Etek çok hoş olmuş yaaa ... şişte mi ördünüz ? harika duruyor ellerinize sağlık . Çok beğendimEki Görüntüle 1334707 Bak bu etekten geçen yıl çok yaptım ben. Çevremdeki bütün kız çocukları sıraya girmişti. Birirni bitirmek maksimum 3 gün sürüyor çok çok kolay.
Eki Görüntüle 1334708 Yeğenime bebek battaniyesi olarak bunun beyazını yapmıştım. Çok severek kullandı ablam. Bunu da yapmak görüldüğü gibi çok çok kolay.
Bu tarz şeylerle başlayabilirsiniz.
Eee artik ne oecegine karar vrdin mi canimYüklenmiş fotoğraf yeni gördüm :) çok hoş olmuş ellerinize sağlık. Güle güle kullansın bebeğiniz
Onu ben yapmadım ki, ama benzer modellerinden çok yaptım. Kız çocukları bayılıyor. Şişte örülüyor ve çok kolay.Etek çok hoş olmuş yaaa ... şişte mi ördünüz ? harika duruyor ellerinize sağlık . Çok beğendim
battaniyeyle başlayacağım kolay bir örnek bulup . Bugünde gidip hem tığ hemde şiş alacağım artık hangisi kolay gelirse onunla öreceğimEee artik ne oecegine karar vrdin mi canim
Bunu dun bitirdim :)Etek çok hoş olmuş yaaa ... şişte mi ördünüz ? harika duruyor ellerinize sağlık . Çok beğendim
çok hoşsun :)battaniyeyle başlayacağım kolay bir örnek bulup . Bugünde gidip hem tığ hemde şiş alacağım artık hangisi kolay gelirse onunla öreceğimşimdi sıra geldi videolu anlatım bulmak heycanlandım ya çok hoş birşey bu örgü
Sana link verebilir kolay videolar icinbattaniyeyle başlayacağım kolay bir örnek bulup . Bugünde gidip hem tığ hemde şiş alacağım artık hangisi kolay gelirse onunla öreceğimşimdi sıra geldi videolu anlatım bulmak heycanlandım ya çok hoş birşey bu örgü
ama bu çok güzellllllllllll ne muhteşem örnekler var yaaaaaaaBunu dun bitirdim :)
Eteğin pileli kısımları hazır bir ip.dantel gibi bişey. Renge uygun bir de normal ip alıyorsunuz. 3.5 ya da 4 ile örüyorum ben. normal iple 2-3 parmak örüp bunu ekliyorsunuz, sonra bir 3-4 parmak daha örüp bir sıra daha bu ipi ekliyorsunuz. Böyle böyle kaç kat istiyorsanız yapıp dikiyorsunuz bu kadarcık.Etek nasil yapiliyor kac numara sis almaliyim
ne becerikli hatunlar var yahu :)Bunu dun bitirdim :)
sevinirimmmmm :)Sana link verebilir kolay videolar icin
Bu guzel bak bende az sonra buna basliycam :) link :sevinirimmmmm :)
Modelin ismini bilmiyorum canım. Yapılışını bir arkadaşa anlattım yukarda. İp hazır satılıyor, sadece ördüğün örgüye ekliyorsun.eteğe bayıldımmmmm
modeli nedir tam olarak sephora ? hemen kızıma örmek istiyorum bugün :)
evet okudum yorumunu da şunu anlamadım. nasıl kat kat oluyor ? ben çok anlamıyorum da hoşgörModelin ismini bilmiyorum canım. Yapılışını bir arkadaşa anlattım yukarda. İp hazır satılıyor, sadece ördüğün örgüye ekliyorsun.
o zaman ben çıkıyorum bir tane 4 numaralı tığ ve ipler alıp geleyim :) cevaplar için teşekkür ederim ilerleyen aşamalarda buradayımBu guzel bak bende az sonra buna basliycam :) link :
aa tamam tamam :) netten baktım da bazı örneklerine. anladım :) saol canım :)Modelin ismini bilmiyorum canım. Yapılışını bir arkadaşa anlattım yukarda. İp hazır satılıyor, sadece ördüğün örgüye ekliyorsun.
Saat15.30 da bulusalim burda hadi sana bol sanss kolay gelsinno zaman ben çıkıyorum bir tane 4 numaralı tığ ve ipler alıp geleyim :) cevaplar için teşekkür ederim ilerleyen aşamalarda buradayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?