• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dert değil ama fikirleriniz lazım? (resimli)

kızlar,malum anneler günü yaklaşıyor..ben ailemden uzakta yaşıyorum..annem saksı çiçeklerine bayılır.. babamla hastalık derecesinde tutkundurlar o yüzden saksı çiçeği alıcam..biraz araştırdım,, aşağıdaki 3 çiçek arasında kararsız kaldım..sizce hangisi???

Eki Görüntüle 1049910 bu minyatür mandalina ağacıymış..ve bence de çok tatlııı:))

Eki Görüntüle 1049915 bu da bir süs çiçeğiymiş... yaz boyu böyle meyveler veriomuş ama yenmiomuş... boyu 1 metreye kadar ulaşabiliomuş....

Eki Görüntüle 1049916 bu da bi saksıda 3 renkli çiçek.... bu da hoş....

siz ne diosunuz kızlar? bi el atın:)

Imm kayinvalidem bayilir ciceklere bitkilere:-D bu mandalinayi bende begendim acaba nerden bulabilirim?

telefondan yazıyorum yazım hataları affedile...

kızlar,malum anneler günü yaklaşıyor..ben ailemden uzakta yaşıyorum..annem saksı çiçeklerine bayılır.. babamla hastalık derecesinde tutkundurlar o yüzden saksı çiçeği alıcam..biraz araştırdım,, aşağıdaki 3 çiçek arasında kararsız kaldım..sizce hangisi???

Eki Görüntüle 1049910 bu minyatür mandalina ağacıymış..ve bence de çok tatlııı:))

Eki Görüntüle 1049915 bu da bir süs çiçeğiymiş... yaz boyu böyle meyveler veriomuş ama yenmiomuş... boyu 1 metreye kadar ulaşabiliomuş....

siz ne diosunuz kızlar? bi el atın:)

1. cok güzel recel yapabılıosn bılgın olsun :)

tabiki birinci hem yenebiliyorda.hemde çok tatlıve dikkat çekiyor.çoğukimse bilmediğinden gören kişilerinde hoşuna gidiyor:)

1 1 1 1. Mandalinaya bayılırım :27: Nerede bulabileceğimi özel mesajla yazar mısınız rica etsem?

Son düzenleme:
yalnız kızlar mandalina ağacı 255 lira....:41: sizce biraz pahalı mı? yoksa annaler gününde alınabilir mi?? insanlar altın yüzük falan alıolar sonuçta dimi,abes kaçmasın:ssz:

siz ne diosunuz kızlar? bi el atın:)[/QUO

bencede minyatür mandalina:))
çok sevdim bu fikri.bu minyatür mandalinayı nerede bulabiliriz.ya da tam adnı biliyorsanız yardımcı olur musunuz bana?

evet onu gördüm aslında ama o tek dalda 3 mandalina görünümlü bişey:(((( benim resmini koyduğumun yanında çok cılız kalıo:(

evet o cılız.ama muhakkak ki büyüyecektir.tabi maddi sıkıntınız yoksa diğerini alın.
diğerinin görünümü daha zengin.
bitkilerden anlıyor belli ki anne ve babanız.o yüzden o cılız olan belli ki yeni büyümeye başlamış.bakımla çok güzel büyür diye düşünüyorum.

Back
X