- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
Ne olacak bize odeyemiyor ama hala gezmek pesinde. Eninde sonunda bize kalacak ya o borc. O zaman dagiticam ortaligi. Gecenlerde kredi kartiyla esime tablet alacakmis. Dedim ki hiiiic kusura bakma onun tablete ihtiyavi yok once borclar odensin. Dedi ki aman borc odenir de falan gevelemeye basladi. Bende dedim ki odenmiyor ama... Akli fikri alisveriste kendine alamasa esime alacak. Evimde misafir olmasa daha agir konusurdum da neyse terbiyem musait degil.
Allah allah ya.o kadar borcun icinde daha borc yapmaya calisiyor.onunu kesin hatta agir konusun.geleceginizi harcatmayin bu kadina.annedir tamam ama o oglunu ve gelinini dusunmuyorsa siz dusundureceksiniz
Valla sabirli bir kadinsin sanirim.muhtemelen de esin tek cocuk oldugu icin aralari bozulmasin diyorsun.ama iyi niyetinizi suistimal ettirmeyin.psikiyatrik olarak konulmus bir teshis olmadigi surece bu yaptiklarini kasten yaptigini farzederim ben olsam.o zaman da tavrim sert olur.biraz acimasizim bu konuda.hickimsenin bi baskasinin hayati uzerinde ipotek koyma hakki yok.annedir tamam ama yerini sinirini bilecek bi buyuge yakisan tavirda olacak sayarim.ama sizde oldugu gibi bu tur kasti sacmaliklari da fazla cekemezdim sanirim. Yaa ben de biraz kv me sinirliyim iki gundur.ondan senin kv ye de sinirlenmis gibi oldum:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Son düzenleme: