• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert değil aslında ama...

Boylece kendi psikolojini tazelerken onunkini yikarsin
Onun bı şeyini yıkmak istemiyorum ki ben, iyi ve mutlu olsun hatta, ayrıldık diye düşman değiliz ya :) sadece ayrılınca görme ihtimali olan bir ilişki daha önce yaşamadım, yorucu geliyor bazen 😔

Büyütmüyorum ve çıkmazda değilim. Sosyal medyada da sildik zaten birbirimizi o da önemli değil. Görme ihtimali olması yoruyor sadece.
sen büyütüyorsun ve çıkmazdasın demedim ki, ben dahil konuna yazan insanları neden tersleyip durduğunu anlamadım .

Kimseyi terslemiyorum o nereden çıktı 😄
insanlar fikrini söylüyor, sen cımbızla cümle seçip aksini söylüyorsun
bak ben o kadar şey yazmışım, sadece 2 tanesini seçip cevap vermişsin
sanki argüman çürütür gibi
" öyle değilim , niye öyle yapayım , öyle değil " gibisinden
sen öylesin demiyoruz, fikrimizi söylüyoruz sadece

insanlar fikrini söylüyor, sen cımbızla cümle seçip aksini söylüyorsun
bak ben o kadar şey yazmışım, sadece 2 tanesini seçip cevap vermişsin
sanki argüman çürütür gibi
" öyle değilim , niye öyle yapayım , öyle değil " gibisinden
sen öylesin demiyoruz, fikrimizi söylüyoruz sadece
Tamam kendimi ifade etmeyeyim o zaman olur mu? 😄

yapılması gereken tek şey onun oradaki varlığını kabul etmek. Bakmadan da orada olduğunu bilip orda diye kanıksamak. Kaçınmaktan daha kolay kabul ettirir. Zamanla alışılır. Şöyle yapın orada bulunan başka birine/bir şeye dikkatinizi verin algıda seçmek için.

yapılması gereken tek şey onun oradaki varlığını kabul etmek. Bakmadan da orada olduğunu bilip orda diye kanıksamak. Kaçınmaktan daha kolay kabul ettirir. Zamanla alışılır. Şöyle yapın orada bulunan başka birine/bir şeye dikkatinizi verin algıda seçmek için.
Evet bu dediğinizi uyguluyordum, gayet de iyi gidiyordu başımı ters tarafta bir mağazaya çevirmiştim gayri ihtiyari bir şekilde ama bu sefer de o kaldırımda yürüyordu 😄 ama uygulamaya devam etmeye çalışıyorum.. kaniksamak için yani..

Tamam kendimi ifade etmeyeyim o zaman olur mu? 😄
bana verdiğin cevap kendini ifade etmek değildi :)
gayet de tersledin gibi bir enerji aldım
ve bu konuda kendini kastığını düşünüyorum. ki kasıyor olmak da çok normal bence
kimse 4 ay önce ayrıldığı kişiyi her gün görmek istemez
ama şu aşamada sen yolumu değiştiremem diyorsun
o da işini değiştiremez
yapılacak tek şey mümkün olduğunca bakmamak

mesela birine demişsin ki etkileniyorum diye kendime kötülemek saçma olmaz mı
saçma veya değil, önemli olan senin nasıl hissettiğin
kötülemek iyi gelecekse kötüle gitsin, bi süre sonra kötü anıları unutma huyu bende de var
özellikle kötülemek bana iyi gelmeye başladı artık.

İnsan her ilişkide bir şey öğrenir ya, bende sevme şeklimi daha net sorguladım ve farkındalık geliştirdim bu son iliskimle. İkimizde ciddi travmaliyiz, denge kuramadık ve ben kendi adıma gerçek anlamda sevemediğimi anladım bu vesileyle.

Ya bir de Netflix de Aşk Güzel Şey isimli filmi izleyince anladım ki gerçek sevgi benim bildiğim şey değilmiş..
Zaten saçma küsüp barismalar gidip gelmeler bilinciniz iyi bu konuda.Yipranmis bitmiş oluyor insanlar süründürüyor.Sonra adam yada kadın daha sakin bir liman buldumu vay nasıl yapar diyorlar yapar efendim zaten o anda kirilmiyor taş vura vura eskiyor küserek yıpranıyor tartışarak trip atarak biktiriyor.Kendinize odaklanın.Ciddi travmaları iyileştirmenin yolunu bulmak gerek önce.Sonrada daha sakin limanlar lazım belki .

arabanızla geçerken yolu değiştirebilirsiniz
ve neden bakıyorsunuz
o nasıl size karşı?

inşallah bu süreci kolay atlatırsınız

Yani tek yönlü çıkmaz sokak mı bu anlamadım . Her yolun bir alternatifi vardır, görmek isteyene.:halay:
Şehrin merkezi ve tek yön, aksı hâlde çok uzak mesafeden yoğun trafik olan başka bir güzergah var. Onun yüzünden(ki onun yüzünden de değil benim yüzümden) eve neden 1 saat geç gideyim ki :)

Back
X