Dert değil soru :) örgü konusunda yardım tavsiye

Sefooo bu etek bi harikaaaaa acaba kizima yapabilir miyim? Ozel bi ip mı?

Biraz sık koyarsan danteli daha hoş oluyor.
Ben hem dar etek şeklinde yırtmaçlı hem de çan modelini yaptım bunların. Tek renk, özellikle beyaz çok şık oluyor.
çıkcam şimdi ip almaya. inşallah bulurum bu modelden.
6 yaş için kaç ilmek gerekir ki bir de kaç yumak

İnternette açıklamalı videolar gercekten sana yardımcı olacaktır. Ben bilmediğim çok şeyi ordan öğrendim. Bende hamileyken bir sürü şey ördüm battaniyeyle başlayabilirsin mesela çok güzel modeller var. Daha önce eline şiş almışlığın var nasıl olsa becerirsin.

Canım video sitelerinde tığ işi öğretici videolar var.Kolayca öğrenebilirsin. İngilizcelerini de yaz crochet baby hat , crochet baby dress gibi. Kolay gelsin

Aslında hediye getiriyorlar yelek, battaniye..Hazır şeyler de çok şık oluyor..bir kaç örgü olur bir kaç da hazır alırsınız ilk etapta yeter. Bence keçeden kapı süsü yapın, bebek şekerleriniZi hazırlayın..bebek odası için abajurlar, goblenden duvar panoları yapın..bebeğinizin odasını süsleyin..çünkü doğumdan sonra vaktiniz olmayacak

Mutfak ve çocuk odası için halı çok aklıma yattı ya ama paspas gibi durmaması için ipi ve modeli çok öenmli değil mi?

herkes annesinden öğrenmiş ben tek başıma yapamaz öğrnmez gibiyim o zaman
[/QUOTE]
İnternette böyle yapıp satan yerler var bir araştırın. Iki ve şişi önemli. Bu arada Şişle yapılıyor onu yanlış aktar dım. Benim banyo daki çok güzel duruyor. Katını nekadar çopaltırsan okadar puf oluyor muş

etek nasıl yapılıyor?

öğrendiniz miörgüyü.?bende kızlarıma etek ,elbise örmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…