dert değil ama yoruldum....

icecold

böylesi daha iyi..
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
572
221
323
43
arkadaşlar yazacaklarım dert değil belki ama gerçekten artık yoruldum. 4 seneli evli sabah 8 akşam 5 çalışan birisiyim. Evlendiğim günden beri davetler yemekler aile arasında hiç bitmiyor. 2 gün evde evde olsak 3. gün mutlaka biyere davet ediliyoruz. İnanın extra çıkan tatillerde kimseye haber vermiyorum ki kimse çağırmasın azıcık dinleneyim diye. Artık yeni evli de değiliz, genelde yeni evliyken olur bu tür şeyler. Ağırlıklı olarak eşimin tarafı çok sıkı fıkılar. hepsi ev hanımı hepsinin tuzu kuru. Eşime söylediğimde ne güzel işte diyor. Ben insanlarla görüşmek istemiyormuşum moduna sokuyor. Az önce yine aradı akşama amcasının birine gidecekmişiz bütün akrabaları orda olacakmış falan. Dün ve ondan önceki evde benim misafirim vardı. İşten çık ev işi yemek zaten yorucu. Bugün akşam azıcık dinlenirim diye düşünüyordum.Bu arada beyimiz 5 günlük raporlu işe girmiyor. Soğuk algınlığı varmış. evde yatıyor. Ben aralıksız devam... of of keşke evlenmeseydim.....bekarken ne kadar rahattım...

Yorgun olduğunu ya da işlerinin olduğunu söylesen zorla mı götürecek ki?

yok canım zorla götürmez belki ama yukarıda da yazdım beni insanlarla görüşmek istemiyor gibi lanse ediyor.ilk zaman çok tartıştık ama bir arpa boyu yol alamadık...

En çok korktuğum şeylerden biri bu, sevgilimin de ailesi böyle ve sürekli bir yerlere gidip bir yerlerden geliyorlar. Çok korkuyorum senin gibi olmaktan ve evlenmek istemiyorumm

Yorgun olduğunu ya da işlerinin olduğunu söylesen zorla mı götürecek ki?

evlenmeden önce fark ettiyseniz hemen kaçıp kurtarın kendinizi )))işin şakası bir yana evlenmeden önce fark etseydim ben bunlar kesin kaçardım.. çekilecek gibi değil...

evlenmeden önce fark ettiyseniz hemen kaçıp kurtarın kendinizi )))işin şakası bir yana evlenmeden önce fark etseydim ben bunları kesin kaçardım.. çekilecek gibi değil...

aynı dertten muzdaribim. şükürler olsun ki şehir dışına taşınıyoruz. inşallah biraz rahatlarım. biz de evde hiç oturamıyoruz. sürekli oraya buraya. ki ben gezmeyi çok seven biri değilim. ayrıca çok sıkılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…