dert değil bir soru lütfen yorum

benim görümcem yeni tüp bebek tedavisi oldu
ordan biliorum ne kadar zor bi süreç olduğunu sakın moralini bozacak şeylere müsade etme
kv. hastaneye gelir ne bilim bişey söler canın sıkılır
en iyisi eşinle gitmen ve inşallah hayırlı haberlerle dönmen

ben Olsam çağrımazdım. çünkü bu dönem çok hassas senin yanında seni pohpohlıcak teselli vericek doktor olmaz dese bile sana tekrar bi umut daha vericek insanların olması lazım... Anneni al git . kv'de sorarsa öğrenir. sormazsa da oğlundan öğrensin... oraya gelip konusup durucak belkide. yada olumsuz bişe olsa okadar para boşa gitti der bişi der canını sıkar. işlerini hallettikten sonra haber vermen daha doğru bence

2 senedir bi yol katedemedik canım kan değerlerim hep yüksek bu tümör yüzünden...
şuanda çok kötü baş ağrım var mesela...
dikkat et canım kendine stresten uzak dur sağlık herşeyden önemli bunu hasta olan çok iyi anlar bu arada sen de bebek özlemi çekenlerdensin sanırım

çağımıyacağım büyük ihtimal eşim son dakka bi annecilik çıkarmaz umarım

çok haklısın güce ve pozitif insanlara çok ihtiyacım var her zamankinden daha yenik daha zayıf hissediyorum kendimi annem yanımda allah ın izniyle:) kv ninde derdi gücü para zaten o zaten bırak tüp bebeği muayene parasını bile çok görüyor düşünün artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…