- 10 Aralık 2014
- 90
- 38
- 23
- 35
Annemin yegenime yaptigi bazi seylerEvet ..bunlardan artık bol bol hediye ediliyor o yüzden örgü işi düşünüyorum :) siz örgü etekleri nasıl öğrendiniz ? yardım aldınız mı yoksa tek başına da deneye yanıla yapılabilir mi ?
annem çok beceriklidr örgü konusunda . küçükken ben ço uğraştı öğreneyim diye ama yapamadım. sadece düz örgü biliyordum.peki bir öğreteniniz oldu mu :)
çok hoş olmuşlar . ilki en en güzelleri :)Annemin yegenime yaptigi bazi seyler
deneyeyim en azından değil mi ne kaybederim :)annem çok beceriklidr örgü konusunda . küçükken ben ço uğraştı öğreneyim diye ama yapamadım. sadece düz örgü biliyordum.
videolardan izileye izleye öğrendim bir kaç şey. düz örgü biliyorsanız nakonun istesine bi bakın derim. arada kolay örnekler var.
Saolun darisi basinizaçok hoş olmuşlar . ilki en en güzelleri :)
Internette videolar bulunuyor izleyerekde yapabilirsinizdeneyeyim en azından değil mi ne kaybederim :)
tabi ki. deneye deneye öğreneceğiz. yeleği en az 5 kere söktüm mesela :)deneyeyim en azından değil mi ne kaybederim :)
Ay yazarak öğretemem sanırım.Nasil yelek oruluyor ogretebilir misiniz ?
çok video örnek var gördüm ama videoyla yapılabilir mi bilenlere sorayım dedim . Bilmediğim için karışık geldi bazılarıInternette videolar bulunuyor izleyerekde yapabilirsiniz
Sökmek kaçınılmaz kaderimtabi ki. deneye deneye öğreneceğiz. yeleği en az 5 kere söktüm mesela :)
Duz ormeyi biliyorsan videoyla yapabilirsin baytaniye icin 10 numara kullnabilirsin canim :) ama sis ile daha kolay oluyor tigdansaçok video örnek var gördüm ama videoyla yapılabilir mi bilenlere sorayım dedim . Bilmediğim için karışık geldi bazıları
Sökmek kaçınılmaz kaderimyeter ki sonunda öğrenip örebileyim
peki tığ işi örgü mü kolay şiş mi ? hangisini alayım bugün ben ? battaniyeyle yada etekle başalyayım diyorum
şiş daha kolay geliyor bana ama belki siz tığı kolay öğreneceksiniz bilemem ki :)çok video örnek var gördüm ama videoyla yapılabilir mi bilenlere sorayım dedim . Bilmediğim için karışık geldi bazıları
Sökmek kaçınılmaz kaderimyeter ki sonunda öğrenip örebileyim
peki tığ işi örgü mü kolay şiş mi ? hangisini alayım bugün ben ? battaniyeyle yada etekle başalyayım diyorum
İki ters bir düz denileninden iki kere birşeyler örmüştüm ama annem başlamış annem bitirmiştiDuz ormeyi biliyorsan videoyla yapabilirsin baytaniye icin 10 numara kullnabilirsin canim :) ama sis ile daha kolay oluyor tigdansa
Siz fotoğrafı yükleyeceğim dediniz bekliyordum ben :) ilk örgünüz mü sizinde ?Benim battaniyem pek ilgi gormedi ama bitince atcam resmini yine goriciksiniz o zaman
Evet battaniye daha kolaydirİki ters bir düz denileninden iki kere birşeyler örmüştüm ama annem başlamış annem bitirmiştibattaniye etekten daha kolay olur değil mi ? etek illaki motif ister
Suan yapiyormusunuz ?
Yüklenmiş fotoğraf yeni gördüm :) çok hoş olmuş ellerinize sağlık. Güle güle kullansın bebeğinizBenim battaniyem pek ilgi gormedi ama bitince atcam resmini yine goriciksiniz o zaman
Etek nasil yapiliyor kac numara sis almaliyimEki Görüntüle 1334707 Bak bu etekten geçen yıl çok yaptım ben. Çevremdeki bütün kız çocukları sıraya girmişti. Birirni bitirmek maksimum 3 gün sürüyor çok çok kolay.
Eki Görüntüle 1334708 Yeğenime bebek battaniyesi olarak bunun beyazını yapmıştım. Çok severek kullandı ablam. Bunu da yapmak görüldüğü gibi çok çok kolay.
Bu tarz şeylerle başlayabilirsiniz.
eteğe bayıldımmmmmEki Görüntüle 1334707 Bak bu etekten geçen yıl çok yaptım ben. Çevremdeki bütün kız çocukları sıraya girmişti. Birirni bitirmek maksimum 3 gün sürüyor çok çok kolay.
Eki Görüntüle 1334708 Yeğenime bebek battaniyesi olarak bunun beyazını yapmıştım. Çok severek kullandı ablam. Bunu da yapmak görüldüğü gibi çok çok kolay.
Bu tarz şeylerle başlayabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?