" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

hala ses yok... msj attım hep 7511 im derinim...
ama artık kalbim bu kırgınlıkları kaldırmıyo
ben alttan aldıkça daha saçma şeylerden problem çıkarmaya başladı...gönlümü almamaya başladı.
aramıcam.... yarında böyle olursa derim anneme sen atla gel diye... geldiğinde napar bilmiyorum.

püf
bekleyelım o zaman ınsallah arar

ne yazdın mesajda belki müsait değildir canım ya da kontr falan olmayabilir toplantıda olabilir mutlaka dönüş yapar tamamen tepkisiz kalacak hali yok

ne yazdın mesajda belki müsait değildir canım ya da kontr falan olmayabilir toplantıda olabilir mutlaka dönüş yapar tamamen tepkisiz kalacak hali yok

canım daha önceleri sorun olduğunda hep ben msj attım
bu defa ben atmak istemiyorum demek istedim.
hala ses yok
kalbim kırıldı ya gözlerim doluyo zor tutuyorum kendimi
eve gidip ağlamak istiyorum

hala ses yok

bence biraz acitasyon iyi gelebilir...demekki benim yanına gelmemi istemiyosun...gbidemekki beni hiç özlemedin....gbi

hala ses yok

bebeimm kıyamam yaaa yapma olur böyle şeylerr ama düzeliceğini sende biliyorsun neden boşu boşuna kendini üzüpte yıpratıyosun tamir edicektir emin ol ama önce hatasını anlaması ve aynı şeyi tekrarlamaması için ne yapabiliriz onu düşünelimm

evet onu düşünelim olur mu ben bulamıyorum çünkü

anamm evlenmekden vazmı geçsem napsamm ama benimki garibim kız ben bağrıyom çağrıyommm o alttan alıyooo hep ilerde ne olur bilmiyorum ama ben papuç bırakmam

bırakma sakın cnm çünkü sen anlamadan değişiveriyolar ondan sonra herşey için çok geç oluyo

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canlanın bakimmm bune içim bayıldı iki dk da zaten işlerden fenalık geldi 2 dk bura kaçim dedimm burasıda yasta valla :26:

evet onu düşünelim olur mu ben bulamıyorum çünkü

tribini bikere yap yani onu elden bırakma çokda fazla değil ama ayarınca yani, sonra tabi tavına gelicektir ozaman söyle deki ya sen bana böyle davranıyosun ama benim nekadar kırıldığımın incindiğimin farkında değilsin falan filen güzel güzel anlat sıkıntılarını ne demiş atalarımız tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış boşa dememişlerdir eminim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…