- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.368
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
-
O tür seyleri de beceremiyorum yaHabersiz gelene asla kapıyı açmam, sizde açmayın akşam geliyorlarsa hırsız oldugu için ışıkları açık bırakıyorum dersiniz.Onlar utanmıyorsa, siz hiç utanmayın ararsada evde yokum.
Ya siz seviyorsunuz böyle seyleri demek ben sevmiyorum hergün görmek zorundamıyım seni dostumda olsa hergun görsem sıkılırım laf arasında kırılırlar diye söylemiyorumSamimi arkadaşım ile komşuyduk.ve sürekli birlikteydik
Ama hep mesaj atardık haber verirdik ki alt kattaydı :)
Habersiz gelinmesi biraz garip.laf arasında çıtlatsan anlamazlar mı
Konunuzun baslıgı neydi tavsiyelere bakayım bari :)Kelin ilaci olsa basina sürer. benim de benzer bir konum vardı, hala çözüm bulamadım
Doğalgazla nasıl buz gibi bu ev anlamadım yalıtım filan yok galibabuz gibi evimiz içerde dogalgaz yanıyor sadece
Ev eski dogalgaz iki odada var sadece yandıgı oda sıcak yaniDoğalgazla nasıl buz gibi bu ev anlamadım yalıtım filan yok galiba
Bekar kızımmm annem yapıyor ya biliyorlar :)Geldiklerinde kalk bi yandan yemek yap ya da evi supurmeye kalk. Pek oturma. Bu isleri hic yetistiremiyorum siz nasi yapiyosunuz falan diye soylen dur.
nasil orta yol bulacağım?Konunuzun baslıgı neydi tavsiyelere bakayım bari :)
Tesekkürlernasil orta yol bulacağım?
O zaman bunlari annen yapsinBekar kızımmm annem yapıyor ya biliyorlar :)
Ya siz seviyorsunuz böyle seyleri demek ben sevmiyorum hergün görmek zorundamıyım seni dostumda olsa hergun görsem sıkılırım laf arasında kırılırlar diye söylemiyorum
Size cıkısmadım ki yanlıs anlattım heralde kusura bakmayınBen size kötü bişey söylemedim biraz sakin olun
Burda bana çıkışına kadar evinize çat kapı gelenlere çıkışın
Soru soruyorsunuz cevap yazınca suçlu oluyoruz
Sevmiyorsanız söylersiniz e daha ne yapalım biz
Biz mi arayıp söyleyelim meleke ye gelmeyin kızı baymışsınız diye
Ben anlamadım nasıl arkadaslığınız var.Kışın ev müsait olmuyor zaten buz gibi evimiz içerde dogalgaz yanıyor sadece .habire gelip duruyorlar ki bende sürekli gidip gelen insanları sevmiyorum cok yuzsuzler ya ayda bi iki kere gelirsinde iki üc günde bi gelmek nedir siz napıyorsunuz böyle sülük insanlara .arkadaslıgı da bitirmek istemiyorum seviyorum ama cok gelip gidiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?