bu aksam tarhana gecesı desenıze eheh bnde bol yaptım sımdıde yıyım dıe canm cektıbende de tarhana
köfte
makarna
bu aksam tarhana gecesı desenıze eheh bnde bol yaptım sımdıde yıyım dıe canm cektı
kız peynır olmazsmı gel bıde zeytın var hemde organık anmler yaptı:)
bızım aksam corba
dana rosto
domateslı bulgr plavı sogan kescem bıde okadar
bu aksam tarhana gecesı desenıze eheh bnde bol yaptım sımdıde yıyım dıe canm cektı
kız peynır olmazsmı gel bıde zeytın var hemde organık anmler yaptı:)
bızım aksam corba
dana rosto
domateslı bulgr plavı sogan kescem bıde okadar
bakalım akşama sana ne dicekkk
bayılırım kuzum afiyet olsunnn
bi arkadaşım bugün doğum yaptıı.. Ahstaneye gidicez.. Eşim akşam gelince erken gel dedim.. Eğer gelirse evdeki tüm ışıkları kapatıp
yatak odasında bir kaç mum ve seksi bi şekilde bekliyim diyorum sonrada boşver yapma diyorum.. Hastaneye gidene kadar böyle bi kaçamak yapsakmı diyorum
ney yapalım dıosn anladgım sapık seymı..:)herkesin menüler pek güzel
bizdede kuru fasulye
pilav
bide erik turşusu var
gaz yapıyo ya yemekten önce şey yapalım diyorum
heee anemde ole yapar bn odun gbı kesıp koyuorm senın gbı yapayım ıyı hatrlattın bebegım7511 im ben soğanları tuzla ovup suda yıkayıp üstüne zeytinyağı ve biraz limon ekleyip kırmızı pul biber serpiştiriyom
bnce yapma yawrum gelınce yaparız dıyebılır bnmkı olsa ole derdıbakalım akşama sana ne dicekkk
bayılırım kuzum afiyet olsunnn
bi arkadaşım bugün doğum yaptıı.. ahstaneye gidicez.. eşim akşam gelince erken gel dedim.. eğer gelirse evdeki tüm ışıkları kapatıp
yatak odasında bir kaç mum ve seksi bi şekilde bekliyim diyorum sonrada boşver yapma diyorum.. hastaneye gidene kadar böyle bi kaçamak yapsakmı diyorum
heee anemde ole yapar bn odun gbı kesıp koyuorm senın gbı yapayım ıyı hatrlattın bebegım
kız corba mıdemı bulandrdı
fazla yedım bıraz galba 5 6 kepce kadar dı bogh
bnce yapma yawrum gelınce yaparız dıyebılır bnmkı olsa ole derdı
ney yapalım dıosn anladgım sapık seymı..:)
heee anemde ole yapar bn odun gbı kesıp koyuorm senın gbı yapayım ıyı hatrlattın bebegım
kız corba mıdemı bulandrdı
fazla yedım bıraz galba 5 6 kepce kadar dı bogh
asırı yıorm ole bole deıl terra azımda hep bısı war bole yerken mıdem bulanıo dewam edıorm yarım saat gecmeden kendımı mutfakta buluorm snırım psıkolojık kendıme zarar verıorm bu seıklde oleymıs bu bı arkadasımdada vardıkendini iyice yemeğe verdin sen bacım
o ne 5-6 kepçe
tuzlu leblebi al yada bebek kafası diyolarya beyaz nohut onları kıtlatt
ay terra allah askına uyuz oluyorm randevu werıo bıdebugünün işini yarına bırakmamak lazım
asırı yıorm ole bole deıl terra azımda hep bısı war bole yerken mıdem bulanıo dewam edıorm yarım saat gecmeden kendımı mutfakta buluorm snırım psıkolojık kendıme zarar verıorm bu seıklde oleymıs bu bı arkadasımdada vardı
bnce yapma yawrum gelınce yaparız dıyebılır bnmkı olsa ole derdı
ama gelıncede yapmazdı uyurdu
demez bence kesinlikleee yap bulutum benmki pek düşkün değildir o şeye ama öle bişeye asla hayr demezz:)))))))))
karşı koyamaz diye düşünüyorum hem kavga falanda ettik bi sürü reglimde bitti geldiğinde yapamadı yok yok hayır diyemez bence
dersede vallaha boğarım onu
kız seninkidemi düşkün değil anam topikte kimsenin goncası düşkün değil
kadın olarakta pek bi istekli gördüm bizi
kafam almıo hıc bısı spor yapsam yemembeynini meşgul etmen lazım
kitap oku yada el işi yap...
ne bilim bacım kaptıracan kendini dombili olacan
kurudum terram kurudum bu yasta kurudumevet haklısın anı yaşamak lazım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?