" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

kı nazemir sevgülüler günü namına bir güzel söz mesaj, hedayeee aldın mı henüz bacım:44:

biz dün kutladık eşim izinliydi yemeğe götürdü ne istersen al dedi ben beğenemedim onun içinde almadım
ama herzaman sevdiğini söyler onun için bugün söylememesine çokta takmadım ama gelince muhakkak sarılıp kutlar
ama çiçek alırmı bilmem çünkü çiçek falan alma demiştim evde koyacak yer kalmadı diye ama yinede bazen alır hatta geçen sene doğum günümdemi sevgililer günümüydü hatırlamıyorum tek gül kutu içinde almış bende teşekkür edip kenara koydum birkaçgün sonra bi baktımki canlı gülmüş bende dedim canlıymış bu ben plastik sanmıştım diye o dedi ben kenara koyunca gücüne gitmiş insan bi suya koyardı diye öyle işte benimki duygusaldır ben biraz katıyımdır

allah bozmasın bacımmmmm

pakizem kaşınıyo dedin mi ilacın iyisini veriiiir sen beni diiinle bacıım

kız kocasının yanında nasıl vajinam desin gardeşim biz argadaşımıza ömürlük çözümler üretiriz bizde bilioz vajina dedirtmesini herhal

kı vajen dese olmazmı anlamaz belkim kocası heee

olmadı paketbölgem kaşınıyo desin yada bikini bölgesi için desin olmamı

kızlar markete sigara almaya giderken, bir cesaret geldi eczaneye girdim
avcumu açtım verdiğiniz kremleri söledim

hangisi iyi ise onu verin dedim

eczacı ne vardı dedi
mantar ve kaşıntı dedim

travazol verdi

bir beladan kurtuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…