Dert değil aslında fikir almak amacım

Aysendkmn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2020
293
215
53
27
Merhaba arkadaşlar atandım şuan 9 haftalık hamileyim sıralamam sonlara yakın yaşadığım il gelmezse nasıl yaparım diye kara kara düşünüyorum henüz tercih yapmadım yaşadığım il gelse ev kendimizin kira derdim olmayacak ve bebeğime bakacak birisi var uzak bir yer olursa eşim işinden dolayı gelemez zaten ben bebekle nasıl yaparım hiçbir fikrim yok boşta da kalmak istemiyorum bu fırsat birdaha zor gelir hamile olmasam neresi olsa giderdim ama günlerdir bunu düşünüyorum

Hamile olmasan esini birakip gideceksin yani?? Evlenmeseydiniz keske en bastan boyle sorunlariniz da olmazdi. Esiniz istifa etsin oyle gidin madem

Aa, geçim derdi, iş bulamama sıkıntısı gibi şeyleri duymadınız hiç sanırım hangi gezegende yaşıyorsunuz? İnsanlar birkaç yıl ayrı kalıp sonra birleşiyor, ne demek evlenmeseydiniz? Çok aşırı yargılayıcı bir yorum olmuş

Merhaba arkadaşlar atandım şuan 9 haftalık hamileyim sıralamam sonlara yakın yaşadığım il gelmezse nasıl yaparım diye kara kara düşünüyorum henüz tercih yapmadım yaşadığım il gelse ev kendimizin kira derdim olmayacak ve bebeğime bakacak birisi var uzak bir yer olursa eşim işinden dolayı gelemez zaten ben bebekle nasıl yaparım hiçbir fikrim yok boşta da kalmak istemiyorum bu fırsat birdaha zor gelir hamile olmasam neresi olsa giderdim ama günlerdir bunu düşünüyorum
Annenizin vs gelme durumu yok mu sizle? Ya da ne olarak atandınız ilk aylarda izin vs idare edersiniz belki sonra eşiniz izin alır yanınıza gelir biraz da öyle idare edersiniz vsvs. Ya da bakıcı olucak.

Back
X