- 4 Şubat 2015
- 6.225
- 12.553
- 448
- Konu Sahibi Pink_Women
ben istemezdim ben evde yokken akrabalarım evde kalsın
kaynanangilde gitsin kalsınlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz farklı şehirlerde yaşıyoruzben istemezdim ben evde yokken akrabalarım evde kalsın
ya şöyle diyeyimYol uzunsa ayni gun yorucu oluyor diyedir ya da gezip dolanip etrafi taniyacaklardir
Fazla vicdanlısınız.
Bu vicdanınızı kendinize karşı da göstermenizi tavsiye ederim.
Tanımadığınız kişiler, hem de siz yokken, neden evinizde kalsın?
Dağ başında mı yaşıyorsunuz ki 2 kadın olmaları bunun için bir neden olsun.
Siz olmasanız ne yapacaklardı?
emri vakiyi severlerÇalışıyo oldugunuzu bilmeden nasıl geliyolar hayret bişiler.
Kabul etmemişiniz. Arayıp kabul etmeyin tabi ki de.
Kalsınlar bi otelde. perişan olunucak ne varki.
Evet bencede boyle olabilir biz de boyle yaptik ama kalanlar da olduya şöyle diyeyim
gece gelecekler sabah kalkıp yurda eşyaları bırakıp gezip tozup akşam otobüsüne tekrar binebilirler
makul saatlerde
evde götürebilecekleri birşey yok zatensaçma biz türk halkıyız, köyen köye giderken insanlar tanımadığının evinde kalırmış,
anne kızı ortada bırakmak bence doğru bir hareket olmaz, değerli eşyan varsa altın gibi onları bir dolaba kitle kalsın. Ne götürecekler senin evinden sanki, kız okula yazılmaya gelmiş
Ben olsam gözümü kırpmadan yardım ederdim. Biraz empati kurup öyle hareket etmek lazım.
ben tanımıyorumŞahsen bana kabul etmemeniz anormal geldi. Üniversite için gelene yardımcı olmak gerekir diye düşünüyorum. Üstelik tanıdığınız ve zamanında yardımcı olmuş insanlar.
ben tanımıyorum
eşimde ne kadar tanıyor onu bilmiyorum
eşimin babasına dedeleri mi ne yardımcı olmuş
bende yardımcı olmak isterim ama böyle emri vaki ile değil