Belki bu bölüme acmam yanlis oldu gercekten Allah baska dert vermesin hergunde sukurler ediyorum ama severek ayrilmak hayalleri bi kenara atip herseyine alistigin bu adamin yokluguna alismak cok zormus... 9 ay koskoca dokuz aydir kendimle verdigim savas anlatilamaz askmiydi bu neydi bilmiyorum seviyormuydum gercekten onu bile hatirlayamiyorum artik sevsem bitsin istermiydim sevse bitmesine izin verirmiydi... Baskasiyla evlilik pilanlari yaparmiydi... Ona dair herseyi unutmak istiyorum dedim ne cok sevdigimi kedi gibi kivrilip koynunda uyudugumu herseyi unuttum dusunmedim beynimin bi yerinde sakladim hatirlanmadikca zamanla o hucreler olurmus ya dusunmuyorum olsun her ani biran once zihnimde istiyorum... Ne onu ne gunaydin mesajlarini ne geceleri telefonu acik birakip birbirimizin nefesini duyarak uyudugumuzu ne dokunusunu kokusunu hic bir tek aniyi hatirlamak istemiyorum artik yetsin bitsin gitsin hersey cikti iste hayatimda yok mutluyum huzurluyum ailesini gormek aramak onlara kendimi sevdirmek zorunda degilim özgurum artik rahatim ne hali varsa gorsun gitsin evlensin napiyorsa yapsin Mutlu olsun mutsuz olsun hic birisi umrumda olmasin ne olur sanki bu kadar zor olmasa... Ask denince aklima o gelmese artik olmaz mi...