- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Evt evden gelnlkle çıkmak istemiyorum tam öyle saçma bşy zatengelin çıkarma ne ki? ilk defa duydum.. evden gelinlikle çıkmak mı istemiyorsunuz.. neden garip olsun ki istediğiniz gibi yapın..
Bizde de kızı sabahın köründe damat ve ailesi hatta akrabalar gelip alıyolar gelinlikle snra onların evden kuaföre gidiyosun...Canm kuaförden normalde gelin eve gelir. Babası kuşağini bağlar. Sonra bir hoca bizim öyle olmuştu. Dua okur damat gelini alır. Gelin çıkarma adeti bizde böyle sizde de böyle mu olur.
Eğer istemiyorsan canm uygun bi dille anlat Ailene eşine.
Allah mutlu etsin arkadaşım her şey gönlünce olur insiallah
Evt işte ben o duygulanmaları ağlamaları hiç sevmiyorum..ne güzel eşinn kardeşi gibi istiyorum bende ama söylediğimde tuhaf tuhaf bakıyolarTercih meselesi bu. Ben evden gelinlikle çıkmak istedim. Çok hoş fotoğraflarim oldu. Ama eşimin kardeşi ben çok duygulanirim dedi istemedi senin dediğin gibi kuaförden düğün salonuna geçti. O öncedendi. Ne o öyle kaçar gibi derlerdi. Şimdi düğün salonu uzak kuaför uzak falan diye es gecilebiliyo.
Evt evden gelnlkle çıkmak istemiyorum tam öyle saçma bşy zaten
İşte evden gelinlikle çıkcakmışım illa bende diyorum ki normal kıyafetlerimle direk kuaföre gideyim.gerçekten boğuyolar beni bu tuhaf adetlerleBen annemin ellerinden öptüm sarıldım arabaya binip kuaföre gittim gelinligimi giyip sonra da düğün salonuna. Yani garip değil gayet doğal. cik evden Git kuaföre gel eve git düğün salonuna gereksiz geldi bana.
Evt bende burda duydum bizde de yok o ama daha saçma şeyler var bizde:)tercih meselesi .. istemiyorsanız belirtin bunu evden çıkmayı gerektirecek bir durum yok sonuçta..
ben kuaförden eve gelip gelinliğimi giyip öyle gittim.. ama merasim havasında birşey olmadı.. bi arkadaş yazmış adettir bizde diye bizde yok öyle bir adet kuşak bağlama falanda yok bu kuşak olayınıda kk da duyduydum zaten..
Evt bende burda duydum bizde de yok o ama daha saçma şeyler var bizde:)
İstiyolar zaten ama ben hiç istemiyorumBir de bunu anneciğiniz ve babacığınıza sorsanız..
Belki onlar istiyorlardır..
Bence milletin dediklerini takılma. Millete bakarsan, ooooo.. Elalemi hiçbir zaman da mutlu edemezsin. Ağzı olan konuşur. Boşver. Görme, duyma. Milletin mutluluğu için değil, kendi mutluluğun için çabala. Sonuçta dış kapının dış mandalları. Önemli olan sensin.. Bunu unutma..İşte evden gelinlikle çıkcakmışım illa bende diyorum ki normal kıyafetlerimle direk kuaföre gideyim.gerçekten boğuyolar beni bu tuhaf adetlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?