günaydınnnnn
Evinizden Bereket,Bedeninizden Sağlık,Yüreğinizden Sevgi,Yüzünüzden Tebessüm Eksik Olmasın..
Hayırlı Cumalar...
günaydın güzel gadınlarrrr her yerde kar varrrr
kıslarrrr çok soğuk yaaaaaa(((
kıslarrrr çok soğuk yaaaaaa(((
kısss vuvuzela sen istanbulun neresindesin???
burada hava çok güzel dün daha güzeldi güneşliydi soğukda değil buraya gelin kızlar
ben anadolu gadınıyımm yawrummm beykoz
sarıyerden mi beşiktaştanmı emirgandanmı yoksa aşktanmı kız sen istanbulun neresindensinnnnnn
delü garuuuuuu:)
teraaamm nerde galdı yaaa gelemedi bişemi oldu acep :26:
bilmiyorum kııı bu garu geçen gün bişeyler geveliyodu öyle olmasın allah korusunBu geldi aklıma gele gele:26:
ablaların güzeli sen nerdensin
kı sabah kalkamadım..kafam kalkmadı yataktan işe geç geldim...sonrada açamadım..zati mahçup mahçup geldim işeteraaamm nerde galdı yaaa gelemedi bişemi oldu acep :26:
ayy bacım akşam misafirim vardı geç yattık bide kocam içmiş içmiş anam karnını doyur,muhabbet et, gönlünü eyle,vazifelerim çok idihakkat yaaww terramda yokk nerlerde acabaaaa???
bilmiyorum kııı bu garu geçen gün bişeyler geveliyodu öyle olmasın allah korusunbu geldi aklıma gele gele:26:
yirim onu benkahvaltı hazırlayım bebişi doyurayım kızlar görüşürüz
bacım benim özlüyoz seni bilesinbacılarıım dün akşam kaynım geldi bi akrabaları çocukla beraber gerçi size yazmıştım dün ... bu akşam yolculadık eşimle... ondan giremiyorum iki gündür çok yoğun geçti çok yorgunum yarın sizinleyim kısmetsee öpooruuumm 7511 im sana mail bile atamadım eğer okuyosan burayı haberin olsun(
uyucam uyucaam gelcem öööleen hadi öptüm geyik sohbetinin en güzel en çekici en zekzüü gadınlarıııı özledim sizi
günaydınnnnnnngünaydın panpişler:))))))))))))))))))
aminnnnnnnnnnnnnnngünaydınnnnn
Evinizden Bereket,Bedeninizden Sağlık,Yüreğinizden Sevgi,Yüzünüzden Tebessüm Eksik Olmasın..
Hayırlı Cumalar...
naber yavru kuşumgünaydınlarrrr kk nınn güzel kadınlarıııııballı börekler sizi
günaydın güzel gadınlarrrr her yerde kar varrrr
kı sabah kalkamadım..kafam kalkmadı yataktan işe geç geldim...sonrada açamadım..zati mahçup mahçup geldim işe
Ayy bacım akşam misafirim vardı geç yattık bide kocam içmiş içmiş anam karnını doyur,muhabbet et, gönlünü eyle,vazifelerim çok idi
yok anam bacım iyüyük şimdi
yirim onu ben
bacım benim özlüyoz seni bilesin
günaydınnnnnnn
Aminnnnnnnnnnnnnnn
Naber yavru kuşum
yapma ya..bizim burda güneş var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?