dert değil de fikir alma

sefaljin

Guru
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
165
64
298
Merhaba hanımlar,
ufacık sıkıntıma orijinal fikirlerinizi bekliyorum. doğumuma az kaldı malum. ilk doğumumda eşime baba hediyesi olarak saat almıştım. bunda da ikinci babalık hediyesi almak istiyorum ama aklıma hiç bir şey gelmiyor. yine gidip gidip saatlere bakıyorum. 500 tl ye kadar çıkabilirim, acaba ne alsam??

Cok tatlisin. Yuzuk olabilir belki bas harflerin yazili oldugu.

Kalpli kolye şu içi açılan resim koyulanlardan içine çocuklarınızın resimlerini korsunuz ve oda takar.

Ben bu eşime, sevgilime ne alsam konularını anlamıyorum. Eşinizi tanımıyor, nelerden hoşlanır, ne sever, ne kullanır, ilgi alanları nelerdir bilmiyoruz ki. Olsa olsa klasik erkek hediyeleri tavsiye edebiliriz. Gömlek, kullanıyorsa kravat, belki ayakkabı, parfüm, tuttuğu takımın forması, kombine maç bileti vs.

valla çok incesiniz ne bileyim benim aklıma hiç gelmezdi ben hani erkekler kadınlara doğum hediyesi alır diye düşünürsüm hep
sahi eşiniz size ne aldı çok merak ettim ?

Ne kadar dusuncelisiniz, umarim siz de ayni karsiligi aliyorsunuzdur. Dumus yuzuk, bileklik, sik bir hirka, kostekli saat falan alabilirsin. Ama ben olsam hicbirsey almazdim, almadim da

Çok merak ettim eşiniz size ne aldı :)

valla çok incesiniz ne bileyim benim aklıma hiç gelmezdi ben hani erkekler kadınlara doğum hediyesi alır diye düşünürsüm hep
sahi eşiniz size ne aldı çok merak ettim ?

Ne kadar dusuncelisiniz, umarim siz de ayni karsiligi aliyorsunuzdur. Dumus yuzuk, bileklik, sik bir hirka, kostekli saat falan alabilirsin. Ama ben olsam hicbirsey almazdim, almadim da

düşüncelidir eşim de çok şükür. zarif bi bilezik almıştı ilk doğumumda. bunda ne planlıyor bilmiyorum :)

benim hediye almamı biraz da yol yordam gösterme olarak düşünebilirsiniz. ben de kimseden duymamıştım babalık hediyesi ama bana hediye almasını çok istemiştim haliyle :) hediye almayı unutsa bile benim hediyem ona hediye alması gerektiğini hatırlatacaktı :) sonuçta hediyeleştik, sağlıklı bir kızımız oldu, mutlu olduk :)

Allah daim kılsın mutluluğunuzu :))

Bence sen ona zaten dünyanın en güzel hediyesini veriyosun bırak o düşünsün ne alcam diye.

Allah aşkına ne alakası var, çocuk sadece tek kişiyle yapılan birşey mi ?
Evet kadın hamilelik dönemini yaşadığı için doğum sancılarını sıkıntılarını yaşadığı için daha değerli ve önemli ama sizin söylediğiniz de resmen bencillik.Ne kadar zarif ve hoş bir düşünce hayat arkadaşı da baba oluyor dıye onu da unutmamış.

haklısınız. ama özel bir hediye fikri almak istesem eşimin özelliklerinden bahsederdim. benim de aklıma klasik erkek hediyeleri geldiği için tavsiye istiyorum.

bilet fikrini genişletip düşüneceğim, teşekkürler

Kalpli kolye mi ? Erkeklerin takabileceği bi modeli var mı ?
vardır gümüş olabilir niye takmasınlar içine sevdiklerinin resimlerini koyacaklar bir ömür boyu boyunlarında taşıyacakları.

İlk defa babalık hediyesi duyuyorum bu arada Genelde doğumdan sonra babalar annelere alır çünkü,ince düşünmüşsünüz o zaman parfüm falan alın her erkek kullanır sonuçta

allah daha çok arttırsın mutluluğunuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…