Dert değil ama içimi kemiriyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
valla annemin çeşitli sağlık problemlerinden dolayı hep hastanelere gittik geldik. koronanın ilk zamanları da, şimdi de.
Allaha şükür kapmadık hiç.
geçenlerde kuaföre de saç boyatmaya gittim. tedbirinizi alın takın maskenizi gidin.
olacak varsa nereden geldiğini anlamazsınız bile. yoksa bitmiyor bir türlü.. bekle bekle nereye kadar

Merhabalar herkese iyi geceler
Pandeminin başından beri hiç kuaföre girmedim. Hatta 2 kez saçlarımı kendim kestim. Korona konusunda hep çok sıkı tedbirler aldık ailecek.

Saçlarımdan bahsedecek olursam aşırı kuru ve kalın telli çok sık kırılıp uçları çubuk çubuk oluyor. Çok kötü görünüyor.

İş yerimdekiler kuaföre gidiyor ben onlarla temas halindeyim, ziyaret etmek zorunda kaldığım akrabalarım (anneanne, hala, teyze) gidiyor, ailemin iş yerindeki bayanlar gidiyor. Bende yeter artık bu nereye kadar sürecek ki böyle 3 doz aşımı oldum maskemi takar giderim diyip randevu aldım.

Ama içimde ya korona kapıp aileme getirirsem korkusu var. Bu konuda sizler nasıl yapıyorsunuz? Kuaföre gidiyor musunuz? Öyle bir dertleşmek istedim. Teşekkür ederim
aynı durumdayız. Ben de pandemi başından beri kuaföre gitmedim. Bu pazar randevu aldım gideceğim. Kuaför tanıdık olduğu için konuştuk ve bizi pazar sabah erken bir saatte alacak, böylelikle kalabalık olmayacak, pazar sabah saatlerinde hele yılbaşı sonrası kimseler gelmez muhtemelen, bir biz oluruz tahminimce. Siz de böyle bir zaman ayarlayabiliyorsanız ayarlayın. Maskeyi çıkarmaya gerek yok. Rica ederseniz kuaför de taksın maskesini.

Çalışmayıp evde oturuyor olsaydınız kuaföre gitmeyin derdim ama zaten sosyal hayatın içerisinde yaşıyormuşsunuz. Kuaförde kapmasanız yanınızdaki çalışma arkadaşınızdan kaparsınız. Maskenizi takıp kuaföre gidin

Oh kuaför ne ki. Cilt bakımı,epilasyon,kaş bıyık,termal otel,masaj,hamam gormedigim bakım kalmadı. Bulasacagi varsa bulaşıyor..bu kadar kasmak anlamsız. Asilarinizi olmuşsunuz zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X