Dert değil soru :) örgü konusunda yardım tavsiye

Annemin yegenime yaptigi bazi seyler

Eklentiler

• 1418414124280-166497308.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 105
  • 1418414263468-1387253859.webp
    91,6 KB · Görüntüleme: 91
  • 14184143085811779849250.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 108
peki bir öğreteniniz oldu mu :)
annem çok beceriklidr örgü konusunda . küçükken ben ço uğraştı öğreneyim diye ama yapamadım. sadece düz örgü biliyordum.
videolardan izileye izleye öğrendim bir kaç şey. düz örgü biliyorsanız nakonun istesine bi bakın derim. arada kolay örnekler var.

deneyeyim en azından değil mi ne kaybederim :)

Internette videolar bulunuyor izleyerekde yapabilirsiniz
çok video örnek var gördüm ama videoyla yapılabilir mi bilenlere sorayım dedim . Bilmediğim için karışık geldi bazıları
tabi ki. deneye deneye öğreneceğiz. yeleği en az 5 kere söktüm mesela :)
Sökmek kaçınılmaz kaderim yeter ki sonunda öğrenip örebileyim

peki tığ işi örgü mü kolay şiş mi ? hangisini alayım bugün ben ? battaniyeyle yada etekle başalyayım diyorum

Duz ormeyi biliyorsan videoyla yapabilirsin baytaniye icin 10 numara kullnabilirsin canim :) ama sis ile daha kolay oluyor tigdansa

şiş daha kolay geliyor bana ama belki siz tığı kolay öğreneceksiniz bilemem ki :)
hangisi aklınıza yattıysa onu alın derim :)
benim de örgü çekti canım bi battaniye daha mı örsem :)

Duz ormeyi biliyorsan videoyla yapabilirsin baytaniye icin 10 numara kullnabilirsin canim :) ama sis ile daha kolay oluyor tigdansa
İki ters bir düz denileninden iki kere birşeyler örmüştüm ama annem başlamış annem bitirmişti battaniye etekten daha kolay olur değil mi ? etek illaki motif ister

Suan yapiyormusunuz ?
Bak bu etekten geçen yıl çok yaptım ben. Çevremdeki bütün kız çocukları sıraya girmişti. Birirni bitirmek maksimum 3 gün sürüyor çok çok kolay.
Yeğenime bebek battaniyesi olarak bunun beyazını yapmıştım. Çok severek kullandı ablam. Bunu da yapmak görüldüğü gibi çok çok kolay.

Bu tarz şeylerle başlayabilirsiniz.

Etek nasil yapiliyor kac numara sis almaliyim

eteğe bayıldımmmmm
modeli nedir tam olarak sephora ? hemen kızıma örmek istiyorum bugün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…