Sorma ne kadar ugrastim çok zorlandim.Ama işte birazda bizim oralArın kültürü.öyle.Kilolu kadın parlak ve güzeldir het daimSen mutluysan eğer diğer kişileri boş ver , bak ne güzel azmedip başarmışsın , hiç düşünme .
Aynen dediğiniz gibi istiyorum 55 kiloya düsmek.Ama nasıl tepki veriyorlar kendini ne hale getirmissin.çökmüş sn gibi .Hayır pskilojim bozuldu sürekli aynaya bakıyorum valla.1.55 boya 60 küsür bile fazlayken 70 kilo çok çok fazla. İşine baksın onlar nasıl rahat ve mutlu olucaksan öyle ol 5 kilo daha verebilirsin. 55 cok zayif durmaz.
Boyunuz.kac?40 da çok az gibiilk kilo verdiğimde bana e öyle dediler 55 den 40 a düştüm sonradan alışıyor gözleri ama şimdi de ben eski kiloma dönmek istiyorum
Sorma ne kadar ugrastim çok zorlandim.Ama işte birazda bizim oralArın kültürü.öyle.Kilolu kadın parlak ve güzeldir het daim
Gerçekten toparlar mi çok sevindim duyduguma.Çünkü yalan söyleyecek değilim illaki çöküyor yüzü insanin.Ama çok mutluyum.38 beden hayal gibiydi benim için bir zamanlar.İlk kilo verildiğinde yüz çöker zamanla da oturur, merak etme. İstikrarlı davranarak çok da güzel sonuç almışsın.
Diğer insanların ne dediğini boşver, kendin nasıl mutluysan öyle ol...
1.50 boyumBoyunuz.kac?40 da çok az gibi
Anneme sorsan sanki zafiyet geciriyorum:))Ben ne zaman kilo versem , annem de şöyle der "hasta gibi görünüyosun , azcık ye de cana kana gelsin yüzün "
Çok zor oldu inan 3 sene ugrastim ama.Hele o gece gelen tatlı krizleri anlatamam.Çok şükür geçti hepsi.Sakın vazgeçme.
Alt sınırın altına düşme tabi ki ama kilo hiç de iyi bir şey değildir.
Azmine hayran kaldım bu arada.
Anneme sorsan sanki zafiyet geciriyorum:))
Yinede az ya1.50 boyum
Toparlar merak etmeyin, ilk kilo verince herkes bunu yaşar. Sadece kilo vermek için sağlıksız beslenmeyin, bu da olumsuz etkileyebilir. Zamanla yüzünüz oturacaktır.Gerçekten toparlar mi çok sevindim duyduguma.Çünkü yalan söyleyecek değilim illaki çöküyor yüzü insanin.Ama çok mutluyum.38 beden hayal gibiydi benim için bir zamanlar.
İstiyorum aslında 55 e kadar.Zaten yavaş verdiğim için dışardan öyle gözüküyor.Moralim düzeldi valla yorumlarinizdan.Çok sağolun ya.Ciddi ciddi yüzüme botox falan düşünmeye başlamıştım :)))Toparlar merak etmeyin, ilk kilo verince herkes bunu yaşar. Sadece kilo vermek için sağlıksız beslenmeyin, bu da olumsuz etkileyebilir. Zamanla yüzünüz oturacaktır.
Ben sizin adınıza sevindim, hedefinize ulaşmışsınız, sağlıksız ve hızlı olmamak şartıyla isterseniz biraz daha bile verilebilir.
Daha nelerİstiyorum aslında 55 e kadar.Zaten yavaş verdiğim için dışardan öyle gözüküyor.Moralim düzeldi valla yorumlarinizdan.Çok sağolun ya.Ciddi ciddi yüzüme botox falan düşünmeye başlamıştım :)))
tabi ki az tatlım dedim ya 50 olmak istiyorum tekrar eskisi gibi 55 olsam bile olur Xs tişörtler bile bol geliyor bel bedenim 25-26 resmen ayaklar 35Anneler öyledir zaten , kıyamazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?