- Konu Sahibi kayradorugum
-
ewet canım bende o zamanı bekliyorum zaten seninkilerde az değilmiş ala ala onumu alıyolar bide ortak yani bu görümceler neden böyle ya bende olursam ilerde görümce en iyisini almaya çalışırım heralde...
Bitane battaniye almış güya, en kötüsü... sepsert... nası kullanacaksam minicik bebeğe o sert şeyi...
Bende gittim yeni bitane aldım, yumuşacık :)
Kaynanam dedi görümcen almıştı zaten die, o çok sert onu kullanamam dedim...
:hulya:
3 hafta önce evlendim.Altınları bozdurmak için kuyumcuya gittiğimde amcamın taktığı bileziğin 8 ayar olduğunu öğrendim.60 TL ye almışlar 40 TL ye bozdurduk.Böyle insanlarda var hayatta..
Aklınızda bulunsun 14 ayar küçük altında varmış 15 TL (Bunuda düğünümde öğrendim takılan altınlar sayesinde)
3 hafta önce evlendim.Altınları bozdurmak için kuyumcuya gittiğimde amcamın taktığı bileziğin 8 ayar olduğunu öğrendim.60 TL ye almışlar 40 TL ye bozdurduk.Böyle insanlarda var hayatta..
Aklınızda bulunsun 14 ayar küçük altında varmış 15 TL (Bunuda düğünümde öğrendim takılan altınlar sayesinde)
Bazi insanlarda hic utanma yok...
Yiyenim bir tarafa sevdigim saydigim bir arkadasimin komsumun bile cocugna böyle adi birsey takmaya utanirdim....
Ha, param olmayabilir...buda insanlik hali....o zaman altin degil gider bir iki takim güzel giyisiler alirdim. Kardesimede, durumum yok suan, simdilik hediyesi bu olsun, altinini sonradan alirim derdim.
Takma kafana arkadasim....hediyenin büyügü kücügü olmaz derler, lakin bazende insan hayal kirikligna ugramiyor degil....heleki böyle yakinlari tarafindan.
Verdigin degerin karsiligni göremedigin zaman, sende deger vermiceksin....cünkü kim ne derse desin, hersey karsiliklidir.
8 ayar altınmı. . .Way be
Senin görümce çok becerikliymiş. .Şehri talan etmiştir heralde onu bulmk için
Onun birdaha çocuğu olrsa sen o künyeyi ona hediye et.Bu böyle nesillerden nesile geçsin de. Nasıl olsa zor bulunan bi altın de sempatiksalakcinni
nasıl insanlar var anlamıyorum..benim 4 tane yegenım var 2 ablamın 2 abımın allah uzun ömür versın onlara..her gittiğimde eli dolu gıderım bır gün bıle karsılık beklemıyorum..dünya bır yana onlar bır yana..
önce caısıyordum ne ısterlerse alıyordum.şu an çalışmıyorum küçük bebeğim var..ve yegenlerıme daha ıyı seyler alamıyorum dıye içim içimi yiyor...
en nefret ettıgım şey de görümce gelini sevmez.onu sevmediği için yegenını de sevmez...o çocugun sucu ne ya..böyle insanlara pes dıyorum.....
canım benim amcam da aynı şeyi yaptı
inan hiç almasa daha iyi
insanların belki durumu olmayabilir
isterse en yakınım olsun
varsın takmasın
ki bu amcamın durumu da çok iyi
olsun yine takmasın
ama adı bilezik taktık,yada ben künye taktım yeğenime
demek için insanları kandırmak çok ayıp
15 DAİRESİ OLAN DAYIM 40 LİRA TAKTI DÜĞÜNÜMDE ZENGİNİM DİYE GEÇİNENLER 50 LİRALIK BİLEZİK TAKMIŞ KUYUMCUDA ÖĞRENDİK SANIYORDUKKİ BİLEZİKLER 200 LİRA BÖYLE ŞEYLERİ HİÇ BİLMEZDİM MEĞER NİKAHIMDA ÖĞRENDİM
BEBEĞİNİZİN HALASI ÇOK AYIP ETMİŞ AMA ETME BULMA DÜNYASI
KIZKARDEŞİMİN DURUMU BENDEN DAHA İYİ BEBEĞİ OLDU EŞİM BİR CUMHURİYET ALTINI VERDİ BANA AZ GİBİ GELDİ BİZ YETİMİZ ANNEMİZ YOK TEK KIZKARDEŞİM ONEDENLE ÜZERİNE 100 LİRA DAHA İLAVE EDİP KÜNYE TAKTIM DOĞUMDA BEBEĞEDE MİNİK ALTIN
ONEYAPTI DERSİNİZ BİR BATTANİYE BEĞENMİŞTİM ÖNDEN FERMUARLI 25 LİRA BABASI ALSIN İHTİYAÇLARINI DEDİ
VALLAHİ KİMSE KİMSEYE GÜVENİP ÇOCUK YAPMIYO AMA İNSAN İLGİ VE DEĞER GÖRMEK İSTİYO BEN İKİNCİ BEBEĞİNDE BİR ÇEYREK TAKARIM ODA BELKİ HEP VERİCİ OLDUM HAYATTA 33 YAŞINA GELDİM ÜZÜLMEKTEN SAÇIM BEYAZLADI DEĞER GÖRDÜĞÜNÜZ KADAR DEĞER VERİN ARKADAŞLAR BU BENİM EDİNDİĞİM TECRUBE:gitme:
valla haklı buldum seni o ne ya hiç almasaymış daha iyi bunu mu layık görmüş yani senin oğluna sende alma canım bişey anlasın anlar herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?