Konu nedir yahu, hiçbir şey anlayamadım
Konuyu bir ben hatirliyorum sanirimNoolmuş nooolmuş?
konuyu bilmiyorum ama karmaya inanıyorum onu demeye geldim.
bana da söylenen çokça şeyler oldu. ağlayarak sevgiliMilana22 ablama yazdığım bile oldu. sağolsun artık akıllandım laf yetiştirmek yerine kibliyorum.
burada her kesimden insan var. ülkenin küçük bir simülasyonu gibi bakıyorum buraya. çok da şeyapmamak lazım. beni ancak anlattığım kadarıyla biliyorlar,ona göre istediğini söylesin telefonun home tuşuna bastığım an yok olup gidecek kendisi hayatımdan.
Hayatta "inanc"la bagli oldugum kavram bulunmuyor, dolayisiyla ilahi adalet kavramina da inanmiyorum, tek bir ornegin de bu gorusumden vazgecmeme yetecegini dusunmuyorum. Bahsettiginiz konuyu hatirliyorum, uyeyi de okuyunca hemen hatirladim, durumlariniz bence de benziyor evet. Son olarak bu konu kapanir diyorum.
Burada dustugunuz durumdan bahsetmistim.durumlarımız benzeyemez.ben lanse ettiği gibi birisi asla değilim ama kendisi demek ki öyle.
Konuyu bir ben hatirliyorum sanirim
Buradan; https://www.kadinlarkulubu.com/foru...yle-dondu-jasse.1003359/page-17#post-51068484
Ülkemin simulasyonu bile degil burası. Çünkü cok kişi "gerçek hayatta tabiki böyle degilim, burada daha sertim" yazmıştı hatırlıyorum. Takılmamak lazım o yüzden.
Bir konuda biriyle atısıp ona sinsi sinsi kin güden bomboş kadınlar mı dersin, kocasına/patronuna gıkı çıkmayıp burda aslan kesileni mi dersin, kendi aldatıldığı halde affedip baska bi aldatılan kadının konusuna niye boşanmıyor diye hakaretler eden mi dersin, evliyken baskasıyla aşk yaşayıp baska konularda ahlak dersi veren mi..... burda insanlar niyeyse egi tatmini yapıyor. Halbuki o kadar acizler ki...
Sıkma sen de canını o yüzden. :)
Hazir konusu acilmisken, ben de burada evlilik disi beraberlik yasayan kadinlara sanal recm uygulayanlarin cogunun hymenoplasti bolumunun derinliklerinde mesajlarinin oldugunu dusunuyorum.
Bir üyeyi kafaya takıp da aha intikam soğuk yenen bir yemektir tarzı pusuya yatıp karmaya gönderme yapmak da pek sağlıklı gibi gelmedi
Benden bagimsiz olarak konunuz her halukarda kapanacak bence, zira uyeler hakkinda konu acmak yasak. Direkt olarak belirtmeseniz bile ne oldugu ayan beyan ortada.Bunun için sizden konu açmanızı rica ederim. Zira yazdıklarınızı üzerine alınıp polemik çıkartanlar olabilir, konumun kapanmasına sebep olabilirler. Teşekkür ederim.
vesikalı yarim göndermesini asla kabul etmiyorum.kimsenin de kendisine ima edildiğinde susacağını zannetmiyorum. durum budur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?