- 6 Ağustos 2014
- 961
- 2.445
- 358
- Konu Sahibi hayatisiltisi
-
Duş alırken klozette oturup seni mi bekliyor ?? Anlamadığım bir şey daha, neden gecenin 3 ünde kp re çay hazırlıyorsunuz ?? Boş ver hiç arama sorma iyi olmuş kusmeleri..
Ay hakettiğinden değilde insallah biz öyle olmayız düşünceli insanlıktan anlayan yaşlılar oluruz ama bazı yaşlılar gerçekten kendilerini şaşırıyor ve çekilmez davranıyolar. Herşeyi bi yana bırak sen duştayken bile onun dert anlatmasını dinlemek zorunda değilsin.Sırf bunun için bile insan olumsuz bişey derken utanır. Ölçer tartar. Bu kadar boş şeylere takılmayın o yüzden.Boş derken kaynananızın tripleri lafları çok boş, yav he he diyin geçin. Oralı olmayın yani triplerine. Bi kendilerine gelsin bu insanlar çok sıkıldım bunların varlıklarını öğrendikçe yaşananları duydukça.Öf yani.
:)küsmeleri iyi olmuş. barışmaya çalışsa da uzak dur. bu fırsat kaçmaz
Yok siz duş alırken klozet üstüne oturması geyik muhabbeti yapması istemsiz güldüm sesli ya kusura bakmayın
O nasıl birşey ya ! odalar yetmemiş banyolara kadar ulaşmış sohpet.
Hayret birşey, orada boş boş konusacagina gel de sırtıma kese at deseniz ya ! Iyi sabirlisiniz valla eşiniz ne diyor bu duruma ? Tahmin edeyim kırk yılda bir geliyor yaşlı insanlar idare et diyordur..Beklemekle kalsa iyi yine konuşmaya devam ediyor :)
Kp benim akşam sekizde yatar gece de 3 de kalkar. ben de geç yatıyorum, daha doğrusu o kalkınca çayını koyup direk yatıyorum :)
İnşallah yaşlılığımız böyle olmaz deyip duruyorum bende, ama olmayız herhalde...
Hayret birşey, orada boş boş konusacagina gel de sırtıma kese at deseniz ya ! Iyi sabirlisiniz valla eşiniz ne diyor bu duruma ? Tahmin edeyim kırk yılda bir geliyor yaşlı insanlar idare et diyordur..
Olmayız yaa.Gerçi bizde bu şans varken kesin gelinimiz de deli densiz bişey çıkar. :)))
Banyoya girerken geliyor da dikkat et tuvalete girerken de gelmesin :))))
klozetin üstüne oturup anlatmaya devam ediyor ben yıkanırken
saat 3'te kayınnpeder uyanıyor diye çayına kadar kalkıp yaptım
Allah yardım etsin cnm :)))Bir ara onu da deniyordu ay pardon tuvalette misin bilemedim diyordu :) baktım olacak gibi değil istifimi bozmadan işime devam etmeye başladım, artık tuvaletteyken girmiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?