dert değil, derdin çözümü gibi..iyi şeyler de oluyor

Kisiler uzerine konu acmak yasak degilmi? Niye bu kadar kafaya takiyosunuz burayi?

İki konuyu da okudum. Ayrıntıları ile. Ve bahsettiğin gibi bir durum göremedim. Yani o banlanan hanımefendi sana namus ahlak bekçiliği yapmamış. Film vesikalı bir kadını anlatıyor olabilir, ama odak nokta o fotoğraftaki söz ile sizin durumunuzdaki benzerlik. Yani size düşündüğünüz o yanlış şeyi demeye çalıştığını zannetmiyorum. Sadece arthur'a evli olup olmadığını sormama gerekcenizi esprili bir dille kendince açıklamış. Ben olsam "aaa bana vesikalı demeye çalışıyor alttan alttan bana şey ima ediyor" demezdim. Öyle ayilip bayilinacak bir durum yok ortada. Sadece filmin adi vesikalı yarim, selvi boylum al Yazmalım da olabilirdi yani. Odaklandiginiz yer doğru değil, alınganlık yapmissiniz.

İkincisi o kinlendiginiz hanim , konusunda iki karşı cinsten arkadaş kahve icemez mi ne var bunda demiş. Ve birkaç tip de cehennemde yanacaksin öleceksin vs gibi dini yorumlar yapmış konu o yüzden banlanmis. Kadın yüzde yüz hakli yani. Çetrefilli bir konu da değil yani.

Bu arada her gün birileri linç ediliyor bu sitede hakli ya da haksiz. Herkes sütten çıkma ak kasikmis gibi konuyu didik didik edip konu sahibi yüzde doksandokuz hakli ise o yüzde birlik hata payı yüzünden linç ediyor. Gergin ve sorunlu tipler çok burda. Karma bunun neresinde?

ya hiç sorma hatun hızını alamayıp özelden saydırmıya devam etmiş geçen konu açmış yüzsüz yüzsüz yorum yapmışım sonradan farkettim

Sonra yüzsüz oluyoruz galiba evet
Kin tutamıyorsak demek kıymetimiz bilinse bari

yav he he.
vesikali yarim filmiyle evet espri yapmış he he.
yılın pollyannası ilan ediyorum sizi.

Jesse bir yanlış anlaşılma olmuş bence o konuda. Evli olma mesesiyle ilgili diyalogu paylaşmak istemiş bahsettiğin kişi asıl olarak. Vesikalı yarim yanında parantez içinde alıntı yaptığı filmin adı sadece. Genel olarak içini döktüğün bir konuda linç modunda karşılık almak hoş değil ama ekstra kırıcı birşey ya da hakaret yok o mesajda.

Forumun dedektif hanımları beni ürkütüyor

Bahsettiğiniz fotoğrafı gördüm, diyalog bana komik geldi. Kırıcı değil gibi ama herkes farklı şeylere kırılır tabii ki bilemem bunu.

Son dediğinize tamamen katılıyorum. Sanal olsada dediklerimize dikkat etmeliyiz. Anonim olmanın verdiği güçle hakaret etmek, küçümsemek, kalp kırmak çok kötü. İnsanlar yorumları ciddiye alıp üzülebilir. Sizin başınıza geldiği gibi.

Ancak böyle bir konu açmanız pek hoş olmamış.

Bir konu actimdi baya da oluyor, öyle bir alakasız yerden alınip üzerime gelindi ki. En hassas olduğum konudur, ki kimseye açıp dökmedigim, çoook kişi destek oldu anlattı, güzel sohbetler edildi. İlla güzel yorumlar oluyor, siz onları kale alın. Diğerlerini sallamaya çalışın. Hani denir ya sanali umursamayın, aman burayı çok önemsiyorsun diye, ben buna da pek katılmıyorum, insan derdiyle içiyle geliyor ve oradan vurulunca zaten adama, sanal vs bakmıyor, ayrı bir sinir oluyor.

Anlıyorum ve diyeceğim şu ki, kişilere takılmayın. Burada 80 iqsu ile kendince espri yapmaya çalışanı da var, bok gibi hayatına öfkelenip acısını ona buna saldırarak gidermeye çalışan yöntemsizleri de var, kıskancı da var, fesadı da var, ruh hastası da var saçma sapani da var... Siz, size dokunanlara yoğunlaşın, sert eleştiri yapsa da belli çizgisi olan kaliteli insanlar da var, yumuşacık saranlar da var, güzel esprilerle hoş muhabbete dalanlari da var...

Takılıncak insan var, takilinmayacak insan var.

bence burda çoğu kişi aslan kaplan modunda ve de anlayışsız.
bir konu açılınca “vuruuuuuun!!” oluyor çoğu zaman. yüz yüze söyleyeceklerinden daha sert yazıyorlar. ya da normalde takmayacakları şeylerden laf sokarak ezmeye çalışıyorlar. ego tatminlik bir yer.

Konu sahibi ben değilim :)

Kırılmışsınız belli ki ama sanal ortam işte, dışarıda iki kelimeyi bir araya getiremeyen tipler bile aslan kesiliyor bu mecralarda. Ego tatmini midir nedir, insanları küçümseyince kendilerini marifet yapmış mı sayıyorlar bir iki like için bilemiyorum. Bu arada genel olarak konuşuyorum, olay hakkında bilgim yok.

Siz bu kadar çok önemsemeyin ya, he deyin geçin, ne demişse demiş, nickinden başka bir şey bilmiyorsunuz sonuçta, çok hakaretvari bir durumsa, kaldıramayacağınız kadar ağırsa dava açma durumunuz bile var gerçi, aklınızda bulunsun.

beni hangi kategoriye soktun baby

Site üyeleri veya üyelerin açtığı konular için topik açmak yasak zaten ama şu koca çenemi yine tutamayacağım, artık ihtiyarlığıma mı verirsiniz ukalalığıma mı orasını siz bilirsiniz :)))

Yahu hanımlar hiçbirimiz birbirimizin ne karakterini biliyoruz ne hayatını, bildiklerimiz sitede yazdıklarımızdan ibaret, sitede yazdığımız 3-5000 mesajla kişilik analizi yapamayacağımız gibi yaşantılarımız hakkında da fikir sahibi olamayız, nedense klavye başına geçince bize bir aslanlık geliyor, yapabileceklerimizin yanında yapamayacağımız ne varsa onları da peşpeşe sıralayıveriyoruz, yetmiyor farklı hayatlara üst perdeden bir girişiyoruz ki bodoslama, durdurabilene aşk olsun.

Hadi kendimizi frenleyemedik hepsini yaptık diyelim gün gelip bize takır takır sayanlara aynısını yapıyoruz, şimdi düşünün bakalım bizi incitenden farkımız kalıyor mu kalmıyor mu?

Ben fark göremiyorum doğrusu, karakterimizi kişilere göre şekillendirmeyelim canımız acır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…