- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Ya siz seviyorsunuz böyle seyleri demek ben sevmiyorum hergün görmek zorundamıyım seni dostumda olsa hergun görsem sıkılırım laf arasında kırılırlar diye söylemiyorum
Ben anlamadım nasıl arkadaslığınız var.
Dostum da olsan her gün sıkılırım diyorsun, madem yüzlerine söylemen gerekmiyor mu?
Sonuçta yapı meselesi.
Sevmeyebilirsin.
Şakayla karışık bu nedir her gün her gün, nüfusumuza alalım mı desen nolur yani?
Sanırım sen varlığında can ciğer olan, yanında olmayınca da offf bi gitmediler diyen arkadaslardansın.
Arkadaşlarına dürüst olmalısın.
Böyle ömür mü geçer ay
Kışın ev müsait olmuyor zaten buz gibi evimiz içerde dogalgaz yanıyor sadece .habire gelip duruyorlar ki bende sürekli gidip gelen insanları sevmiyorum cok yuzsuzler ya ayda bi iki kere gelirsinde iki üc günde bi gelmek nedir siz napıyorsunuz böyle sülük insanlara .arkadaslıgı da bitirmek istemiyorum seviyorum ama cok gelip gidiyorlar
Sülúk dediğin arkadasini sevmiyorsun bence . Gelse bi dert gelmese bi dert . Senin arkadaşın olmak istemezdmKışın ev müsait olmuyor zaten buz gibi evimiz içerde dogalgaz yanıyor sadece .habire gelip duruyorlar ki bende sürekli gidip gelen insanları sevmiyorum cok yuzsuzler ya ayda bi iki kere gelirsinde iki üc günde bi gelmek nedir siz napıyorsunuz böyle sülük insanlara .arkadaslıgı da bitirmek istemiyorum seviyorum ama cok gelip gidiyorlar
Ah dua et gelenin gidenin var ne mutluuuuKışın ev müsait olmuyor zaten buz gibi evimiz içerde dogalgaz yanıyor sadece .habire gelip duruyorlar ki bende sürekli gidip gelen insanları sevmiyorum cok yuzsuzler ya ayda bi iki kere gelirsinde iki üc günde bi gelmek nedir siz napıyorsunuz böyle sülük insanlara .arkadaslıgı da bitirmek istemiyorum seviyorum ama cok gelip gidiyorlar
Valla canım iş Şen'de bitiyor burda kimsenin tavsiyesini uygulayacak bi yapın yok insanları kıramıyorum demenden yolla çıkarak söyledim .Çok da mecbur değilsin bi anda rahatsız olduğunu artık istemediğini söyle seni seven insan zaten anlat çat kapı her dk gelmez o ne öyle hiç hoş değil. Benimde o tarz bir iki tane arkadaşım vardı bi anda kopardım ilişkimi ve kafam çok rahat tek kalmaya kaldım ama siz varsınızKışın ev müsait olmuyor zaten buz gibi evimiz içerde dogalgaz yanıyor sadece .habire gelip duruyorlar ki bende sürekli gidip gelen insanları sevmiyorum cok yuzsuzler ya ayda bi iki kere gelirsinde iki üc günde bi gelmek nedir siz napıyorsunuz böyle sülük insanlara .arkadaslıgı da bitirmek istemiyorum seviyorum ama cok gelip gidiyorlar
Insan seciyorum zaten. Herkes olamaz arkadasımSülúk dediğin arkadasini sevmiyorsun bence . Gelse bi dert gelmese bi dert . Senin arkadaşın olmak istemezdm
Demi ev sahibi de yorulmuyor:)Ben de catkapiyi sevmem hatta evde misafir olayi beni cok geriyor disarda gorus ye ic gez sohbet et avrupai takilmak en guzeli :) Bikac kere musait degilim dersen çözüm olur bence
Bir grup sadece böyle 3 kişiBöyle bir kaç ayrı kişi mi var ayrı ayrı gelen, tek kişi mi sürekli geliyor yoksa grupça mı basıyorlar evini?
Ben bu tarz durumlarda net olmaktan yanayım. Habersiz bir şekilde gelmelerinden hoşlanmadığınızı, haberli misafir kabul ettiğinizi belirtin. Şaka yollu "Habersiz gelene kapı açmayacağım artık" falan diyebilirsiniz eğer çok yüzsüzlerse. Her insan söylenmek, laf sokmak gibi şeylerden anlamıyor çünkü.[/QUOT
Yuzsuz ve suluk demisssin guya cok sevdigin, kirmak istemedigin insanlara. Saka gibisin vallahi, direkt soyle "ne yuzsuzsunuz, suluk gibi insanlarsiniz, dusun yakamizdan" boyle soylerseniz sanirim artik gelmezler.
İşte bendensçn senin ki jaftada bir benim ki iki üç gunde bir..seviyorsun diye de hep görmesi gerekmiyor ki insanın anlamıyorlarBazı arkadaşlar sen zaten sevmiyosun falan demişte inanın öyle olmuyo aynı şeyleri bende yaşıyorum. Bizimde ailece görüştüğümüz çokta sevdiğim arkadaşım var ikide çocuğu var. Her hafta abartmıyorum ararlar size geliyoruz diye. Öğlenden gelip gece yarısına kadar bizdeler. Bu hafta kesinlikle istemiyorum dedim eşime. Çünkü hep arkadaşın eşi benim eşimi arar geliyoruz diye oda hayır diyemez. Bu hafta yalnız kalmak istiyorum kafa dinlemek istiyorum. Evet onları çok seviyorum ama biraz anlayış ve düşünce bekliyorum. Her hafta olunca insan sıkılıyo ister istemez uzaklaşıyo bu benim onları sevmediğim anlamınada gelmiyo. Bende çok dertliymişim konu içinde konu oldu kusura bakmayın. Tavsiyeleri bende dinleyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?