gecemm...tatlım ne oldu???????????
Dün akşam sewgilimi beklerken eski nişanlım karşıma çıktı onuşmak istedi ben yok dedim gitmeye calışdım tuttu bırakmadı o arada sewgilimde geldimi kavga ettiler çok fena o tuttu beni bırakmıyo sevgilimde tuttu bırakmıyo o diyo cek elini o diyo sen çek elini arada kaldımm En sonunda sevgilimi aldımm tuttum kolundan uzaklaştırdım bi baktım telefonum yok geri döndüm alım sen bekle asım ne olur dedim bi baktım eski nişanlım elinde telefonum geliyo telefonu verirken ben senin hayatına biri giremez girmez diyodum inanmıyodum bu saatten sonra bittin benim için dedi bana tokat attı bunu gören sevgilim tekrar koşa koşa geldimi Ona elini sürme dedim sana diye bidaha başladılarmı kavgaya ordaki adamlar geldi zor ayırdılar Ben napıcam şimdi napıyımm çok kötüyüm okadar kötüyümki mahvoldu günümüz
ayyyyyyyy canımm benimm kıyamam ben sana yaaaaa ee öle sürekli karşılasabilecegnz yerlerde misiniz ki...eski nişanlın zaten sana tokat atarak ne olduğunu göstermiş..hiç üzülme daha sonra erkek arkadasınla ne yaptınız ne konuştnz aranızdaki dialog nasıldıı önemli olan o
aynı yerde oturuyoruz 2 sokak var aramızda
Sevgilim tuttu elimi aldı götürdü beni oturduk biyerde sigara verdi bana sigara içtik yawrum gül almış mahvoldu hepsi
şöyle baktı bana bişeyim varmı diye sarıldı onun vurduğu yeri öptüBidaha karşıma cıkar bana zarar verir diye korkuyor
ya sevgilimin yanında bana diyoki ben seni annemden babamdan kardeşimden herşeyden çok sevdim diyo yaaa git diyorum git istemiyorum senide sevginide diyorum ama yok gitmiyo tuttu bırakmıyo beni sevgilimde tuttu beni o diyoki elini çek dokunma ona o diyo elini çek dokunma onaaa allahımm nefes alamıyorumm... Dün gece sabaha kadar uyku uyumadık konustuk ağladımm beni sakinleştirmeye çalışdı aşkım dedim yeter artık hadı uyu hayır dedi biliyorum sen bu gece uyumazsın ben nasıl uyurum dedi. öyle işe geldik perişanız bugünn
en azından yanında......buna da şükür dimi???öle düşünn..canım benim yaa size hergün 14 şubat şimdii boşver bgn kutlrsnz yarn kutlarsınız...
ya 7511 gene ceza almış nedenki acaba???
Bu arada kızlar şaka yapmıyorum..
Eşim bana tektaş almış
Dedim gönlümden geçiyodu, iyi o zaman dedi
benimde aldığım kazağı beyendi çok....
öptük birbirimizi güzeldi....buna şükür
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Derinim,bulutum,7511im,budum,durum,shelinim,alyam,nazemirim,okyanusum
kı gece mavisi başına neler gelmiş öle
ya 7511 gene ceza almış nedenki acaba???
bu arada kızlar şaka yapmıyorum..
eşim bana tektaş almış
dedim gönlümden geçiyodu, iyi o zaman dedi
benimde aldığım kazağı beyendi çok....
öptük birbirimizi güzeldi....buna şükür
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
derinim,bulutum,7511im,budum,durum,shelinim,Alyam,nazemirim,okyanusum
kı gece mavisi başına neler gelmiş öle
hayırlı olsun canımm senn adına çok sevindim..geceye cok üzüldüm valla yaaa neyseki sevgilisi arkasında durmuşş
sorma bitanem mahvoldu günümm
O yüzük sana uğur getirsin inşallah gözün gibi bak onaAllah mutluluğunuzu hiç bozmasın bitanemm kendi derdimden 7511imede bakamadımm kı nie ceza aldı acep :26::18:
çok şaşırdım okuyunca...Gecem üzülme ama bundan sonra dikkatli ol
sağol bitanem.....7511 ime ne oldu hiç bilmiyorum ya uzaklaştırılmış:44:
derinimmm sen naptın canımm kendimden size bakamıyomki
hastayım bacım hala ölüommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?