valla çok memnunum aşk başka bişey deli dolu bi kocam var bende biraz akıllı usluyum tamam olduk yani ama benimkini idare etmek çok zor ele avuca sığmaz heyecan ve sinir küpü ee bende daha 23 yaşındaym bişey bilmiyorum bazen tansiyon yükseliyo tabi...bende tecrübeli insanlarla tanışmak iyi olur diye düşündüm öyle gezinirken sizin topiği gördüm bayılırım (affedersin)geyik yapmaya..
takıl bize canım..tecrübe bizde, trajedi bizde, herşey bizde
gadınlarım tam yazdım internetimde sorun oldu
zorla girdimm yaaaaaa
ama sakın bana kızmayın oldumu cok buyuk bı halt ettım
kızlar bizim eski işyerinde evli bir bayan vardı
msn den adamlarla yazışıp cinsel içerikli sohbetler ediyodu
kameradan adam bişeyler açıyodu kadına
bende server olduğum için okuyodum ama görüntü yokda yazışmaları olduğu gibi okuyodum
abbowwwwwwwww ne muhabbetler
bende server olduğum için okuyodum ama görüntü yokda yazışmaları olduğu gibi okuyodum
hemende günahıma girmişiniz intikam falan
hııı
ben affet istersen gelip siyah noktalarını sıkıyım :26:
anlatın uleeyn çatlatmayın benii kek yapıyom bi yandan da
Yaa kızlar ben var ya kocamı çoook kıskanıyorum bilio musunuz hatta abartıyorum yani okaa herşeyden herkesten kıskanıyorum abartı olduğunun farkındayım içime hemen herşeyden kurt düşüo fesatlanıveriyorum..ve bunuda gizleyemiyorum kocama cok belli edyorum çok şikayetçiyim bu durumumdan ama engel olamyrm napabilirm????????
belli etme derinim ya kendine çok güvenliymişin gibi davran olurmu tut kendini gizemli ol acıkkkkk
sonra bi tarafları kalkıyo erkek milletinin
7511 im sıra sende yafru kuşum
Yaa kızlar ben var ya kocamı çoook kıskanıyorum bilio musunuz hatta abartıyorum yani okaa herşeyden herkesten kıskanıyorum abartı olduğunun farkındayım içime hemen herşeyden kurt düşüo fesatlanıveriyorum..ve bunuda gizleyemiyorum kocama cok belli edyorum çok şikayetçiyim bu durumumdan ama engel olamyrm napabilirm????????
ıste bu sefer kandrdım terra ya uyuzluguna yaptım oh yarasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?