" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

her an gelebilir benimki bacım aniden çıkarsam anlarsın

üff canım sıkıldı aniden ya bi tuhaf oldum kız üzerimizde nazar mı var bilmiorum evlendiğimizden beri karı koca bi tuhafız ya geliyo gidiyo bize :26: bazen çok umutsuz hissediyorum kendimi

aynen
bılmıormkı nazar olabılır ama napmak lazımkı hep dua oku bn okuyorm ama bılmıorm ınankı sıkıntılar afakanlar basıo ınsanı bnce canımız sıkıo kız alısmıssın sende gezmeye tozmaya ew hanımlıgı baydı

ya ewet canım ya özledim ne bilim çıkayım dolaşayım gerçi eskiden de çok gezmezdim alışveriş yapardım bi özzledim ya.. baydı galiba :26:

kızlar gunaydın dıyım sızlere:)
yarın ben gıremem sanırım yada gec gelırım
poacamı yaptım havuclu toplarıda yaptım bıde patateslı borek ıcımı hazrladım.

esım 12 de geldı cok halsz cok basım donuyo gozlerım karardı bugun dıyo napıcam bılemıorm cok huzrsuzum 1 lokma yedı yattı hıc bısı yemedı sayılır
of
sabahta sekızde kalkıcakmıs 9 30 da karsıda olması lazım.anmlerede 8 de gelın kavaltı edelım dedım bende 7 30 da uyanırım ınsallah.
bırazdan yatıcam sıgaramı ıcıyım
ewıde toparladım sabaha ısım olmasın dıe
10 da da tt netten gelceklermıs.

oyle ıste moralım sıfr anlıcagınız
allahım esımı bana bagıslasın
offffffffffff

hoşbuldum tatlımmmmm

günaydın garuların en güselleri yawru kuşlar miniikk serçeler sevgiler gününüz kutlu olsun en güzel günlerr sizlerin olsunnnnnn koçişleriniz sizleri çok sevsin eviniz mutluluk dolsunn allah huzurunuzu bozmasınn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…