kızardım.. ama ben öyle yazmamıştım. bu kadarda uzatmazdım ben... gelecek olsa bugün arardım ne bileyim ya offf
allahım sıfa wersın esınlede konu kapanmıs demekkı acma boswer bıda
bulutum bak olsn erkekler cocuk gbı ıste bılıon 30yasında adam ıste cocuk gbı kadın bıraz alttan alıcak napalım
bı msk at senı sewıorm dıe bakalım napıcak bak empatı yapmak bazen cozuyo bılımusn
eger msj a ters cvp werrse sen haklısındr artık ama oda gzel bısı yazarsa hersey cozulecek
püfhala ses yok... msj attım hep 7511 im derinim...
ama artık kalbim bu kırgınlıkları kaldırmıyo
ben alttan aldıkça daha saçma şeylerden problem çıkarmaya başladı...gönlümü almamaya başladı.
aramıcam.... yarında böyle olursa derim anneme sen atla gel diye... geldiğinde napar bilmiyorum.
ne yazdın mesajda belki müsait değildir canım ya da kontr falan olmayabilir toplantıda olabilir mutlaka dönüş yapar tamamen tepkisiz kalacak hali yokhala ses yok... Msj attım hep 7511 im derinim...
Ama artık kalbim bu kırgınlıkları kaldırmıyo
ben alttan aldıkça daha saçma şeylerden problem çıkarmaya başladı...gönlümü almamaya başladı.
Aramıcam.... Yarında böyle olursa derim anneme sen atla gel diye... Geldiğinde napar bilmiyorum.
ne yazdın mesajda belki müsait değildir canım ya da kontr falan olmayabilir toplantıda olabilir mutlaka dönüş yapar tamamen tepkisiz kalacak hali yok
canım daha önceleri sorun olduğunda hep ben msj attım
bu defa ben atmak istemiyorum demek istedim.
hala ses yok
kalbim kırıldı ya gözlerim doluyo zor tutuyorum kendimi
eve gidip ağlamak istiyorum
hatunlar napıyosunuz
canım daha önceleri sorun olduğunda hep ben msj attım
bu defa ben atmak istemiyorum demek istedim.
hala ses yok
kalbim kırıldı ya gözlerim doluyo zor tutuyorum kendimi
eve gidip ağlamak istiyorum
iyiyikk bacımm kocalarımızla uğrasıoz ne edek ne napıosun bakalım
bebeimm kıyamam yaaa yapma olur böyle şeylerr ama düzeliceğini sende biliyorsun neden boşu boşuna kendini üzüpte yıpratıyosuntamir edicektir emin ol ama önce hatasını anlaması ve aynı şeyi tekrarlamaması için ne yapabiliriz onu düşünelimm
anamm evlenmekden vazmı geçsem napsamm ama benimki garibim kız ben bağrıyom çağrıyommm o alttan alıyooo hep ilerde ne olur bilmiyorum ama ben papuç bırakmam
evet onu düşünelim olur mu ben bulamıyorum çünkü
gadınlarımmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?