Dert degil ama hatirlamazsa cok uzulurum :(

forever78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
456
120
Kizlar iki hafta sonra dogum gunum var. Ama erkek arkadasim dogum tarihimi bilmiyoo :KK43:
Hic mevzu gecmedi. Face felanda yok ki ogrensin.
Ben cok onemsiyorum bunu. Eger kutlamazsa cok uzulucem :KK43:(
Nasil ima ederim o gunun dogum gunum oldugunu? Direk soyleyemem. Onun ogrenmesini saglamaliyim.
Nooot:kesinlikle isin hediyesinde degilim. Sadece dusunulmek istiyorum.

Son düzenleme:
eger senı sevdıgını hıssedıyosan bunu yasatıyosa sana bosver onuda bılmesın bı sonrakı seneye ogrenmıs olur. sımdı bu gunlerının tadını çıkar dgum gununu hatrlayıpta o gunu bıle zehr eden sevgılıler var

Teknik olarak bilmediği bir şeyi hatırlayamaz. Ortak arkadaşlarınız varsa onlar söylesin. Yoksa da görmediği bir kazağınızı giyin, çantanızı takın filan; "Annem erken doğum günü hediyesi almış yaa" deyin:KK53: Sorar artık herhalde.

bilmedigi seyi hatirlayamaz zaten

sohbet ederken, bir yas daha yaslaniyorum bende ama daha bir ay var ya simdiden dusunmeyeyim vs dersen o'da nezaman dogum gunun diye sorar

Dogumgününe yakın bi zaman ya en yakın arkadasım Israr ediyor illa doğumgününü dışarıda ikimiz kutlayalım diye (hangi gün oldugunu söyle,örneğin haftaya salı) ama o günde benim birsürü işim var kırmakta istemiyorum ne yapsamki falan de :KK53:

Ya bilerek dediğin belli olsun ne olacak ki.İlla bir şekilde öğrenecek zaten sonra düşünülmüyorum diye kendi kendini yersin çocuktan habersiz valla.

bir arkadaşnla muhabbeti varsa ona söylet arkadaşın sevgiline "ne yapıyorsun X'in doğum gününde" desin

X