Dert çok ama unutmak adina en buyuk derdim bu

Nefretediyorumherseyden

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2017
207
150
23
Sonra acmak istedigim bi konu vardi ama simdi acmaya karar verdim ablam 33 yasinda esi ablamla.evliyken baskasiyla nisanlanmis ablemin bundan haberi bosanana kadar olmadi malesef evliyken eve gec gelmeler falan filan cok.oldu o kadar aci cekti ki derman olamadik ailecek. Ve gidip adama hic bisey diyemedik ablamin iki cocugu var simdi adam.gitti evlendi o kadinla.cocugu oldu ablama cocuklarina maddi olaram bakiyor cocuklarini gezmelere goturuyor ne istekleri varsa yeri getiriyor ablam artk.biraz kabullendi yapacak baska birseyi kalmadi cunku boyle anlatinca basit geldi ama neler yasadi neler herseyi sineye cekti simdi abla.blof yapiyor ben evlenicem.diyor eski kocasina o da asla evlenemezsin sen benimsin tarzi da seyler soylemis hem aci cektiriyorhergun yaninda duruyor ama karisi var cocugu var ablam.surekli ne yapsam etsem.de maddi ozgurlugumu kazanmasam.su adamdan kurtulsam.diyor cok.acı cekiyor nasil insanlar var ya rabbi . Ablama ev aldi araba aldi. Ablama herkes diyor ki otur evinde versin parayi sana keyfine bak ama ablam.diyor ki olene kadar beni ne olarak kullanacak ben neyim.bu hayatta bide ablami.kandirarak bosandi malim.mulkum.gidiyor.isim.ters gitti bosanalim.senin uzerine yapiyim.sonra kurtarinca evlenelim dedi ablam.onu hala.seviyr onun iyiligi icin bisandi.gitti yani buraya kaydol icini dokdiyrm.kimseye bisey anlatamiyo ama.ikna edemedim cok.agliyo.hala bide cocuklarina yasattiklari var baskasindan cocugu oldugunu falan ogrenmislrr onun bbasi oldu bizim.babamiz.yok.eve niye gelmiyo.falan diyolardi 😧belki.karman corman anlattim.ama benimde icim.yaniyr onunla her konustugumda anlattiklari beynimi yakip geciyor resmen okuyanlara tesekkur.ederim simdiden.

Son düzenleme:
Bilenler bilir 2 yaşinda kizim var ...
Ona cesitli yemekler yapmak istiyrm cocuklarina neler yapiyosunuz neleri severek yiyor onerilerinize ihtiyacim var bende onlari deneyip kendi listeme eklemek istiyorm yemek cesidi o kadar az biliyorm ki annemden ne gorduysem veya netten bulabildigim.kadariyla lutfen ne yemek pisiriyosunuz menuyu nasil ayarlitorsunuz fikirlerinize ihtiycim var simdiden tesekkur ederim

Her insanın damak tadır farklıdır, önerilerimiz çok işe yaramayabilir. Zaten siz çözmüşsünüzdür aslında kızınızın neler sevdiğini. Benim kız tencere yemekleri yerine fırın yemeklerini seviyor mesela. 3 yaşında bu arada. Kabak ağzına sokmaz ama fırında şöyle peynirli, patatesli graten usulü yapınca kaşık kaşık götürür. Mücver, köfte, makarnayı her öğünde yiyebilir. Bir de buharda pişmiş brokoli, havuca bayılıyor. Baklagilleri sulu yemek olarak yemez, salata olarak sever. Nohutu ve yeşil mercimeği öyle yedirebiliyorum. Balık çok sever. Ben öyle uğraştırıcı yemekler neredeyse hiç yapmam. İşte dengeli beslenmesine önem göstererek ayarlıyorum menüleri ama genelde basit şeyler. Vaktim de sabrım da yok çünkü. =)

Ona cesitli yemekler yapmak istiyrm cocuklarina neler yapiyosunuz neleri severek yiyor onerilerinize ihtiyacim var bende onlari deneyip kendi listeme eklemek istiyorm yemek cesidi o kadar az biliyorm ki annemden ne gorduysem veya netten bulabildigim.kadariyla lutfen ne yemek pisiriyosunuz menuyu nasil ayarlitorsunuz fikirlerinize ihtiycim var simdiden tesekkur ederim
Merhaba,
Benim çocuklu arkadaşlarım çocuklarına yiyecek hazırlarken çeşitten ziyade sağlıklı olması kaygısıyla instagramda sosyal platformlarda çeşitli buna dair hesapları takip ediyor ve araştırıyorlar.
Örneğin makarna pirinç ekmek kek börek poğaça her türlü paketli ürünler ve içecekler gibi besin değeri değil gluten kötü karbonhidrat şeker içeren yani zehir içeren yiyecekleri vermiyorlar.
Belki bu yönde araştırırsanız sebze ve meyve ağırlıklı doğal yiyeceklerle yapılan sağlıklı atıştırmalıklar ve yemek tarifleri olarak güzel içerikler bulabilirsiniz.
Bebeğinize de size de mutlu sağlıklı uzun ömürler...

Her insanın damak tadır farklıdır, önerilerimiz çok işe yaramayabilir. Zaten siz çözmüşsünüzdür aslında kızınızın neler sevdiğini. Benim kız tencere yemekleri yerine fırın yemeklerini seviyor mesela. 3 yaşında bu arada. Kabak ağzına sokmaz ama fırında şöyle peynirli, patatesli graten usulü yapınca kaşık kaşık götürür. Mücver, köfte, makarnayı her öğünde yiyebilir. Bir de buharda pişmiş brokoli, havuca bayılıyor. Baklagilleri sulu yemek olarak yemez, salata olarak sever. Nohutu ve yeşil mercimeği öyle yedirebiliyorum. Balık çok sever. Ben öyle uğraştırıcı yemekler neredeyse hiç yapmam. İşte dengeli beslenmesine önem göstererek ayarlıyorum menüleri ama genelde basit şeyler. Vaktim de sabrım da yok çünkü. =)

Cakisiyomusunuz yoksa benim.gibi evde misiniz ben cakismadigim haldeusandim.gercekten yemek dusunmekden

Sonra acmak istedigim bi konu vardi ama simdi acmaya karar verdim ablam 33 yasinda esi ablamla.evliyken baskasiyla nisanlanmis ablemin bundan haberi bosanana kadar olmadi malesef evliyken eve gec gelmeler falan filan cok.oldu o kadar aci cekti ki derman olamadik ailecek. Ve gidip adama hic bisey diyemedik ablamin iki cocugu var simdi adam.gitti evlendi o kadinla.cocugu oldu ablama cocuklarina maddi olaram bakiyor cocuklarini gezmelere goturuyor ne istekleri varsa yeri getiriyor ablam artk.biraz kabullendi yapacak baska birseyi kalmadi cunku boyle anlatinca basit geldi ama neler yasadi neler herseyi sineye cekti simdi abla.blof yapiyor ben evlenicem.diyor eski kocasina o da asla evlenemezsin sen benimsin tarzi da seyler soylemis hem aci cektiriyorhergun yaninda duruyor ama karisi var cocugu var ablam.surekli ne yapsam etsem.de maddi ozgurlugumu kazanmasam.su adamdan kurtulsam.diyor cok.acı cekiyor nasil insanlar var ya rabbi . Ablama ev aldi araba aldi. Ablama herkes diyor ki otur evinde versin parayi sana keyfine bak ama ablam.diyor ki olene kadar beni metresi mi olarak kullanacak ben neyim.bu hayatta bide ablami.kandirarak bosandi malim.mulkum.gidiyor.isim.ters gitti bosanalim.senin uzerine yapiyim.sonra kurtarinca evlenelim dedi ablam.onu hala.seviyr onun iyiligi icin bisandi.gitti yani buraya kaydol icini dokdiyrm.kimseye bisey anlatamiyo ama.ikna edemedim cok.agliyo.hala bide cocuklarina yasattiklari var baskasindan cocugu oldugunu falan ogrenmislrr onun bbasi oldu bizim.babamiz.yok.eve niye gelmiyo.falan diyolardi 😧belki.karman corman anlattim.ama benimde icim.yaniyr onunla her konustugumda anlattiklari beynimi yakip geciyor resmen okuyanlara tesekkur.ederim simdiden.
Metres derken? Yani nafaka vermesi normal de evli gibi ilişki içindelerse yorum yapmaya gerek yok ablanızın tedavi görmesi lazım.

Aynı başlıkta iki konu?

Bu
4 yıldır evden çalışıyorum. İlk hamileliğimde bu düzene geçtim. 4 aylık bir tane daha kızım var.
Yalnız ilk mesajınızı değiştirmişsiniz, çok alakasız bir konu konuşuyoruz şuan. =))
Bunu silemedim ya 10 dk sonra silinmiyormus yasak olur diye yemek konusunu silmek istedim ama silinmedi malesef

Metres derken? Yani nafaka vermesi normal de evli gibi ilişki içindelerse yorum yapmaya gerek yok ablanızın tedavi görmesi lazım.

Hayir bi evlilik soz konusu degil oyle yasamiyorlar soyle oluyo cocuklar anneleri olmadan babasinin yanina gitmek istemiyor helekide kizi adam da cocuklarini gezmeye goturmek istiyo kavga cikiyo ablamda cocuklarin yaninda gitmek zorunda kaliyo yani boyle canta gibi geziyorum yanlarinda diyo

Sonra acmak istedigim bi konu vardi ama simdi acmaya karar verdim ablam 33 yasinda esi ablamla.evliyken baskasiyla nisanlanmis ablemin bundan haberi bosanana kadar olmadi malesef evliyken eve gec gelmeler falan filan cok.oldu o kadar aci cekti ki derman olamadik ailecek. Ve gidip adama hic bisey diyemedik ablamin iki cocugu var simdi adam.gitti evlendi o kadinla.cocugu oldu ablama cocuklarina maddi olaram bakiyor cocuklarini gezmelere goturuyor ne istekleri varsa yeri getiriyor ablam artk.biraz kabullendi yapacak baska birseyi kalmadi cunku boyle anlatinca basit geldi ama neler yasadi neler herseyi sineye cekti simdi abla.blof yapiyor ben evlenicem.diyor eski kocasina o da asla evlenemezsin sen benimsin tarzi da seyler soylemis hem aci cektiriyorhergun yaninda duruyor ama karisi var cocugu var ablam.surekli ne yapsam etsem.de maddi ozgurlugumu kazanmasam.su adamdan kurtulsam.diyor cok.acı cekiyor nasil insanlar var ya rabbi . Ablama ev aldi araba aldi. Ablama herkes diyor ki otur evinde versin parayi sana keyfine bak ama ablam.diyor ki olene kadar beni metresi mi olarak kullanacak ben neyim.bu hayatta bide ablami.kandirarak bosandi malim.mulkum.gidiyor.isim.ters gitti bosanalim.senin uzerine yapiyim.sonra kurtarinca evlenelim dedi ablam.onu hala.seviyr onun iyiligi icin bisandi.gitti yani buraya kaydol icini dokdiyrm.kimseye bisey anlatamiyo ama.ikna edemedim cok.agliyo.hala bide cocuklarina yasattiklari var baskasindan cocugu oldugunu falan ogrenmislrr onun bbasi oldu bizim.babamiz.yok.eve niye gelmiyo.falan diyolardi 😧belki.karman corman anlattim.ama benimde icim.yaniyr onunla her konustugumda anlattiklari beynimi yakip geciyor resmen okuyanlara tesekkur.ederim simdiden.
Hadi parasını yesin, çocuklarına en iyi şekilde baktırsında, boşanmış, başkasıyla evlenmiş eskii kocasını niye hala eve alıp sevişiyor ablanız?

Evet baya baya metres konumunda şu an...

Hadi parasını yesin, çocuklarına en iyi şekilde baktırsında, boşanmış, başkasıyla evlenmiş eskii kocasını niye hala eve alıp sevişiyor ablanız?

Evet baya baya metres konumunda şu an...

SAcma sapan yoruma bk ya eve aldigini bilmem ne yaptigini kim soyledi sana ne bicim.bi konusma ya bu cocuklari icin adamla gorusmek zorunda dedim ben oyle yapiyo sadece disari cocuklari gotururken ablamda gitmek zorunda kaliyo

Back
X