Dert degil de canımı sıkan bir durum .sürekli çat kapı gelen arkadaşlar var

Aramız bozulsun istemiyorum yazmissiniz ama iyi dostlar birbirleri hakkinda boyle dusunmezler yani sandiginiz gibi bozulmasından korktugunuz bir dostlugunuz zaten yok.

Buraya yazdıklarınızı yüzlerine soyleyin,bi daha gelmezler.

Annem öyledir misafir gelince utanmasa kuzu kesecek önlerine Etekleri zil çalar hizmet edecem diye
Gidince de uff bir kalkmak bilmediler gelirken off gene geliyorlar

İşe girin madem?

onu bende cok sevmiyorum, cünkü ev düzensiz, daginik olunca sevmiyorum misafir agirlamayi, eeee insaniz bazen toplayamiyoruz cat kapi biri gelince sanki mahcup oluyorum.. o yüzden en güzeli haberli misafir , en yakin arkadasimi bile aramadan gitmem evine

Laf arasında hazetmedigin birinden isminden bahset çat kapı geldi hiç hoşlanmıyorum nihayetinde eşim var evim var özelim var hiç sevmediğim şeylerden biridir de anlar belki

Yuzsuz ve suluk demisssin guya cok sevdigin, kirmak istemedigin insanlara. Saka gibisin vallahi, direkt soyle "ne yuzsuzsunuz, suluk gibi insanlarsiniz, dusun yakamizdan" boyle soylerseniz sanirim artik gelmezler.

Ben bu tarz durumlarda net olmaktan yanayım. Habersiz bir şekilde gelmelerinden hoşlanmadığınızı, haberli misafir kabul ettiğinizi belirtin. Şaka yollu "Habersiz gelene kapı açmayacağım artık" falan diyebilirsiniz eğer çok yüzsüzlerse. Her insan söylenmek, laf sokmak gibi şeylerden anlamıyor çünkü.

Sülúk dediğin arkadasini sevmiyorsun bence . Gelse bi dert gelmese bi dert . Senin arkadaşın olmak istemezdm

Bazı arkadaşlar sen zaten sevmiyosun falan demişte inanın öyle olmuyo aynı şeyleri bende yaşıyorum. Bizimde ailece görüştüğümüz çokta sevdiğim arkadaşım var ikide çocuğu var. Her hafta abartmıyorum ararlar size geliyoruz diye. Öğlenden gelip gece yarısına kadar bizdeler. Bu hafta kesinlikle istemiyorum dedim eşime. Çünkü hep arkadaşın eşi benim eşimi arar geliyoruz diye oda hayır diyemez. Bu hafta yalnız kalmak istiyorum kafa dinlemek istiyorum. Evet onları çok seviyorum ama biraz anlayış ve düşünce bekliyorum. Her hafta olunca insan sıkılıyo ister istemez uzaklaşıyo bu benim onları sevmediğim anlamınada gelmiyo. Bende çok dertliymişim konu içinde konu oldu kusura bakmayın. Tavsiyeleri bende dinleyeceğim.

Ah dua et gelenin gidenin var ne mutluuuu

Valla canım iş Şen'de bitiyor burda kimsenin tavsiyesini uygulayacak bi yapın yok insanları kıramıyorum demenden yolla çıkarak söyledim .Çok da mecbur değilsin bi anda rahatsız olduğunu artık istemediğini söyle seni seven insan zaten anlat çat kapı her dk gelmez o ne öyle hiç hoş değil. Benimde o tarz bir iki tane arkadaşım vardı bi anda kopardım ilişkimi ve kafam çok rahat tek kalmaya kaldım ama siz varsınız

Böyle bir kaç ayrı kişi mi var ayrı ayrı gelen, tek kişi mi sürekli geliyor yoksa grupça mı basıyorlar evini?

Ben de catkapiyi sevmem hatta evde misafir olayi beni cok geriyor disarda gorus ye ic gez sohbet et avrupai takilmak en guzeli :) Bikac kere musait degilim dersen çözüm olur bence

İşte bendensçn senin ki jaftada bir benim ki iki üç gunde bir..seviyorsun diye de hep görmesi gerekmiyor ki insanın anlamıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…