- 26 Şubat 2018
- 753
- 1.970
- 63
Burda kv-kp o kadar şey yapıyor cevap vermeyen insanlara hayranım
Sizi anlıyorum. Bir kez soğudunuz mu olmuyor. Hatta eşim dedi ki "annem artık ağzıyla kuş tutsa yatanamaz di mi sana"dedi. Ben de "evet, yaranamaz" dedim. Bazı şeyler aradaki köprüleri tamamen yıkmasa da zarar veriyor.Zamanında çok iyiydim hatta onların yazlık olarak kullandığı evide temizlemiştim kayınvalidem ilk defa bu ev böyle temizlik gördü demişti.Ama lohuısalık zamanım hiç iyi geçmedi ve hep iyi olarak gördugum kaynanam evden kaçma derdindeydi ve beni aglattığından dolayı eskisi gibi olamıyorum onlara
ben sizi cok iyi anliyorum benzer durumlari yasadim ,yasiyorum.icinden gelmeyince gozunu bile onun icin kirpmak gelmiyorAslında hiç öyle biri değildim önceden olsa gülümser geçerdim şimdi bu lafı demeseydim içime otururdu.Birkaç olaylar yaşadığımızdan dolayıda belki söylemeye başladım.Kendisi yapıp yetiştiremese neyse hiç canı istemiyor hatta sırf temiz değil diye gitmek dahi içimden gelmiyor.
artık kendimi sorguluyorumBence gayet masumca bi cevap olmuş.
Fena olmak böyle bişey değil siz yanlış anlamışsınız:)
Kızı olsa hayatta yapmaz.Çünkü temizlikle alakaları yok o konuda çok rahatlar.Şimdi çalışıyor ama çalışmıyorkende biliyorum sürekli yatmak istiyor.Ama gezmeye gidicez dyelim en önde gider o zaman hiç demez oram buram ağrıyo diye.Kızıyla oğlu bile der gezmeye gelince hiçbir şeyin kalmıyo diye.Aslında dışarıdan bakınca herkes begenır onu kaynana olarak karışmaz etmez fakat temiz biri olmadığı için gidesim gelmiyor.Tuvaletine fln giremiyorumben olsam daha beterini soylemistim. sen calisiyorsun kv de calisiyor dimi? sen kendine evine yetermiyorsunki onun evine gidesin? anlamiyorum arkadas bu parazit ruhlulari. elin ayagin tutuyor sukur diyecegine ha bire geline kiza nasil kene gibi yapisiriz derdindeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?