Dert değil soru :) örgü konusunda yardım tavsiye

Etek çok hoş olmuş yaaa ... şişte mi ördünüz ? harika duruyor ellerinize sağlık . Çok beğendim

Eee artik ne oecegine karar vrdin mi canim
battaniyeyle başlayacağım kolay bir örnek bulup . Bugünde gidip hem tığ hemde şiş alacağım artık hangisi kolay gelirse onunla öreceğim şimdi sıra geldi videolu anlatım bulmak heycanlandım ya çok hoş birşey bu örgü

Sana link verebilir kolay videolar icin

Etek nasil yapiliyor kac numara sis almaliyim
Eteğin pileli kısımları hazır bir ip.dantel gibi bişey. Renge uygun bir de normal ip alıyorsunuz. 3.5 ya da 4 ile örüyorum ben. normal iple 2-3 parmak örüp bunu ekliyorsunuz, sonra bir 3-4 parmak daha örüp bir sıra daha bu ipi ekliyorsunuz. Böyle böyle kaç kat istiyorsanız yapıp dikiyorsunuz bu kadarcık.

Son düzenleme:
Derya baykalin guzel anlatimli var ona bir bak linkini atiyorum simdi

Modelin ismini bilmiyorum canım. Yapılışını bir arkadaşa anlattım yukarda. İp hazır satılıyor, sadece ördüğün örgüye ekliyorsun.
evet okudum yorumunu da şunu anlamadım. nasıl kat kat oluyor ? ben çok anlamıyorum da hoşgör

Ben de sun aksam kızıma converse patik örmeye karar verdim. Birazdan ip ve tığ alicam insallah videolara bakarak yapabilirim cok heveslendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…