• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dert değil ama çok takıldım :)

Tek tuk onun onerdigi gibi giyinmek ile bu yaptigin bir degil ve "farkindasin"
degismeyi de coktaan kabullenmissin daha ne denir ki...

"Ben onun icin neler yaptim, kendimden bile vazgectim" diyip bizim sozumuze geldigin gunlerin olmaz umarim.

ben tarzımı istesemde değiştiremem ki ama arada gönlü olsun diye bana aldıklarını giyerim diyorum çok sorun yaşadık hep bu konudan o bana topuku giyme dedikçe ben ertesi gün yine giyipte gidiyodum işe sen beni dinlemiyosun takmıyosun diyodu artık bende babet falan giymeye çalışıyorum kendimden vazgeçmek değil sadece ödün veriyorum kendimden inşallah dediğiniz sözü bir gün söylemem burada teşekkürler cevabınız için

Spor ayakkabılarımı elbisenin altına bile giyiyorum o derece. :D hem de bayağı bayağı koşu ayakkabısı tarzında fosforu cart renkli sporlarımı.
Yani muhtemelen dolabındaki her şeyin altına oldururum o sporları. :D

Spor ayakkabılarımı elbisenin altına bile giyiyorum o derece. :D hem de bayağı bayağı koşu ayakkabısı tarzında fosforu cart renkli sporlarımı.
Yani muhtemelen dolabındaki her şeyin altına oldururum o sporları. :D
uyar zaten canımda alışık olmayınca uymadı gibi geliyo o gün giyerken kaç tane pantolonla denedim resmen
:1:

Back
X