Dert değil :)

notokey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2018
1.511
1.000
53
Çok fena gelin miyim diye merak ediyorum o yüzden size de sormak istedim :)
Geçen gün kayınvalidemlerde yemek yiyoruz.Kayınvalidem kızıma takıldı büyüyünce babannene temizliğe gelirsin diye bu arada kızım 1.5 yaşında öylesine takıldı yani.Kayınpederimde o arada laf soktu kendi kızınıda öne koydu ama tek bana yüklenmiş olmasın diye bence kızını da söyledi.İşte x ile y gelmiyo sanada torununmu gelicek dedi.
Bende ayaktaydım kp duydumu bilmiyorum kv duydu valla benimde evime temizlikçi geliyo fln dedim öyle deyince kv öyle sizinde bir haftasonunuz var yetiştiremiyosunuz dedi.
Kv genç ve de çalışıyor.Aslında eli ayağı tutuyoki çalışıyor dicektimde sert olur diye demedim.Yengemle muhabbet esnasında bu konudan bahsettimde insan öyle demez sert konuşmusun bir gün gelirim deseydin fln dedi.Zamanında gitmişliğim oldu zaten birde gecen yıl bazı olaylar yasadıgımızdan açıkçası temızlıge gitmek ıstemem kv temızlık konusudna insanları kullanan biri iş yaptırmasını bilir yani evine gitsem o evden çıkamam ben çünkü temiz değil dolaplar vs kalıplaşmıs yağ.

Çok uzatmayayım bana bunumu dert ettin diyecekler vardır dert etmedim ama bazen düşüncelerimi sorguluyorum gerçekten çok mu fenayım.Bu arada çevremde sakinliğimle b,linirim sinirli bir yapım yoktur sadece bir şeye kızdıysam sert söyleyebilirim.Burda kv-kp o kadar şey yapıyor cevap vermeyen insanlara hayranım

Gereksiz olmuş ama yinede iyi olmuş :) Ben eş anne babasına yardım etmeye karşıyım. Herkes kendi anne babasına hizmet etsin. Kızı varmış e sizin eşinizde var? Ha pardon birine yazık olur diğeride zaten erkek öyle şey mi olur..

fenalık bişi yok bence olması gerekeni söylemişsiniz..
1,5 yaşındaki çocuğa böyle takılmak da ne alakaysa..
Buyuyunce bakıcaksın ediceksin fln derler ya çocuklara gerçi anlıcak yaşta değil şuanda.KP baya baya laf soktu ama iş yerinde çalışıp para kazanıyorsa demekki iyisin çünkü 30 yıldır çalışmamış sürekli evdeymiş yani çalışmakla kendini yıpratan biride değil.Bazen sorguluyorum ama tersmi söyluyorum diye ondan merak ettim :)

Öyle laf söylememelimiydim yani :S siz olsanız ne derdiniz :)

Öyle laf söylememelimiydim yani :S siz olsanız ne derdiniz :)
Söyleyin tabi neden söylemeyesiniz ki. Kötü birşey değil. Ortaya laf atan cevabını alır :) Ben olsam duymamazlıktan gelirdim çünkü gerçekten ciddiye almazdım :)

Fenasiniz evet
Kv kp savunur oldum yani kk yuzunden
Yasini basini almis insanlara sirf egonuzu tatmin etmek icin laf sokmayin.
Ego değil tabiki sonuçta çalışıyor çalışıyosa eli ayağı tutuyoki çalışıyor.Bende çalışıyorum ve küçük kızım var bende evimi yetiştiremiyorum.Kv temizliği sevmez zaten bir lavaboyu bile yıkamak zor olmamalı onu bile yapmıyor

Tabiki kimsenin temizligi yapmayin buna katiliyorum kimsenin hizmetcisi degiliz. Ama kocaman insanlara laf sokma cabaniz varmis gibi hissettim. Yoksa tabiki mevzunuzda haklisiniz

Tabiki kimsenin temizligi yapmayin buna katiliyorum kimsenin hizmetcisi degiliz. Ama kocaman insanlara laf sokma cabaniz varmis gibi hissettim. Yoksa tabiki mevzunuzda haklisiniz
Aslında normalde laf sokarak konusamam fakat kv yaşlı değil,çalışıyor benimde çalıştıgımı bildiğinden öyle demesi tuhaf geldi.Kp zamanında kv hep hizmet ettirdiğinden kendi kardeslerine fln benimde öyle olmamı istiyor sanırım

Bugüne kadar bununla ilgili hiç laf sokulmadı bana
Ne zaman evlerine gitsem kızı gibi el atarım herşeye yardımcı olurum kendi de bana geldiğinde aynı şekilde ben iş yaparken geçip oturmaz
Kendi işini kendi görür üstelik vücudunda platinler var içim elvermez
Eşimde annemlerin bi ihtiyacı olsa onların eli kolu olur herseylerine koşar
Bilmiyorum ilerde bana nasıl davranılmasını istiyorsam öyle davranmaya çalışıyorum

Ben bir fenalık göremedim olan neyse onu söylemişsiniz sonuçta sizde eve temizlikçi alıyormuşsunuz bir de gidip orayı temizleyeck haliniz yok

Benim de kayınbabam laf sokar böyle konularda, kayınvalidem de kendi yemek yapar ama temizliği yapmaz. Ya temizlikçi alır ya kayınbabam süpürür evi. Evde bekar 22 yaşında görümcem olmasına rağmen.
Asla ama asla duymuyorum duymamazlığa vuruyorum. İşim varda çıkıyorum, aniden telefon gelmiş gibi yapıyorum.
Eşim diyecek olursa da kendi evime bir gün ancak yetişiyorum. Kardeşin yapabilir ki zaten temizlikçi gelebilir istersen derim.

Ya emin olun öyle olmak çok istiyorum ama direkt şak şak söyluyorum hem de hiç politik değilim
Bence siz biraz fevrisiniz bende sizin gibiydim ama sonra anladimki bana bir faydasi yok bende nabza gore serbet verip bildigimi yapiyorum yaslı yaşlı insanlar idare etmek lazim siz bidahakine daha guzel tatli bir dille anlatirsiniz durumu sıkmayın canınızı

Bende yardım ediyorum yemek yapmaya yanaşmıyorum o yapıyor o güzel yapıyor çünkü.Önceden daha şeydim fakat bazı olaylardan sonra biraz geri çektim diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…