar böyle kaynana gibi dikilseler onlara da gör bak ne hürmet duyarlar sıkma canını içini ferah tut inşallah gelince özlemişte olur hatasını düşünür orda anlar sende arama bırak biraz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…