Dert degil de canımı sıkan bir durum .sürekli çat kapı gelen arkadaşlar var

Hesappasif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
2.405
3.368
133
Kışın ev müsait olmuyor zaten buz gibi evimiz içerde dogalgaz yanıyor sadece .habire gelip duruyorlar ki bende sürekli gidip gelen insanları sevmiyorum cok yuzsuzler ya ayda bi iki kere gelirsinde iki üc günde bi gelmek nedir siz napıyorsunuz böyle sülük insanlara .arkadaslıgı da bitirmek istemiyorum seviyorum ama cok gelip gidiyorlar

Samimi arkadaşım ile komşuyduk.ve sürekli birlikteydik

Ama hep mesaj atardık haber verirdik ki alt kattaydı :)

Habersiz gelinmesi biraz garip.laf arasında çıtlatsan anlamazlar mı

Samimi arkadaşım ile komşuyduk.ve sürekli birlikteydik

Ama hep mesaj atardık haber verirdik ki alt kattaydı :)

Habersiz gelinmesi biraz garip.laf arasında çıtlatsan anlamazlar mı
Ya siz seviyorsunuz böyle seyleri demek ben sevmiyorum hergün görmek zorundamıyım seni dostumda olsa hergun görsem sıkılırım laf arasında kırılırlar diye söylemiyorum

Ya siz seviyorsunuz böyle seyleri demek ben sevmiyorum hergün görmek zorundamıyım seni dostumda olsa hergun görsem sıkılırım laf arasında kırılırlar diye söylemiyorum

Ben size kötü bişey söylemedim biraz sakin olun

Burda bana çıkışına kadar evinize çat kapı gelenlere çıkışın

Soru soruyorsunuz cevap yazınca suçlu oluyoruz

Sevmiyorsanız söylersiniz e daha ne yapalım biz

Biz mi arayıp söyleyelim meleke ye gelmeyin kızı baymışsınız diye

Size cıkısmadım ki yanlıs anlattım heralde kusura bakmayın

Zil çalınca hemen mendili kap
Kapıyı açınca da hapşır
Çok fena grip olduk de yeter bence
Hadi itiraf edin güzel fikir

Açma ararlarsa da disardayim keşke telefon acsaydiniz tüh kapıda kaldınız de.yada tam kapi çalınca montu giy çantayı eline al birine sözüm çıkıyorum yada bi işim var de en azindan telefon açarak gelmeyi ogrensinler

kapıyı annen açsın ya da kapı arkasından ağda yapıyorum diye seslen. sonra giderler heralde. sonrasında da kızlar bidahakine haber verin müsait olamayabiliyorum diye mesaj atın. gelmesinler öyle bidaha :)

Ben anlamadım nasıl arkadaslığınız var.
Dostum da olsan her gün sıkılırım diyorsun, madem yüzlerine söylemen gerekmiyor mu?
Sonuçta yapı meselesi.
Sevmeyebilirsin.
Şakayla karışık bu nedir her gün her gün, nüfusumuza alalım mı desen nolur yani?

Sanırım sen varlığında can ciğer olan, yanında olmayınca da offf bi gitmediler diyen arkadaslardansın.
Arkadaşlarına dürüst olmalısın.
Böyle ömür mü geçer ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…