Dert değil ama

garip555

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2016
225
44
13
Merhaba arkadaşlar dert değil ama canim sıkkın işte Ben kendi çabalarimla on küsür kadar kilo verdim.Tam eşli halime döndüm ama kv.hatta kendi annem bile yok İşte yüzün çok çökmüş cirkinlesmissin.Her gördüklerinde diyorlar ama Eşimë sordum sen ne düşünüyorsun diye Şakayla karışık haklılar diyor gülerek.Ama işte yok ne alaka diyor.İnanın sürekli aynada yüzüme bakiyorum.Tabiki kilolyken herkesin yüzü ışıl ışıl olur .Hani öyle aşırı zayıf da değilim 60 kiloyum.Ben daha vermek istiyorum çünkü boyun 1.55 .Dediğim gibi geçen dedim geri kilomu alsam.Aman işte öyle içimi döktüm burda.

Sen mutluysan eğer diğer kişileri boş ver , bak ne güzel azmedip başarmışsın , hiç düşünme .

1.55 boya 60 küsür bile fazlayken 70 kilo çok çok fazla. İşine baksın onlar nasıl rahat ve mutlu olucaksan öyle ol 5 kilo daha verebilirsin. 55 cok zayif durmaz.

ilk kilo verdiğimde bana e öyle dediler 55 den 40 a düştüm sonradan alışıyor gözleri ama şimdi de ben eski kiloma dönmek istiyorum

1.55 boya 60 küsür bile fazlayken 70 kilo çok çok fazla. İşine baksın onlar nasıl rahat ve mutlu olucaksan öyle ol 5 kilo daha verebilirsin. 55 cok zayif durmaz.
Aynen dediğiniz gibi istiyorum 55 kiloya düsmek.Ama nasıl tepki veriyorlar kendini ne hale getirmissin.çökmüş sn gibi .Hayır pskilojim bozuldu sürekli aynaya bakıyorum valla.

İlk kilo verildiğinde yüz çöker zamanla da oturur, merak etme. İstikrarlı davranarak çok da güzel sonuç almışsın.
Diğer insanların ne dediğini boşver, kendin nasıl mutluysan öyle ol...

Ben ne zaman kilo versem , annem de şöyle der "hasta gibi görünüyosun , azcık ye de cana kana gelsin yüzün "
Sorma ne kadar ugrastim çok zorlandim.Ama işte birazda bizim oralArın kültürü.öyle.Kilolu kadın parlak ve güzeldir het daim

İlk kilo verildiğinde yüz çöker zamanla da oturur, merak etme. İstikrarlı davranarak çok da güzel sonuç almışsın.
Diğer insanların ne dediğini boşver, kendin nasıl mutluysan öyle ol...
Gerçekten toparlar mi çok sevindim duyduguma.Çünkü yalan söyleyecek değilim illaki çöküyor yüzü insanin.Ama çok mutluyum.38 beden hayal gibiydi benim için bir zamanlar.

Gerçekten toparlar mi çok sevindim duyduguma.Çünkü yalan söyleyecek değilim illaki çöküyor yüzü insanin.Ama çok mutluyum.38 beden hayal gibiydi benim için bir zamanlar.
Toparlar merak etmeyin, ilk kilo verince herkes bunu yaşar. Sadece kilo vermek için sağlıksız beslenmeyin, bu da olumsuz etkileyebilir. Zamanla yüzünüz oturacaktır.
Ben sizin adınıza sevindim, hedefinize ulaşmışsınız, sağlıksız ve hızlı olmamak şartıyla isterseniz biraz daha bile verilebilir.

Toparlar merak etmeyin, ilk kilo verince herkes bunu yaşar. Sadece kilo vermek için sağlıksız beslenmeyin, bu da olumsuz etkileyebilir. Zamanla yüzünüz oturacaktır.
Ben sizin adınıza sevindim, hedefinize ulaşmışsınız, sağlıksız ve hızlı olmamak şartıyla isterseniz biraz daha bile verilebilir.
İstiyorum aslında 55 e kadar.Zaten yavaş verdiğim için dışardan öyle gözüküyor.Moralim düzeldi valla yorumlarinizdan.Çok sağolun ya.Ciddi ciddi yüzüme botox falan düşünmeye başlamıştım :)))

İstiyorum aslında 55 e kadar.Zaten yavaş verdiğim için dışardan öyle gözüküyor.Moralim düzeldi valla yorumlarinizdan.Çok sağolun ya.Ciddi ciddi yüzüme botox falan düşünmeye başlamıştım :)))
Daha neler :KK45:
Sıkmayın canınızı, çoğu kişinin yola koyulup başaramadığı bir şeyi siz başarmışsınız.
Kilo alsan direkt kilo almışsını yapıştırır insanlar, ama verince ya yüzün çökmüş denir ya da yorumsuz kalınır. Genellemiyorum ama vardır böyle insanlar. Kimseye kulak asmamak, iyi hissettirenin peşinden gitmek en doğrusu. İnsanlar sizin iyiliğiniz için bile söylese geçici bir şey bu, rahat olun:KK66:

Back
X