dert değil fikir istiyorum sadece

amanede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
794
4
68
İstanbul
mrb arkadaşlar evlilik hazırlığ başlığında daha önce açtım bu konuyu amailgilenilmedi.inşallah burda yardımcı olursunuz bana
düğünüzümde ilk dansımızı esin enginin bana ellerini ver parçasıyla yapacağız.
biraz farklı bir dans olmasını istediğimiz için araya figürler katarak dans etmek istiyoruz
ama böyle bir parçaya hangi dansa ait figürleri uygulayabiliriz ben vals diye düşündüm ama emin olamadım
siz kk bayanlarının halletmediği sorun yok bu konuyada bir el atarmısnız:)
fikir verirmisiniz bana sizce o şarkıya hangi dansa ait figürler yakışır.)

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler bayanlar.iyiki burası var

Bir arkadaşım Oya Bora'nın Sevmek Zamanı ile yapmıştı ilk dansını çok enerjik ve ritmik olmuştu. Sizinki sanırım biraz daha ağır olacak, bilemiyorum ne gider, nasıl olur.

evilik dansına vals yakışmaz diye düşünüyorum,klasik olan uygun bence,yinede siz bilirsiniz

canım esın engın ın "bana ellerını ver "sarkıyı ben de cok severım hatta evlenecegım zaman benım de aklım da bu vardı .
bence hos bır tercıh ve bence cok romantık .ve dusundugun gıbı bu sarkıya tango ,vals cok yakısır .hıc degıstırme derım .
ama vals ve tango ıcın de dugun mekanı cok onemlı .ve tabıkı davetlıler de...
yanı tutup da klasık dugun salonlarda vals ve tango yapmaya kalkarsanız komık olabılır .
ama soyle otel dugunlerın de cok hos yerın de bır tercıh olmus olur

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar evlilik hazırlığ başlığında daha önce açtım bu konuyu amailgilenilmedi.inşallah burda yardımcı olursunuz bana
düğünüzümde ilk dansımızı esin enginin bana ellerini ver parçasıyla yapacağız.
biraz farklı bir dans olmasını istediğimiz için araya figürler katarak dans etmek istiyoruz
ama böyle bir parçaya hangi dansa ait figürleri uygulayabiliriz ben vals diye düşündüm ama emin olamadım
siz kk bayanlarının halletmediği sorun yok bu konuyada bir el atarmısnız:)
fikir verirmisiniz bana sizce o şarkıya hangi dansa ait figürler yakışır.)

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler bayanlar.iyiki burası var

klasik olan dans herzaman ağır bir hava takındırır..

vals demişsiniz ama klasikten başka düğüne gitmez diye düşünüyorum

ayrıca siz değişik figür deneseniz bile akrabalarınız nasıl karşılar

bunları da düşünün herkesin gözü üzerinizde olacak

zaten heyecanınız da olacak siz bilirsiniz:52::52:

zamanında düğündeki ilk dansım için dans dersleri almış biri olarak şunu söyleyebilirim o şarkıya ve düğün dansına en uygunu vals veya rumbadır. Eğer imkanınız varsa ders alın bu koşturmacada streste müstakbel nişanlınla kendinize ayırdığınız özel zamanlar oluyor ve çok eğlenceli oluyor.

bence çok güzel bir müzik ama burda herkesin tercihi farklı. En önemlisi bence düğünde davetli kitlesi nasıl olavak. Bu traz şarkılar her kültüre için uygun olmayabilir. Eğer sen misafirlerin bu şarkıyı beğeneceğini düşünüyorsan bence güzel parça. Ya da en iyisimi boşver davetliyi falan içinden geldiği gib yapın. Tercih bence çok güzel:)

Back
X