Çunku burada ki abla bana yardımcı olsun girdiğimden beri bir şey rica etti kırmak istemedim. Bu yuzden erteledim.Çok karışık yazmışsınız ve bir ton yazım hatası var bu sebeple ben anlamadım sorununuzu tam olarak.
İşten çıkmak istiyorsunuz sanırım, neden direkt gidip söylemiyorsunuz bunu? Yapamadığınız nokta neresi? İnsan kaynakları ile görüşmek yerine neden başkalarına söylüyorsunuz?
Yani aslında yanımda ki ablaya üzülüyorum. Benm işlerimi o yapacak yani yerime eleman bulana kadar çalış demezseler keşke demeseler inan kısa da olsa duracak halim yok. Dayanamıyorum . Bugun konuşacağım ik ile bakalım ne olacak. Yani iş yoğunluğu olsa sıkıntı yok ama gerim gerim geriliyorum adamın yanında stres oluyorum bildiğim her şeyi söyleyeceğim her şeyi unutuyorum sonra hop fırça . Birde yemek konusunda gerçekten fırça yemek gücüme gidiyor.Ben bu kadar durmazdım burada iyi yapıyorsunuz çıkın zaten önceki konunuzda da çıkmanız iyi olur demiştim. Ben de bunaldım bu aralar işten her şey bana yığılıyor gibi, evlilik işi olsun diye ay sayıyorum tazminat alıp çıkıcam.
Yani olmaz gibime geldi öyle emaille fln . İyi insanlar ik çalışanlar . Ben tek sıkıntım yöneticim. Evime sosyal hayatıma yansıyor. Öyle emaille olmaz gibi kötü ayrılmak istemiyorum ki ..Niye yuzyuze görüşmeye çalışıyorsun anlamadım güzel bir e-mail yaz gönder. Bak WhatsApp demiyorum WhatsApp tan cevap beklermis gibi mail hadi ben gitmeye karar verdim, hakkında hayırlısı bye.. gibi olur diye diyorum.
Ben 17 yaşında girdiğim iş yerindeki patron böyleydi tabi çocuktum daha çok alınıyordum bağırmasına, çağırmasına ama dayanmam gerekiyor sanıyordum. Sizin yaşınız da büyüktür böyle tipler kendi kötülüğünde, egosunda boğulsun siz uzaklaşınYani aslında yanımda ki ablaya üzülüyorum. Benm işlerimi o yapacak yani yerime eleman bulana kadar çalış demezseler keşke demeseler inan kısa da olsa duracak halim yok. Dayanamıyorum . Bugun konuşacağım ik ile bakalım ne olacak. Yani iş yoğunluğu olsa sıkıntı yok ama gerim gerim geriliyorum adamın yanında stres oluyorum bildiğim her şeyi söyleyeceğim her şeyi unutuyorum sonra hop fırça . Birde yemek konusunda gerçekten fırça yemek gücüme gidiyor.
Ben 17 yaşında girdiğim iş yerindeki patron böyleydi tabi çocuktum daha çok alınıyordum bağırmasına, çağırmasına ama dayanmam gerekiyor sanıyordum. Sizin yaşınız da büyüktür böyle tipler kendi kötülüğünde, egosunda boğulsun siz uzaklaşın
Evet bende dedim kendi kendime böylelerine sert davranmak gerekiyor diye sessiz ben gitti cvp vermeye başladım bu seferde iş rencide durumuna gelmeye başladı ilk aklın yok mu senn demişti sonrasında da beceriksiz anladım ki bu adam böyle 1 değil 2 değiş takmayayım diyorum ama ama zatrn 1 yaş var aramızda takıyorum içten içe küçümseyerek konusuyır eleştiri yaniYa ben de öyle zannediyordum dediğiniz gibi.
Aynı insanla iki kez çalıştım.
Küçükken kendini ezdiren, mesai saatine az kala 3 saatlik iş verildiğinde yapmam gerekiyor zannediyordum.
Gerginlikten ölüyordu bütün iş yeri.
Sonra tekrar işe girdiğimde aynı şekilde davranmaya devam etti ama ben aynı şekilde davranmadım. Bana sen çok değişmişsin böyle olmaz demişti. Ama gayet de güzel oldu. :)
Çizgilerimizi çizmezsek her şeyde hak görüyorlar kendilerine, iş hayatında her şeye tamam diyen insan eziliyor. Hayır demeyi öğrenmek lazım.Ya ben de öyle zannediyordum dediğiniz gibi.
Aynı insanla iki kez çalıştım.
Küçükken kendini ezdiren, mesai saatine az kala 3 saatlik iş verildiğinde yapmam gerekiyor zannediyordum.
Gerginlikten ölüyordu bütün iş yeri.
Sonra tekrar işe girdiğimde aynı şekilde davranmaya devam etti ama ben aynı şekilde davranmadım. Bana sen çok değişmişsin böyle olmaz demişti. Ama gayet de güzel oldu. :)
Yol istiyorum aslında. Ben zaten ik ya söyledim. Şuan yöneticimin babası kızım çıkmak istiyormuşsun eee bizim oğlan senden memnunum diyor ya geriliyorum dedim ama güldü hatta stres yaşıyorum dedim olmuyor Jay Allah kızım dedi ( baya yaşlı ama imza yetkisi onda ama iş yürüyüş akış oğlunda) nasıl memnun anlamıyorum her Allahın günü fırçayı rencide sözleri yerken egosunu tatmin ediyor baktı benden ses yok memnun tabi ..öyle olmaz böyle olmaz bizden tam olarak ne gibi bir çözüm bekliyorsun?
Evet bende başlarda sessizdim susardım son 1 haftadır buradan söylenenleri yapmaya başladım söylendim sonra daha da beter oldu sizin işinizi de ben yapacaksam beceremiyorsunuz fln dedi vr işle alakalı bile değildi konu dayanamadım ağlamaklı oldum butun dış ticaret duymuş herkes takma kafana ne oldu diyip durdu söylemedim ama sinirimden ağlayacaktım kendmi dışarı zor attım. Dayanamadım ya ben yönetici asistanıysam ki bölumm bu bile değil ama dayanamıyorumÇizgilerimizi çizmezsek her şeyde hak görüyorlar kendilerine, iş hayatında her şeye tamam diyen insan eziliyor. Hayır demeyi öğrenmek lazım.
Çizgilerimizi çizmezsek her şeyde hak görüyorlar kendilerine, iş hayatında her şeye tamam diyen insan eziliyor. Hayır demeyi öğrenmek lazım.
Evet bende dedim kendi kendime böylelerine sert davranmak gerekiyor diye sessiz ben gitti cvp vermeye başladım bu seferde iş rencide durumuna gelmeye başladı ilk aklın yok mu senn demişti sonrasında da beceriksiz anladım ki bu adam böyle 1 değil 2 değiş takmayayım diyorum ama ama zatrn 1 yaş var aramızda takıyorum içten içe küçümseyerek konusuyır eleştiri yani
Yeni işe girdiğim yöneticim egolu. Hep yemek konusunda fırça yiyorum. Muhasebe elemanı olarak girdim ama yönetici asistanıyım geçiciymiş. Geçenlerde kabak yemeği yüzünden fırça yedim yemeğini de ben ayarlıyorum ama sürekli ya bir şeyi eksik yada olmuyor bi bahane kulp buluyor.Yemek konusu nedir?
Adamin yemegini sen mi yapiyosun, inan anlamadimYeni işe girdiğim yöneticim egolu. Hep yemek konusunda fırça yiyorum. Muhasebe elemanı olarak girdim ama yönetici asistanıyım geçiciymiş. Geçenlerde kabak yemeği yüzünden fırça yedim yemeğini de ben ayarlıyorum ama sürekli ya bir şeyi eksik yada olmuyor bi bahane kulp buluyor.
Yapmıyorum ayarlıyorum ne yiyecek ise ben götürüyorum. Bazen söylediğini de istemiyor Bazen beğenmiyor geri gönderiyor taşı indir. Daha öncede söyledim kendisine aslında benm işim muhasebe elemanı ama yönetici asistanıyım geçiciymişAdamin yemegini sen mi yapiyosun, inan anlamadim
Oha paşaya bak. Az yesin bi usak tutsun. Yok mu bu sirketin bi caycisi hademesiYapmıyorum ayarlıyorum ne yiyecek ise ben götürüyorum. Bazen söylediğini de istemiyor Bazen beğenmiyor geri gönderiyor taşı indir. Daha öncede söyledim kendisine aslında benm işim muhasebe elemanı ama yönetici asistanıyım geçiciymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?