- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Biraz sık koyarsan danteli daha hoş oluyor.aa tamam tamam :) netten baktım da bazı örneklerine. anladım :) saol canım :)
canım bitirdiğin battaniyeyi parça parça mı ördün bi özet geçebilir misin
Sefooo bu etek bi harikaaaaa acaba kizima yapabilir miyim? Ozel bi ip mı?Eki Görüntüle 1334707 Bak bu etekten geçen yıl çok yaptım ben. Çevremdeki bütün kız çocukları sıraya girmişti. Birirni bitirmek maksimum 3 gün sürüyor çok çok kolay.
Eki Görüntüle 1334708 Yeğenime bebek battaniyesi olarak bunun beyazını yapmıştım. Çok severek kullandı ablam. Bunu da yapmak görüldüğü gibi çok çok kolay.
Bu tarz şeylerle başlayabilirsiniz.
çıkcam şimdi ip almaya. inşallah bulurum bu modelden.Biraz sık koyarsan danteli daha hoş oluyor.
Ben hem dar etek şeklinde yırtmaçlı hem de çan modelini yaptım bunların. Tek renk, özellikle beyaz çok şık oluyor.
Yukledim zaten yazinin altinda gormediniz miSiz fotoğrafı yükleyeceğim dediniz bekliyordum ben :) ilk örgünüz mü sizinde ?
Yaparsın kuzum çok kolay. İp özel. Dantelli ip ya da dantel ipi gibi bir isimle satılıyor sanırım.Sefooo bu etek bi harikaaaaa acaba kizima yapabilir miyim? Ozel bi ip mı?
Birer yumak yetiyor da artıyor bile. Kaç ilmek kısmı ipe göre şişe göre değişir cicim.çıkcam şimdi ip almaya. inşallah bulurum bu modelden.
6 yaş için kaç ilmek gerekir kibir de kaç yumak
anladım :) ben bi ipçiye gidip geleyim :) fena gaza geldim :)Birer yumak yetiyor da artıyor bile. Kaç ilmek kısmı ipe göre şişe göre değişir cicim.
bu videoda ayrıntılı anlatmıyor çok hızlı ilerliyor anlayamıyorumBu guzel bak bende az sonra buna basliycam :) link :
bu videoyla trabzan yapmayı tamam öğrendim ama üst kısma nasıl geçti nasıl ilerledi hiç yok
Burda yaziyor bende suan lif örüyorum patik yaptim yegenime simdi onu oyaliycam tvdenhaberler.com/durum/bebek-battaniyesi-kac-ilmek-baslanir/1948Battaniyeyi kaç zincirle başlamalıyım ?
yazmıyor ki göremedimBurda yaziyor bende suan lif örüyorum patik yaptim yegenime simdi onu oyaliycam tvdenhaberler.com/durum/bebek-battaniyesi-kac-ilmek-baslanir/1948
etek nasıl yapılıyor?Bir örgü mayağı olarak cevap vereyim. Ördüğüm hiç bir şeyi de kullanmam nedense. Örme kısmı keyifli sadece bence. Tığ işini ben pek beceremiyorum. Ama şiş konusunda iyiyim.
Bebeğe yakadan başlanan yelek örmekle başlayın işe. Hem kolay hem dikiş olmadan tek parçada halledersiniz. Düz örgüyle başlayıp sonra motiflere geçersiniz.
Kızınız olacaksa gelecek kışa etekler yapabilirsiniz. Ben yeğenime yapıyorum deliriyor örgü eteklere.
Tüylü iplerden battaniye yapmıştık. Hem şık hem kullanışlı oldu. Tığ yerine bunu deneyebilirsiniz.
öğrendiniz miörgüyü.?bende kızlarıma etek ,elbise örmek istiyorum.Merhabalar :)
Aslında örgü konusuna yazdım ama oraya pek uğrayan yok burada bilen arkadaşlar varsa diye yazıyorum. :)
Ben 5 aylık hamileyim. Hamileliğimle eve kapanmış durumdayım bu arada örgüyle el işleriyle vakit geçirmek istiyorum. Şu zamana kadar çok basit iki tane kazak örmüşlüğüm var çoğunlukla annemin yardımıyla. Yani neredeyse hiç örgü bilmiyorum. Sizce evde tek başıma deneme yanılma videolar örneklerle tek başıma öğrenebilir miyim ? tığlı örgüler yapmak istiyorum, battaniye yelek gibi... önerileriniz neler olur ? nerden başlamalıyım ? sizin cevaplarınıza göre bugün gidip tığ ip alacağım . :)
Kizin etek seviyorsa tütü eek yapabilirsin ben yegenlerime yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?