Dert degilde bir iç döküş...

Tweety

-Zık-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
36.385
26.109
598
Beni bilenler bilir, Bilmeyenlerde kendi gibi bilir :deli: Diye komik bir giriş yapayım bende yazının devamı benim için çokta eglenceli olmayacak..

Evet uzun süredir Anne olmak istiyordum,istiyorum diyemiyorum bu ihtimal benim için artık yok denecek kadar düşük tabi Allahtan ümit kesilmez,
Ömrümüz saglıgımız yeterde bize uygun bir tedavi bulunursa tadından yenmez.
Öncelik çevremdeki eş, dost, akrabanın bana olan tavrı,
Ben ilk zamanlar çok üzülüyor aglıyor içime atıyordum,
Bi yerde çocuk konusu geçsin, bi hamilelik haberi gelsin onlar adına tabi ki mutlu oluyordum ama ben ne zaman bu haberi verecegim diye üzülmemek mümkün degildi,
( Tabiki doktorlarada gittik üzerinde durduk )
Sonra sonra duruma alıştım ve çocuk meselesini hedef noktamdan kaldırdım.
Karşıdan bakınca umursamayan,ugraşmayan laylaylom bi insan oldum.
Böyle olmasan oynatmaya az kalacaktı biraz oynatmışta olabilirim :dondurma:
Ben defteri iyi kötü kapattımda,
Çevremdeki insanların dilinde sürekli niye tedavi olmuyorsunuz niye şu yöntemi denemiyorsunuz,
Herkes olmuş tüp bebek uzmanı:deli:
Biz tabi bilmiyoruz yöntemleri sayelerinde ögrendik :deli:
Tişikkirlir sipirminler :işsiz:

Neyse işte böyle iyi niyetin dozunu artıran artık lüzumsuzluga varan herkese sinir oluyorum.:dondurma:

Son olarak,

Bugün evimle ilgili birşeyden bahsederken salon, yatak odası ve cocuk odası dedim ve yutkundum sonra düzeltip yani misafir odası işte vs diyip saçmaladım ama içim acıdı galiba hiç bir zaman çocuk odam olmayacak...

Öyle işte...

Biliyo musun bazen burda seni gordukce aklima geliyodun, bi kac yazinda anlasiliyodu istedigin.

Cok uzuldum simdi yazini gorunce, problemin nedir bilmiyorum.. ben tedaviyle anne oldum zorluklari biliyorum o yuzden.

Rabbim nasib ettiyse eminim er ya da gec olur. Etmediysede Sukur deyip devam etmeli. Tabii bize konusmak kolay oyle dusunuyosundur.. sende haklisin..

Kabullenmek kabullendim diyerek olmuyor mallesef
Hayat bu hepimize ayrı güzellikler ve sorunlarla gelir
Yapacak birşey yok

Bunu sizi üzmek ya da "Aaa aklımıza gelmemişti sağ ol ya" anlamında söylemiyorum yanlış anlamayın ama evlat edinmeyi düşünmez misiniz? Yani evet belki kendi çocuğunuz gibi olmayabilir ama bir çocuğu evlat edinip ya da koruyucu ailesi olup ona bambaşka bir gelecek sunabilir, bir derece annelik özleminizi dindirebilirsiniz.

Ne yazsam bilemedim, sadece yazmak istedim.
Konuyu kendim açsam bu kadar olurdu.
Genelde takmamaya çalışıyorum bende ama o boş oda için çocuk odası dilime dolanmış her seferinde ruhum daraliyor

Bizim insanlarımız çok sinir bozucu!
Hiçbir sağlık sorunu olmayan insanlar da çocuk yapmak istemeyebilir!
Onlar için de ileri geri konuşup nasihat vermeye çalışıyorlar!
Her neyse....
Çocuğunuz olmuyorsa evlatlık edinebilirsiniz ne güzel birine hayat olursunuz :) ama evlatlık edinmek istemiyorsanız da bir mucize yaşarsınız umarım :)

Beni bilenler bilir, Bilmeyenlerde kendi gibi bilir :deli: Diye komik bir giriş yapayım bende yazının devamı benim için çokta eglenceli olmayacak..

Evet uzun süredir Anne olmak istiyordum,istiyorum diyemiyorum bu ihtimal benim için artık yok denecek kadar düşük tabi Allahtan ümit kesilmez,
Bi yerde çocuk konusu geçsin, bi hamilelik haberi gelsin onlar adına tabi ki mutlu oluyordum ama ben ne zaman bu haberi verecegim diye üzülmemek mümkün degildi,
Çevremdeki insanların dilinde sürekli niye tedavi olmuyorsunuz niye şu yöntemi denemiyorsunuz,

Neyse işte böyle iyi niyetin dozunu artıran artık lüzumsuzluga varan herkese sinir oluyorum.:dondurma:

Son olarak,

Bugün evimle ilgili birşeyden bahsederken salon, yatak odası ve cocuk odası dedim ve yutkundum sonra düzeltip yani misafir odası işte vs diyip saçmaladım ama içim acıdı galiba hiç bir zaman çocuk odam olmayacak...

Öyle işte...

Son olarak,

Öyle işte...

yaşınızı ve neden olamayacağını öğrenebilirmiyiz?

Bir arkadasim var tedavi artik istemiyoruz dedikten sonra ben artik bebek konusundan konusmuyorum.
Hamile oldugumu bile uzulur diye 5 ay gizledim.
Ozenmesin uzulmesin benim neden olmuyor demesin diye.

Sen cogu kisinin sesi olmussun.
En azindan bu konuyu okuyan bilmis kisiler , artik bebek icin yillarca ugras verenlerle ugrasmaktan vazgecerler.

Benim de uzun zaman olmadi ve son zamanlarda bana hamilelikten ve bebekten bahsedenlere dusman gozuyle bakmaya baslamistim.insanin bir zaman sonra yasadigi durum degilde insanlarin surekli cok bilmis tavirlari zoruna gidiyor.

Lutfen benim icin bu ihtimal dusuk demeyin.. Zorlu tedavilerim hep basarisiz oldu.. Kabus dolu gunler yasadim.. Sonra birden artik kabullenmisken geldi yawrum kendi kendine.. Yumurta toplama isleminde yumurtam bile yoktu toplanacak ... Sadece hoc dusunmeyin.. Cevrenin ne onemi var? Cocuk olunca da susmuyorlar lohusaligimdan biliyorum. O yuzden onlara sakin takilmayin. Ihtimal dusuk de demeyin.. Cunku onun ruhu yaratildiysa gelecek mutlaka her seye ragmen..sabirlar diliyorum size. Ne oldugunu biliyorum nasil hissettiginizi .. Evimin her kosesinde gozyaslari biraktim ben de.. Daha kurumadan geldi kondu icime bebegim.. Nasip ve bol bol dua. Ben buna cok inandim yasadim.. Sevgiyle kal..

Size sabır, çevrenizdekilere de biraz anlayış diliyorum.
Kendim için de :)
Amin,Çok teşekkürler :)

Biliyo musun bazen burda seni gordukce aklima geliyodun, bi kac yazinda anlasiliyodu istedigin.

Cok uzuldum simdi yazini gorunce, problemin nedir bilmiyorum.. ben tedaviyle anne oldum zorluklari biliyorum o yuzden.

Rabbim nasib ettiyse eminim er ya da gec olur. Etmediysede Sukur deyip devam etmeli. Tabii bize konusmak kolay oyle dusunuyosundur.. sende haklisin..
Teşekkür ederim yorum için,
Kk ya ilk üye oluş amacım çocuktu,
Nerden nereye :)
Önceden üzülürdüm
Şimdi Bende hep hayırlısını diliyorum artık.
Nasipte yoksa yapacak birşeyimiz yok zaten.

Eğlenceligirdin de sonunda üzdün bee superman ..
Allah ım gönlüne göre versin inşallah
Amin inşallah teşekkürler. :)

En son cümlen içime oturdu...
Tüylerimi diken diken etti...

Allah gönlüne verir inşallah...
:KK200:
Bugün benimde uzun zaman sonra içime oturdu,
Yoksa böyle bir konu açmazdım,
Amin İnşallah teşekkürler :)
Hepimizin gönlüne göre versin Rabbim.

Kabullenmek kabullendim diyerek olmuyor mallesef
Hayat bu hepimize ayrı güzellikler ve sorunlarla gelir
Yapacak birşey yok
Kabullenmek zorundayım diyim o zaman,
Tabi hepimizin sınavı farklı biliyorum,
Teşekkürler yorum için.

Bunu sizi üzmek ya da "Aaa aklımıza gelmemişti sağ ol ya" anlamında söylemiyorum yanlış anlamayın ama evlat edinmeyi düşünmez misiniz? Yani evet belki kendi çocuğunuz gibi olmayabilir ama bir çocuğu evlat edinip ya da koruyucu ailesi olup ona bambaşka bir gelecek sunabilir, bir derece annelik özleminizi dindirebilirsiniz.
Şuan için bu düşüncede degilim,
Ama ileride belkide olur neden olmasın,
Teşekkürler yorum için.
Ne yazsam bilemedim, sadece yazmak istedim.
Konuyu kendim açsam bu kadar olurdu.
Genelde takmamaya çalışıyorum bende ama o boş oda için çocuk odası dilime dolanmış her seferinde ruhum daraliyor
Allah gönlüne göre versin seninde inşallah :)
Umudunu kaybetme.
Gecenin en karanlık anı;güneşe en yakın olan andır.
Sabret,vazgeçme inşallah seninde bir evladın olur.
Allah isteyen herkese versin inşallah.
Çok teşekkürler. Amin İnşallah,
Her kışın bi baharı vardır elbet deyip yaşıyoruz işte :)

İnşallah sana uygun bi tedavi yöntemi de çıkar canım çok zor 9yıl nasıl durmuşum diyorum İnan unutuyor bile insan çektiği acıyı Allahım sana da unuttursun tez zamanda

giz tweety. deme öyle... üzme bizi. Herseyden önce Allah gönlüne göre versin. atma icine lütfen, biri seni rahatsiz ettiginde pat pat vur suratlarin eninde sonunda susarlar.

aklima bu konuda hep ayni kisi geliyor. bir tanidik abartmiyorum evlendigi günden beri denedi denedi, herseyi denedi olmadi. en sonunda olmuyor artik yasimda gecti artik diip kesti atti olayi. bide nolsun kadin dogal yollardan hamile kaldi. ama gercekten yillarca ugrasti.

al banada doktor 90% olmaz demisti. rahmim ve yumurtaliklarimda sorun vardi. ama oldu iste

Back
X