topic sahibi karga olanın sayfası ziyaretçiden geçilmezmiş bu terra gadını varya rahat durmadıkça daha çoook gelen giden olur ben söliim morarıyo sararıyo gelemiyolar bi türlü
ben bayılıyorum onlara akşama alyım barı kuzey güneyle yerim
kızlar bişeee sorcamm fenalık nasıl geçiriliyo biliyomusunuz ben fenalık geçirmek istiyorumda:26:
ben bayılıyorum onlara akşama alyım barı kuzey güneyle yerim
:44: kuzey güney bi de sen mi ? üçünüz mü başbaşa mı ? enişte nerde olcekk ayy benide çağırsana ben de sizle yiyim gıı bana şarkı söyler kıvançım
terra kadar daş düşdün gafana(töbe töbe)
al gıı çok gozel yemesi çok zevklii(bir anlam çıkarmayın)
ayyy bana bişiler oluyor de sal kendini olduğun yere
bu 7511 garısı yine fıydı tutun bacaaandan rahat durmuyo iki gün durduya tatil istiyo
bunu kalpten mi diliyon
kızlar bişeee sorcamm fenalık nasıl geçiriliyo biliyomusunuz ben fenalık geçirmek istiyorumda:26:
:44: kuzey güney bi de sen mi ? üçünüz mü başbaşa mı ? enişte nerde olcekk ayy benide çağırsana ben de sizle yiyim gıı bana şarkı söyler kıvançım
bu ne lahana turşusu
Kızçelerimm bi gezesim var bi gezesim var kendimi böle yollara yollara vurmak istyom
he garıya bak sen demesen biz bi anlam çıkarmıcaktık ama sen direk anlam çıkarın diye bas bas bağrıyosunnn
al gıı çok gozel yemesi çok zevklii(bir anlam çıkarmayın)
ayyy bana bişiler oluyor de sal kendini olduğun yere
akşama kuzey güneyle yiyim demedi mi lahana turşusuda mı yiycez olur bulutum bana uyar yanlız benim koca evi basabilir beni kesebilir :104:
akşama kuzey güneyle yiyim demedi mi lahana turşusuda mı yiycez olur bulutum bana uyar yanlız benim koca evi basabilir beni kesebilir :104:
bende evde daralıyom basıyolar sankim
asıl bu akşam sana bascaklar turşu kurcak terram kocan senin turşunu kurcak seni şişeye bascak :18:
ben sana fenalaşma taktiği vereyim sen bana laf sok hııı
onlara söylemek yokkkkk.... kuzeylen başbaşa bi hayal et
edebinizi takının gadınnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?