Dert değil ama anlam veremediğim bir konu🤔

Sadelikherseydir

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2017
2.424
13.597
208
30
Merhaba kk nin güzel kadınları bana çoğu konuda çok güzel destekçi oldunuz yorumlarınızla çok teşekkür ederim.
Şimdi konuma gelicek olursak önce şöyle özletleyim kv kp le bı sorunum yoktur yani iyi insanlar bizi düşünürler huzur bozmak gibi bı niyetleri olmaz bı ihtiyacımız olsun hemen alırlar çocuğumu bırakacak olsam annemden önce kv gelir aklıma onu ararım bir saatlik yoldan gelir çok güzel bakar. (Annemin biraz başı kalabalık her istediğinde gelemiyo)Kp merhametli bı insandır ne biliyim yani genel olarak özetledim sıkmayım sizi. Asıl problem surda baslyor beni tek yoran şeyleri biraz yetistikleri ortamdan dolayı konuşma tarzlarının davranışlarının argo olması. Çocuğun yanında kendilerine normal gelen kelimeleri falan kullanmamaları için sürekli uyaririm eşimde uyarır bana destek verir.
Neyse çok uzattım son olaylar için sizden yorum istiyorum benim ufak bebeğim doğduktan sonra bı yoğun bakım geçmişimiz oldu yoğun bakımdan taburcu olurken doktor evde kendinizden başka kimse olmasın misafir kabul etme kalabalık ortam olmasın dedi onlarda bizdrlerdi eşim hemen bunu söylemiş onlarda o gün normal bı şekilde gittiler bebeğim şuan iki buçuk aylık kv geliyor ama kp evime adım atmadı hala onu bırakıp aşağıdan geri dönüyor ben anlam veremiyorum benim için sorun değil gel diye yalvarmam ama oğlum hep bekliyor hepde gelmeyince üzülüyor sizce benlik bı durum varmı gelmeyisinde yoksa kuruntumu yapıyorum aman banane deyip hiç takmamammi lazım???
 
Aman banane demeyin canim hepimiz bir gun o yoldan gidecez siz merhametli olun cocugunuza iyi ornek olun anaya babaya nasil davranilir onu asilayin ki yarin sizde oyle kapidan bakmak zorunda kalmayin
 
Doğru söylüyorsunuz bende hiç bı zaman onlara saygıda kusur etmedim zaten mesela çok sevdiği ama kv yapmadığı yemekleri yapar davet ederdim hatta en son aradım baba dedim bak karnıyarık yapcam sen gelince annemle sende gel dedim inşallah kızım gelicem çocukları da özledim dedi. Bugün bize biseyler almış arkadaşının arabasıyla gelmişler kapıyı bı açtım kv babam nerde anne dedim o geri döndü dedi çok şaşırdım gelseydi ya niye gitti çocuk çok özledi falan dedim ne biliyim gelmiyo dedi bende bozuldum açıkçası haksizmiyim sizce bu konudada.
 
Mesela aramizda ufak tefek anlaşmazlıklar dahi olsa asla uzatmam olsun derim onunda karakteri öyle degistiremem ya der iyi yönlerini görür yine surat asıl can sıkmam.
 
kendimi onlar yerine koyunca istenmediğimi düşünebilirim . adamda sanırım bu nedenle gelmiyor yoksa torununu görmek istememesi mümkün değil diye düşünüyorum bence bi konuşun güzelce.

İstenmediklerini hissettircek bişey yapmadikki hele ben hiç ağzımı bile açmadım eşimde doktorun söylediklerini söylemiş ama onuda söylemek zorundaydı doktor ısrarla tembihledi enfeksyon kapmasin dikkat edin kalabalık ortama sokma evde sizden başka kimse olmasın diye oda söylemiş benim haberim bile yoktu söylediğinden.
 

belki hala çocuğun hassas durumda olduğunu düşünüyor olabilir ler mi ?
 
Şunuda diyebilirsiniz baba ben seni çok seviyorum ama işte doğum yaptım insanlar doğumdan sonra be konuştuklarını bilemiyor..umarım seni kırmamışımdır diyebilirsiniz
 
belki hala çocuğun hassas durumda olduğunu düşünüyor olabilir ler mi ?

Yok yok kaç defa telefonda konuştum söyledim çağırdım kv geliyor zaten o gelmiyor biraz yapı olarak alıngan insanlar yaşlılıktan falan diye ben açıkçası pek üstünde durmuyorum sularına gidiyorum ama bu olay biraz da olsa canımı sıktı hele en son kapıdan görünmeden dönmesi çok tuhafıma gitti yalan yok.
 
Şunuda diyebilirsiniz baba ben seni çok seviyorum ama işte doğum yaptım insanlar doğumdan sonra be konuştuklarını bilemiyor..umarım seni kırmamışımdır diyebilirsiniz

Denerim bunuda söylemeyi belki dediğiniz gibi benden bekliyodur olabilir insanlık hali.
 
Bir hafta sonu esiniz ve cocuklarla ailece onlara ziyarete gidin. Gittiginizde kp e onu cok ozlediginizi, hrp beklediginizi, cocuklarin da bekledigini soyleyin. Dogumdan sonra bir sure enfeksiyon riski yuzunden kimseyle gorusemediginizi ama sukur bu durumun gectigini, eger bir yanlis anlasilma olduysa buyuk olarak onlaedan bunu anlayisla karsilayacaklarini tahmin ettigunizi ama yine de sebebini bilmeden bir kusur etti iseniz ozur dilediginizi belirtin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…