gecen yıl hazıran da evlendık.
dugun kendı memleketımde oldu aılesının durumu yok zaten aılem ustlendı masrafları bız de yasadıgımız sehırde nıkah yaptık ufak bır aıle arası yemek verdık onun masrafını balayı gelınlık damatlık vs kendımız karsıladık ... halıyle onlara yardım etcek bır durum yok...
aylık gelırı 3000 tl..
kredılere su an toplamda 500 tl falan gıdıyor, nafaka odedıgı bır evladı daha var onun egıtım masrafları harclıgı vs en az 500- 600 de ona gıdıyor, taksıtlerımız fatulara aylık bır o kadar daha gıtse kalanı kredı kartına sıgarasına vs gıdıyor...
sımdı bırde kv dem vefat ettı, babası yaslı ona bakıcı tutacaklar aylık 250 tl de ona verecek kı helalı hos olsun anne baba evlata yapılan harcamalara sozum olmaz...
durum bu işte....
benım gelırımde 2800 TL.
1900 ü ev kredisine gidiyor. 200 tl kadar aylık yemek yol param... Kalanı kredi kartıma yatırıyorum ordanda kızıma kıyafet mama bez vs alıyorum , market ıhtıyaclarını karsılıyorum, kalan olursa da ıhtıyac dahılınde sahsıma harcıyoum...
çok değilmiş esasen borçlar
gelir de düzenli ise çok fazla sıkmayın
evet bunalmış yapmış bri hata
güzelce paylaşın paslaşın
zira kredi olmasa bile adamın 1000 Tl si zaten çocuk+baba+sigara gidecek
elinde kalacak 2000 zaten siizn elinizde kalan da çok az
geçim zor
şu kredileri borçlar büyümeden ödesin mümkün olduğunca
hazır çocuk küçükken kapatın hepsini biraz sıkarsınız belki ama hallolur
sonra da gizli saklı olmadan hesapları bilmiyorum işte nereye gideyor demeden hayatınızı müşterek hale geitirn
baskı sorgu şeklinde değil paylaşım şeklinde
örneğin faturalara otomatik ödeme verin ki onun hesabından ödensin zamanında
yarın çocuklar büyüyünce ihtiyaçlar da artacak
borçsuz harçsız 6000 civarında maaş ile geçinirsiniz
sorumsuz bir harcaması yok gibi sadece paylaşamamış
oturun açıkça konuşun ona sormasyın işte kıendiniz de söyleyin atıyorum bez X lira mama şu kadar bot bu kadar gibi