Dert değil,saç konusunda fikir istiyorummm :)

Canım V kestirme saçını düz olsun v kestirince saçlar az görünüyor düz olunca gür ve bakımlı görünüyor ben v saçımı düzelttirmeye çalışıyorum 1 yıldır :(

Bu banaydı sanırım. Ya ne bilim bana modeli olarak çok güzel gözüküyor v saçlar ondan hiç o açıdan düşünmemiştim. :53:

ayy sakın kestirmee :30: çok güzelsin böyle :23: sapık gibi hissettim :27: öhömm, evet, dalgalı da çok yakışmış doğal hali düze yakınsa bigudi sar çok güzel olur :6: bak kolay bi yolu da var dün öğrendim ekliyim işine yarar belki :6:

[video=youtube;GJsrBflLh88]http://www.youtube.com/watch?v=GJsrBflLh88[/video]

Senin yerinde olsam omuzlarıma kadar kestirip düz fönlü kullanırım
Bu arada benimde saçlarım ters çıkışlı sürekli yandan ayır bir süre sonra alışıyor saçlar
Benimkiler ayırdığımda terse dönmüyorlar artık

ben uzun saçlara bayılıyorum kısayı da kadınlara hiç yakıştırmıyorum bence kestirme:)
hmmm,iyice kafam karıştı yaa:1:

kestirme uzun saçın havası başkadır ... renginle oynayabilirsin biraz değişiklik istiyorsan
buna daha yatkınım sanırım kestirmekten çok :)

ayy sakın kestirmee :30: çok güzelsin böyle :23: sapık gibi hissettim :27: öhömm, evet, dalgalı da çok yakışmış doğal hali düze yakınsa bigudi sar çok güzel olur :6: bak kolay bi yolu da var dün öğrendim ekliyim işine yarar belki :6:
bundan almıştım ben de saçlarım yoluk yoluk oluyodu yaptıktan sonra,bir arkkadaşıma ödünç vermiştim hala almadım bayadır denemiyorum :)
[video=youtube;GJsrBflLh88]http://www.youtube.com/watch?v=GJsrBflLh88[/video]

Senin yerinde olsam omuzlarıma kadar kestirip düz fönlü kullanırım
Bu arada benimde saçlarım ters çıkışlı sürekli yandan ayır bir süre sonra alışıyor saçlar
Benimkiler ayırdığımda terse dönmüyorlar artık
sürekli fön çektirmek gerekir mi diye düşünüyorum ben de ,o da zararlı sonuçta
arkası kısa önü uzun saç modeli çok güzel.düz fönde çekildimi harika duruyor.ama bu halide güzel.
birazdan eskiden kestirdiğim zamanki fotoğraflarımı ekliycem,sizin dediğiniz modelle alakası yok da yine de bi bakın yakışıyor mu :)

$29436_385919259385_7482653_n.webp arkadaşlar bu 4-5 yıl önceki bir fotoğraf saçım şu an dediğim model gibi değil tam,bir de önde kahküllerim vardı onları yana ayırıyodum ama şu an öndeki saçlarım baya uzun,bir de bu doğal haliydi baya dalgalıydı ama artık öyle değil sizce nasıl olmuş?

Back
X