Dert değil ama kafama takildi dert olmasin bari bu bana :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkesin kendi fikri sonuçta...
ben balayından ödün vermezdim mesela...
sevgilimle evliliğimin ilk günlerini başbaşa geçirmek daha çok mutlu ederdi beni sanırım...

herkesin kendi fikri sonuçta...
ben balayından ödün vermezdim mesela...
sevgilimle evliliğimin ilk günlerini başbaşa geçirmek daha çok mutlu ederdi beni sanırım...

aynen ama...benneyaptımki

umarım dilekleri gerçekleşir...

Canım hayırlı ugurlu olsun ewliliğin inşallah umreye we hacca gidersiniz rabbim size we bütün isteyenlere nasip etsin sizingibler böyle şeylerde önayak oldukca ben çok mutlu oluyorum unutmamaız gereken şeyler bende ailemle umreye gitmek istiyorum giderlerse inş tabiki eşimle de hacca canım sizin için ne hayırlıysa o olsun rabbim tüm dualarını kabul etsin allaha emanet olun sewğilerra.s.

sordum canım gidilebilirmiş neden gidilemesinki dedi yani için rahat olsun
sevgiler:1hug:

yani herşey zamanında güsel sanki... balayı ayrı bi durum hac ayrı bi durum.. tercih meselesi demek ki.. konuyla ilgili dini bi bilgim olmadığından gidilebilir mi kısmına cevap veremeyeceğimdir ne yazık ki..

canım bencede gidilir
sizin gönlünüzden ne geçiyorsa
Allah kabul etsin
bende bi umre yapmak istiyorum ama kısmet ne zamana artık şöyle çoluk çocuk olmadan bu yıl falan gidebilsem keşke

ne kadar güzel erken yaşta hacı olmaya kolay kolay kimse cesaret edemez.benim çok hoşuma gitti. tebrikler Allah mesut etsin bu arada...

Hayatım böyle durumlarda önemli olan niyettir..Onlar sana düğününün hediyesi olarak gönül rızası ile veriliyor olacak.Bu durumda niye gidilmesin ki?a.s. Allah herkese hacca gitmeyi nasip etsin inşallah..

arkadaşlar çok teşekkür ediyorum herkes fikirlerini düşüncelerini yazıp yorumlarını katmış ÇOK ÇOK TEŞEKKRÜELR sizi seviyorum

valla bu parayla hacca gidilirmi gidilmezmi bilmem ama gidilmelimi diye sorarsan bence garip olur.gidilmez,gidilmemeli.
ya insanın balayını hacda geçirmesi o haccın ruhani havasına ne kadar uyar?tamamen kişisel hırslarından ve zevklerinden arınman gereken,kendinde başbaşa kalman gereken,kendi iç hesaplaşmanı yaşaman gereken bir yerde balayını geçirmek ne kadar uygun olur?
sabahları huşu içinde kendini hac ibadetine verebilecekmisin?sonuçta balayı çiftisiniz...şahsen ben aklımı tamamen bu ibadete veremezdim.eşimde keza..
hac ciddi bir ibadettir.
bana sorarsan çok istiyorsanız umreye gidin.bu sizin durumunuzda daha uygun olur.
şimdiden mutluluklar.

kronik çok teşekkür ediyorum tatlım sanırım haklısın ben burasını düşünmemiştimm

bende yazıldım ama bu 3,sene olacak bakalım çıkacak mı,duaların da bizi de kat,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…