Dert değil ama içimi kemiriyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
herkesın cesıtlı ısı gucu ıhtıyacı var tedbırlı bır sekılde yapmanız ve yaptırmanız gerekenlerı yapacaksınız dişciye de gıdeceksınız kuafore de tazmanya canavarı gıbı gezmemelıyız
cıft maske takarsınız herseye dokunmazsınız adam kesıp fonleyıp gonderecek
elınızı yıkıyorsunuzdur heralde :) eve gelınce ust bas degısırsınız bıttı gıttı...

sız tedbırlı olduktan sonra bırsey olmaz

yalnız sac dokulmesı ıcın once doktora gıdın sız

elf lerden biri benim galiba :KK45: 15 günde bir boyarım valla rötuş boya yaparım diplere.bir sürü bakım ürünüm var saç için .uçlarını da fıs fıs açıcılarla açtım yazın.kuaföre gittiğimden daha bakımlıyım çünkü saçlarımı yakacak kimse yok.uzadılar valla mübarekler yıllar sonra :KK53:
Korona ilk çıktığı zamanlar kuaförler aylarca kapalı kalmıştı. O dönem kaşlarım sanki alnıma uçtan uca siyah koli bandı yapıştırılmış gibi olmuştu.

Korona hep var bununla yaşamayı öğrenmemiz lazım… Doğumdan sonra 5. Gün saçımı boyatmaya 9. Günde keratine gittim kuaförsüz bir hayat düşünemiyorum çünkü kendime olan güvenimi tazeliyor…👍🏻
1 ay kuaföre gitmezsem recep ivediğe dönerim. 2 sene kuaföre gitmeyen arkadaşlar elf falan mısınız siz?
Halimi bir görseniz belime kadar aşırı elektrikli ( taranmamış gibi duran) sert çubuk gibi saçlar...

Özgüvenimi de düşürüyor açıkçası çünkü hep saçlarım kötü duruyor fön felan çekemiyorum o zaman da kendim kestiğim için eğri olduğu ortaya çıkıyor. Kıvırcık diye eğrilik pek belli değil kendi halinde ama yoluk gibiyim 🤣

herkesın cesıtlı ısı gucu ıhtıyacı var tedbırlı bır sekılde yapmanız ve yaptırmanız gerekenlerı yapacaksınız dişciye de gıdeceksınız kuafore de tazmanya canavarı gıbı gezmemelıyız
cıft maske takarsınız herseye dokunmazsınız adam kesıp fonleyıp gonderecek
elınızı yıkıyorsunuzdur heralde :) eve gelınce ust bas degısırsınız bıttı gıttı...

sız tedbırlı olduktan sonra bırsey olmaz

yalnız sac dokulmesı ıcın once doktora gıdın sız
Gittim doktora çünkü kan değerlerinden kaynaklı olduğunu düşündüm bende ama bişey çıkmadı çok şükür yazdığım gibi doktor çok sağlıksız kuru uzun kestir biraz saçlarının beslenmesi için xxxxx ürünler kullan düzelir dedi.

Ah dişçi de ayrı bir sorun 20lik dişlerim iltihap yapıp geçiyor ama evde dişçi diyince herkes dehşete düşüyor dişçi olmaz korona kaparsın 🤣 ay bizim ev anksiyete yuvası olmuşşş da ben yeni anlamışımmmm

Merhabalar herkese iyi geceler
Pandeminin başından beri hiç kuaföre girmedim. Hatta 2 kez saçlarımı kendim kestim. Korona konusunda hep çok sıkı tedbirler aldık ailecek.

Saçlarımdan bahsedecek olursam aşırı kuru ve kalın telli çok sık kırılıp uçları çubuk çubuk oluyor. Çok kötü görünüyor.

İş yerimdekiler kuaföre gidiyor ben onlarla temas halindeyim, ziyaret etmek zorunda kaldığım akrabalarım (anneanne, hala, teyze) gidiyor, ailemin iş yerindeki bayanlar gidiyor. Bende yeter artık bu nereye kadar sürecek ki böyle 3 doz aşımı oldum maskemi takar giderim diyip randevu aldım.

Ama içimde ya korona kapıp aileme getirirsem korkusu var. Bu konuda sizler nasıl yapıyorsunuz? Kuaföre gidiyor musunuz? Öyle bir dertleşmek istedim. Teşekkür ederim
kaş bile aldırıyorum ya takmayın bu kadar sonu yok bunun

İmkanınız varsa kuaförü eve çağırın.
Manikür, pedikür ve kaş işini böyle çözüyorum.
Risk elbette var ama elimine etmiş olmak nispeten zihnimi rahatlatıyor.

Merhabalar herkese iyi geceler
Pandeminin başından beri hiç kuaföre girmedim. Hatta 2 kez saçlarımı kendim kestim. Korona konusunda hep çok sıkı tedbirler aldık ailecek.

Saçlarımdan bahsedecek olursam aşırı kuru ve kalın telli çok sık kırılıp uçları çubuk çubuk oluyor. Çok kötü görünüyor.

İş yerimdekiler kuaföre gidiyor ben onlarla temas halindeyim, ziyaret etmek zorunda kaldığım akrabalarım (anneanne, hala, teyze) gidiyor, ailemin iş yerindeki bayanlar gidiyor. Bende yeter artık bu nereye kadar sürecek ki böyle 3 doz aşımı oldum maskemi takar giderim diyip randevu aldım.

Ama içimde ya korona kapıp aileme getirirsem korkusu var. Bu konuda sizler nasıl yapıyorsunuz? Kuaföre gidiyor musunuz? Öyle bir dertleşmek istedim. Teşekkür ederim
kaş-bıyık vs için gitmiyorum ama saçım için bir kaç kere gittiğim oldu benim de. gittiğimde de hava durumuna göre kapı açıksa kapıya en yakın koltukta oturdum, saçımı boyatıyorsam beklerken kesinlikle kapı önü vs açık havaya çıktım. maskeye dikkat etmeyen varsa çekinmeden uyardım.

elf lerden biri benim galiba :KK45: 15 günde bir boyarım valla rötuş boya yaparım diplere.bir sürü bakım ürünüm var saç için .uçlarını da fıs fıs açıcılarla açtım yazın.kuaföre gittiğimden daha bakımlıyım çünkü saçlarımı yakacak kimse yok.uzadılar valla mübarekler yıllar sonra :KK53:
Benim de dipler çok çabuk çıkıyor.15 günde bir dip yaptığınız zaman dökülme,yıpranma falan ne durumda oluyor?Ben ayda bir boyuyorum korkumdan.

Benim de dipler çok çabuk çıkıyor.15 günde bir dip yaptığınız zaman dökülme,yıpranma falan ne durumda oluyor?Ben ayda bir boyuyorum korkumdan.
7.11 le boyuyorum dipleri açık renk olsa yıpranır evet ama boyadan 2 gün önce yağ bakımı yapıyorum boyaya da 1 çay kaşığı badem yağı katıyorum olmadı yıpranma.uçları sarı tonunda açtığım için orda yıpranma var evet .john fridea açıcıyla açtım boya değil gene de yıprandı biraz

Ben gitmedim 2 senedir . Sacimi bir sekilde kisaltim kapalıyım zaten. Ama 2 senedir cilt bakimi vs hicbir işlem yaptırmadım. Bu canımı sıkıyor o kadar istiyorum ki ama korkuyorum. Prp, mezoterapi ile geçiyordu her kışım şuanda alnımın ortasında cizgi olmaya başladı

7.11 le boyuyorum dipleri açık renk olsa yıpranır evet ama boyadan 2 gün önce yağ bakımı yapıyorum boyaya da 1 çay kaşığı badem yağı katıyorum olmadı yıpranma.uçları sarı tonunda açtığım için orda yıpranma var evet .john fridea açıcıyla açtım boya değil gene de yıprandı biraz
Çok teşekkür ederim☺.

Yalnız bu süreçte 2 kez mr a girdim, hamile kaldim kürtaj oldum. Ama iste kişisel bakim adına bisey yapamadım. Çocuğum Covid oldu bize geçmedi ama hala bir cesaret edemedim. Cilt bakımında cok yakin temas oluyor

Yalnız bu süreçte 2 kez mr a girdim, hamile kaldim kürtaj oldum. Ama iste kişisel bakim adına bisey yapamadım. Çocuğum Covid oldu bize geçmedi ama hala bir cesaret edemedim. Cilt bakımında cok yakin temas oluyor
cihaz aldım ben ultrasonic beauty bilmem ne adında.onla cilt bakımımı yapıyorum mecbur.maskeler alıyorum arada buhar makinem de var onla gözenekleri açıp cihazla temizliyorum .bu virüsün biteceği yok.evde çareler üretmeye mecburuz

cihaz aldım ben ultrasonic beauty bilmem ne adında.onla cilt bakımımı yapıyorum mecbur.maskeler alıyorum arada buhar makinem de var onla gözenekleri açıp cihazla temizliyorum .bu virüsün biteceği yok.evde çareler üretmeye mecburuz
Süper bakayim o cihaza gerçekten kendimi mutsuz hissediyorum . Cildime prp yaptırıyorum senede 3 4 seans dermapenle birlikte. Şuanda aynaya bakmak istemiyorum. 1 sene oldu simdi bulunduğumuz yere tasinali orta karadenizde bir şehir kime gideceğimi de bilmiyorum. Bazen ah keske önceki sehirimizde olsaydım giderdim diyorum tabi gider miydim orasida muamma

Süper bakayim o cihaza gerçekten kendimi mutsuz hissediyorum . Cildime prp yaptırıyorum senede 3 4 seans dermapenle birlikte. Şuanda aynaya bakmak istemiyorum. 1 sene oldu simdi bulunduğumuz yere tasinali orta karadenizde bir şehir kime gideceğimi de bilmiyorum. Bazen ah keske önceki sehirimizde olsaydım giderdim diyorum tabi gider miydim orasida muamma
cihazın ucu kalın bir bıçak gibi 3 işlemi var soyma nemlendirme ve temizleme.kreminizi de o cihazla derinlere iteleyerek sürebiliyorsunuz.sağlıkla ilgili ameliyatım sonrası benim de dolgu ihtiyacım var ama virüs korkusundan gidemiyorum hep erteliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X