- 11 Haziran 2016
- 798
- 1.280
- 113
- 34
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Bir tanesinin evine 1 kere gittim digerini cok seviyorum ona hep gidiyorumÇok gıcık bir durum..Bir arkadaş ev işleriyle uğraş demiş gerçekten biraz ilgilenmeyin bi süre sonra gelmeyi keserler diye düşünüyorum.Birde yarın da ben size geleyim falan de bakalım ne dicekler.
Bir grup sadece böyle 3 kişi
Sen arkadaşlarına her türlü lakap takarsinInsan seciyorum zaten. Herkes olamaz arkadasım
Takarım seviyorum diye hergün görmek zorunda degilim bunaldım bacım yüz verdik ayıya hesabı resmenSen arkadaşlarına her türlü lakap takarsin
Soğuk odada montlari giyip oturun.nasil orta yol bulacağım?
Kapıya gelene de hayır diyemiyorum ki sizin gibi olmak isterdimÇok samimi arkadaşımla aynı apartmandayız,haberleşmeden ne o gelir ne ben giderim. Bunlar saygı meselesi.. görgü meselesi.. tavrı baştan koymanız gerekiyordu. Karşı komşum bikere çat kapı kapımı çaldı"hadi gel kahve içelim diye". Ben her dakika müsait olamıyorum,önceden haberleşirsek daha iyi olur,şuanda işlerim var dedim teklifine teşekkür ettim. O son oldu. Bidaha habersiz hiçbir girişimi olmadı. Orada teklifi kabul etseydim ardı kesilmezdi çat kapı durumlarının. Durum biraz sizinlede alakalı yani..
Bikere hayır dersen bidaha demek zorunda kalmazsın,kendinide sıkıntıya sokmazsın. Evim uygun olmayabilir,ben uygun olmayabilirim yada kimseyi çekmek istemiyor olabilirim. Habersiz gelmek nedir,ayıp..Kapıya gelene de hayır diyemiyorum ki sizin gibi olmak isterdim
Aynen ya evde hazırlık yapmak beni fazlasiyla geriyor.Demi ev sahibi de yorulmuyor:)
Ben de gitsem sıkıntı yokda ben gitmiyorum sıkıntı orda yüzsüzlük bubana habersiz gelen bi arkaşım vardı, karşı binamda otururdu ama biz sabah akşam birlikteydik. Ben de onlara giderdim, şimdi o benim arkamdan böyle yüzsüz filan dese çok üzülürüm, benim dostum evime haber vermeden gelebilir, sürekli de gelebilir bekarken sıkıntı yok ama siz hem dürüst davranmıyosunuz hem arkadan konuşuyosunuz, istemiyosanız söylersiniz, söyleyecek cesaretiniz yoksa da kimseyle arkadaş olmıcaksınız ve böyle sülük gibi ifadeler kullanmıcaksınız, siz bi şey demediğniz için anlamıyo olabilirler, benim arkadaşım bize gelirdi o gün yorgunum mesela söylerdim, canım çok yorgunum ben yatıcam diye o tamam der öpüşür vedalaşır ayrılırdık, bu tarz şeylerde kırıcı konuşmadıktan sonra sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?