- 10 Nisan 2017
- 2.424
- 13.597
- 208
- 30
- Konu Sahibi Sadelikherseydir
-
kendimi onlar yerine koyunca istenmediğimi düşünebilirim . adamda sanırım bu nedenle gelmiyor yoksa torununu görmek istememesi mümkün değil diye düşünüyorum bence bi konuşun güzelce.
İstenmediklerini hissettircek bişey yapmadikki hele ben hiç ağzımı bile açmadım eşimde doktorun söylediklerini söylemiş ama onuda söylemek zorundaydı doktor ısrarla tembihledi enfeksyon kapmasin dikkat edin kalabalık ortama sokma evde sizden başka kimse olmasın diye oda söylemiş benim haberim bile yoktu söylediğinden.
belki hala çocuğun hassas durumda olduğunu düşünüyor olabilir ler mi ?
Şunuda diyebilirsiniz baba ben seni çok seviyorum ama işte doğum yaptım insanlar doğumdan sonra be konuştuklarını bilemiyor..umarım seni kırmamışımdır diyebilirsiniz
Belki eşinize kırılmıştır, ondan bir teklif bekliyordur.
Bencede başa dönmek gerek doktorun söylediğini babasına eşiniz söylemiş eşinizin konuşması gerek insan en çok değer verdiklerine darılır hâlbuki baba çocuğuna darılmaması gerekirkenOlabilir hep kendimde aramak istemiyorum zaten çünkü ne yaptımkiye dönüyorum sürekli başa sariyorum
Bence de olabilir eşiniz konusun Bi yda annesine sorsun babam bana darıldı mı doktor böyle söylediği için ben öyle dedim desinBelki eşinize kırılmıştır, ondan bir teklif bekliyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?