Dert degil de canımı sıkan bir durum .sürekli çat kapı gelen arkadaşlar var

Çok gıcık bir durum..Bir arkadaş ev işleriyle uğraş demiş gerçekten biraz ilgilenmeyin bi süre sonra gelmeyi keserler diye düşünüyorum.Birde yarın da ben size geleyim falan de bakalım ne dicekler.

Çok gıcık bir durum..Bir arkadaş ev işleriyle uğraş demiş gerçekten biraz ilgilenmeyin bi süre sonra gelmeyi keserler diye düşünüyorum.Birde yarın da ben size geleyim falan de bakalım ne dicekler.
Bir tanesinin evine 1 kere gittim digerini cok seviyorum ona hep gidiyorum

Bir grup sadece böyle 3 kişi

Onlar ev hanımı mı, çalışıyorlar mı? Siz çalışıyor musunuz? Evli misiniz bir de?

Ablamın vardı öyle komşuları, kızcağız çalışıyor geç geliyor eve zaten, bunlar evdeler tüm gün sık sık gelirlerdi.

haberli gelseler birsey uydurulurda cat kapıya cozum bulmak zor cok fazla cileden cıkarsam evde yokmus numarası yapardım heralde insanları bu duruma getirmesinler:)

Çok samimi arkadaşımla aynı apartmandayız,haberleşmeden ne o gelir ne ben giderim. Bunlar saygı meselesi.. görgü meselesi.. tavrı baştan koymanız gerekiyordu. Karşı komşum bikere çat kapı kapımı çaldı"hadi gel kahve içelim diye". Ben her dakika müsait olamıyorum,önceden haberleşirsek daha iyi olur,şuanda işlerim var dedim teklifine teşekkür ettim. O son oldu. Bidaha habersiz hiçbir girişimi olmadı. Orada teklifi kabul etseydim ardı kesilmezdi çat kapı durumlarının. Durum biraz sizinlede alakalı yani..

Kapıya gelene de hayır diyemiyorum ki sizin gibi olmak isterdim

Kapıya gelene de hayır diyemiyorum ki sizin gibi olmak isterdim
Bikere hayır dersen bidaha demek zorunda kalmazsın,kendinide sıkıntıya sokmazsın. Evim uygun olmayabilir,ben uygun olmayabilirim yada kimseyi çekmek istemiyor olabilirim. Habersiz gelmek nedir,ayıp..

bana habersiz gelen bi arkaşım vardı, karşı binamda otururdu ama biz sabah akşam birlikteydik. Ben de onlara giderdim, şimdi o benim arkamdan böyle yüzsüz filan dese çok üzülürüm, benim dostum evime haber vermeden gelebilir, sürekli de gelebilir bekarken sıkıntı yok ama siz hem dürüst davranmıyosunuz hem arkadan konuşuyosunuz, istemiyosanız söylersiniz, söyleyecek cesaretiniz yoksa da kimseyle arkadaş olmıcaksınız ve böyle sülük gibi ifadeler kullanmıcaksınız, siz bi şey demediğniz için anlamıyo olabilirler, benim arkadaşım bize gelirdi o gün yorgunum mesela söylerdim, canım çok yorgunum ben yatıcam diye o tamam der öpüşür vedalaşır ayrılırdık, bu tarz şeylerde kırıcı konuşmadıktan sonra sıkıntı yok

Habersiz gelmeyin kocamla sevisiyorum sizde deneyin guzel oluyor diyin. Onlar arsizsa sende ol.

Mesafe koyacaksın, müsait değilim diyeceksin daha da olmazsa kapıyı açmayacaksın ve zamanla gelmeyi bırakacaklar. Çok uyuz olurum böyle emrivakilere, zırt pırt gelenlere. Benim de 4 yıllık bir arkadaşım var severim de kendisini. Evim iş yerime çok yakın, onunki biraz daha uzakta. Biliyorum boşluklarında erken çıktığında vs. bana gelmek istiyor, imasından bakışından anlıyorum ama ben, o mesafeyi ayarladım. Başlarda emrivaki yapıyordu sana geleyim diyordu ben de müsait değilim diyordum. Artık demiyor. Haftada bir müsait oldukça davet edip götürüyorum zaten evime. ben onun evine 4 yılda daha bir kere gittim. Diğer samimi arkadaşlarım da benim gibidir asla emrivaki yapmazlar davet olursa gelirler. Ben de davet edilmedikten sonra kimsenin evine gitmem. Doğru olan da budur.

görümcem üst katta. habersiz gelip kapımı çalardı açmayınca ısrarla ama 4-5 kez zile basardı olmadı kapıyı yumruklardı. kapıyı açınca nerdesin kıııız merak ettim derdi. #görümceyleçıldırmaca

Ben de gitsem sıkıntı yokda ben gitmiyorum sıkıntı orda yüzsüzlük bu

Valla ben bayılıyorum çat kapı gelen arkadaşlara, zaten o yüzden bunların adı arkadaş onlar beni görmeye geliyor evimi değil, üşürsekte battaniye ye sarılırız biryandan sıcak sohbet ve kahve içeriz hooop ısındık.

Ben çok isterdim sevdigim bir arkadasim çat kapi gelsin.Maalesef günümüzde dostluk zor kuruluyor.Gerçekten yasiyor muyum iyi miyim diye çat kapi gelen sevimli bir arkadasim olsun isterdim ama aşure ayinda asure getiren teyzeler ve bir kaç yapmacik komşu ve arkadaştan başka kimsem yok maalesef...İnşallah birgün olur buraya Amin yaziyorum....

garip benim öyle çat kapı gelecek cesareti olan hiç arkadaşım yok
çağırmak istersemde eşimin şehir dışında olduğu vakitlerde müsaitsem
kendi ailem bile öyle gelmez kı 2 dakikalık mesafede ablamlar var onlar bile o kadar sık gelmez
bence nazikçe uyarın yada açmayın kapıyı sorarlarsada gezmedeydim
banyodaydım felan diyin

Bu arada birgün içimden gelmişti bir kerecik sevdigim bir komsuma çat kapi gittim.Müsait degilim dedi diye ne kadar üzülmüştüm.Kapida kaldim resmen Sadece müsait degilim demisti Halbu ki kendisi diyordu hiç sorma çat kapi gel diye.Demek ki ben hata etmişim.Bundan sonra kimseye habersiz gitmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…