Dert değil,saç konusunda fikir istiyorummm :)

Ozgebym

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
326
23
318
Ankara
Meraba arkadaşlar,benimki bir dert değil sadece burada daha çok fikir alabiliceğim için yazmak istedim. Saçımı kestirmeyi düşünüyorum ama çok kararsızım. Fotoğrafımı da ekledim ki daha iyi fikir verebilirsiniz diye,bir an cesaretle gidip kısa kestirebilirim ama pişman olur muyum yakışır mı diye kararsızım. $özge11.webp :16:

İyi güzel de bu konu saç bölümünde olsa daha iyiydi. Bence arkası kısa önü uzun modeli yakışabilir. İlla kestirmek istiyorsan :31:

Son düzenleyen: Moderatör:
Eveeet pişman olursun :) Saçların bu haliyle sana çok yakışmış.

Çok sıkıldıysan atletinin yakasına gelen yere kadar kestirmeyi deneyebilirsin.
Bir süre düz fönlü kullanırsın,değişiklik olur.
Belki yandan ayırsan da olabilir.

İyi güzel de bu konu saç bölümünde olsa daha iyiydi. Bence arkası kısa önü uzun modeli yakışabilir. İlla kestirmek istiyorsan :31:

zaten oraya da açmıştım ama sadece bir cevap alınca ben de buraya açma gereği duydum,teşekkür ederim bu arada :40:

zaten oraya da açmıştım ama sadece bir cevap alınca ben de buraya açma gereği duydum,teşekkür ederim bu arada :40:

Orda görmedim ben pardon :44: Evet hayal ettim dediğim model yakışabilir :)

Eveeet pişman olursun :) Saçların bu haliyle sana çok yakışmış.

Çok sıkıldıysan atletinin yakasına gelen yere kadar kestirmeyi deneyebilirsin.
Bir süre düz fönlü kullanırsın,değişiklik olur.
Belki yandan ayırsan da olabilir.

bu fotoğraf tatilde çekilmiş bir fotoğraftı deniz suyu saçları farklı bir dalgalı yapıyor,keşke deniz suyunu saçımıza sıkıp çıkabilsek :9: normal hali daha düze yakın, yandan ayırmaya çalışıyorum da şu gıcık saçlar var ya tersten çıkan bi türlü beceremiyorum o yüzden :) bakalım cesaret edebilecek miyim :1:

Orda görmedim ben pardon :44: Evet hayal ettim dediğim model yakışabilir :)

saç boyama konusuna açmıştım hangi renk boyasam ve nasıl kestirsem diye ,o yüzden görmemişsinizdir muhtemelen :) bir de yeni üniversiteye başladım bu sene bir değişiklik mi yapsam diyorum :54:

bence saçlarının rengide boyuda çok hoş ve teninle çok uyumlu :128: yinede kestirmeyi düşünüyorsan önlerine kat attırabilirsin :34:

saç boyama konusuna açmıştım hangi renk boyasam ve nasıl kestirsem diye ,o yüzden görmemişsinizdir muhtemelen :) bir de yeni üniversiteye başladım bu sene bir değişiklik mi yapsam diyorum :54:

Olabilir. O zaman aynı yaşta sayılırız aşağı yukarı. Ben okuldayken bir ara dediğim modelde kestirmiştim ama orda pek kullanışlı olmuyordu toplattırdıkları için. üniversitede sıkıntı olmaz ama ben beğeniyorum kestirebilirsin :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Olabilir. O zaman aynı yaşta sayılırız aşağı yukarı. Ben okuldayken bir ara dediğim modelde kestirmiştim ama orda pek kullanışlı olmuyordu toplattırdıkları için. üniversitede sıkıntı olmaz ama ben beğeniyorum kestirebilirsin :)

peki saçının doğası nasıl? dalgalı veya düz mü?

peki saçının doğası nasıl? dalgalı veya düz mü?

Tuhaf biraz üstler daha kıvırcık altı daha düz ama kıvırcıkta düz de kullanılabilcek bir model. Ben hem kıvırcık kullanıyordum hem düz :)

Meraba arkadaşlar,benimki bir dert değil sadece burada daha çok fikir alabiliceğim için yazmak istedim. Saçımı kestirmeyi düşünüyorum ama çok kararsızım. Fotoğrafımı da ekledim ki daha iyi fikir verebilirsiniz diye,bir an cesaretle gidip kısa kestirebilirim ama pişman olur muyum yakışır mı diye kararsızım. Eki Görüntüle 796382 :16:
ben kestirdim çok pişman oldum..ben saçımla çok oynayan biriyim..o model bu model derken erkek gibi kısacık bıraktım saçlarımı..birde boyaya meraklıyım orielle açar sonra boyardım bunu bir gün içinde 2-3 kez yapardım..ne oldu?saçlarım yandı..şu anda kısa ama eskiye göre biraz uzadı.erkekler bile artık saç uzatıyor..kadına uzun saç yakışır..bir zamanlar saçım belimde uzundu..ah ah

ben kestirdim çok pişman oldum..ben saçımla çok oynayan biriyim..o model bu model derken erkek gibi kısacık bıraktım saçlarımı..birde boyaya meraklıyım orielle açar sonra boyardım bunu bir gün içinde 2-3 kez yapardım..ne oldu?saçlarım yandı..şu anda kısa ama eskiye göre biraz uzadı.erkekler bile artık saç uzatıyor..kadına uzun saç yakışır..bir zamanlar saçım belimde uzundu..ah ah

Üzüldüm böyle yazmanıza, umarım bir an önce uzar saçlarınız.. biz bayanların bir numaralı oyuncağı saçları,ama şöyle düşünün içinizde kalmamış denemişsiniz

Saçımın orjinali banyodan sonra bonus gibi. Sonra kendi kendine dalgalıya dönüyor. Saç modelleri kısmında saçlarımızın resmini paylaşalım konusunda koydum canım ordan bakabilirsin :)

Back
X