- 17 Aralık 2011
- 2.568
- 140
- 373
Diyelim ki bir kedi sahiplendim haftanın 2 bazen 3 günü yarım gün evde olmuyorum haliyle yanlız kalacak bu sorun olur mu acaba ? Birde akvaryum var evde ama şayet olur ise yavru olacak aldıgım sorun olacagını sanmam.. Tüy dökülmesi sürekli oluyor mu yoksa aşılarını yaptırdıktan sonra belli aylardamı? Bana bilmem gerekenler konusunda yardımcı olurmusunuz ..3 aylıgına teyzemin kedisine bakmıştım ve tüyleri çok dökülüyordu aşırı şekilde huylandım hayvanın peşinde elektirk süpürgesi ile dolaştım her kedi öylemi olur yoksa aşısız oldugu içinmiydi bilemiyorum ..
Bende uzun yıllar kedi besledim. Evet bu tüy olayı çok fenadır. Temizliği zordur.
Ayrıca kediler ilgi isteyen hayvanlardır. Bana göre 2-3 gün yalnız bırakmak doğru olmaz.bahçe olsa idare eder dairede zor. Annem anlatırdı benim okuldan gelmeme yakın başlıyormuş kapı önünde tur atmaya canım :) kıyamam... içeri girmemle üzerime tırmanıyordu resmen

Hayvan bakmak büyük sorumluluk,en küçüğü bile sorumluluk,hepsi can sonuçta... İyi düşünün..bebek gibi ilgi,bakım ister,kıskançtır,sevgi ister... ben de minik bir köpek istiyorum ama cesaret edemiyorum. bakamam diye..hakkıyla bakamadıktan sonra hayatta almam.