- 26 Nisan 2015
- 1.187
- 939
- 123
- 37
- Konu Sahibi rumeysaltan
-
4 ay once güzel günlerimiz başladı çok şükür..Bundan sonra çok güzel günleriniz olur inşallah
Eski konunuzu okudum ama pek detay bulamadim şuan nerde kalıyorsunuz calisiyormusunuz bunları merak ettim4 ay once güzel günlerimiz başladı çok şükür..
Sadece resmiyette bitmesi birazcık zaman aldı..
Çokk teşekkür ederim
Yok ben uzun zamandır giriş yapmadan sadece okuyup çıkıyordum. Şuan çalışmıyorum ailem detsek. Başka bi şehre taşındım. Alışma sürecini atlatmaya çalışıyoruz.Eski konunuzu okudum ama pek detay bulamadim şuan nerde kalıyorsunuz calisiyormusunuz bunları merak ettim
Aminnn hepimiz için inşallah ❤❤Gözünüz aydın umarım bundan sonra sizin için her şey daha güzel olur
Çok teşekkür ederim. İnşallah ❤❤Bundan sonrası için herşeyin en güzelini diliyorum size umarım çok çok mutlu olursunuz
Ya sevindim adınıza darısı sizin gibi kurtulmak isteyenlerin başına diyelimYok ben uzun zamandır giriş yapmadan sadece okuyup çıkıyordum. Şuan çalışmıyorum ailem detsek. Başka bi şehre taşındım. Alışma sürecini atlatmaya çalışıyoruz.
Aminn inşallah. Evet gerçekten önemli olan KURTULMAK ISTEMEK. ben istememişim ki, o yüzden yaşamışım başıma gelenleri..Ya sevindim adınıza darısı sizin gibi kurtulmak isteyenlerin başına diyelim
Boşanma malesef ki zorlu bir süre süreç hele de çocuk olunca ondan dolayı kadınlarımız cesaret edemiyor katlanmayi daha cazip buluyor ama sizin durum baya kötüymüş ya gerçekten bu kararı verdiginize çok sevindimAminn inşallah. Evet gerçekten önemli olan KURTULMAK ISTEMEK. ben istememişim ki, o yüzden yaşamışım başıma gelenleri..
At gözlüğünü çıkarmam zaman aldı tabi ama şükür.. buna da şükür :)Boşanma malesef ki zorlu bir süre süreç hele de çocuk olunca ondan dolayı kadınlarımız cesaret edemiyor katlanmayi daha cazip buluyor ama sizin durum baya kötüymüş ya gerçekten bu kararı verdiginize çok sevindim
Okudukca midem bulanıyor. Nasıl ve neden sessiz kalmisim anlamıyorum. Çok üzgünüm o günleri kızıma yaşattığım için. ..Eski konuklarınıza gittim. Sanırım içip içip sapıtan bir adammış eski eşiniz. Hayırlı uğurlu olsun. Yeni hayatınız hep mutluluk getirsin inşallah.
Amin ❤❤ hepimiz inşallahÇok mutlu bir hayatınız olsun hep iyilerle iyiliklerle karşılaşın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?