Herşey Hepimizin gönlünce olsun inşallahGönlünüzce olsun diliyorum. :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herşey Hepimizin gönlünce olsun inşallahGönlünüzce olsun diliyorum. :)
Allah sanada sabır versin.
Sen ilk leveldesin,
2. Levelde çocuk konusu işte,
Bu güzeldi başkalarına akıl vermek gerçekten paralı olsa keşke![]()
Susmamak gerektigini ögrendim ben,Valla istesem zengin olurdum sıkıntılarim biterdivalla basta he hi diyordum şimdi sustukça daha da beter
![]()
Keşke herkes senin gibi düşünseydi.
Senin çevredekiler daha bir degisikmiş,
Evlenme, cocuk yapma diyeni duymamıştım şimdiye kadar :))
Ama sen ne güzel cevabı vermişsin.
İnşallah çok teşekkürler.
Sanmıyorum erkeklerin böyle konulara takıldıgını :)Üzülme gerçekten çok gereksiz insanlar var ve işin ilginç yanı hep kadınlar. Acaba erkekler de diğer erkeklere böyle şeyler söylüyorlar mı merak ediyorum.
Üzülme lütfen hayat mucizeler ile dolu ve teknoloji ilerliyor sürekli. Umudunu asla yitirme.
Niye olmasın ki? ALLAH' tan ümit kesilmez. Belki de en umulmadık anda gelecek ne biliyorsun?
Kaç yıllık evlisin?
Teşekkürler papyon,Tum gittigim drlar cocugun olmaz bosuna ugrasma para harcama tibben mumkun degil dediler. Arastirdiysan bilirsin fsh 28 amh 0.01. Ama oldu olmaz denilen oldu buyumeye buyutmeye calisiyoruz
Bunlari anlatma sebebim su imkansiz diye birsey yok. Hayat bu ne olacagi belli olmaz.
Dilerim gonlun ferahlar ve dilegin kosarak sana gelir. Etrafindakilere gelince o konu iste en zor olani. Insan kendini avutuyor da cevresi can yakmak icin desiyor da desiyor.
Umutsuz degilim ama şimdilik anne olamayacagımdan eminim.Boyle konulari gordukce yasadiklarim film şeridi gibi geciyor gozumun onunden.. cevre baskisi nedir iyi bilirim baya buyugunu yasadim.. sizi en iyi ben ve bizim gibi yasayanlar anlar.. o cevrenin agzi hic kapanmayacak bunu bilin..illaki bir densiz cikacak her yerde. Cunku herkes doktor, herkes bilgili, herkesin akli cok birazda size vermek istiyor..
Ayrica sorun nedir bilmiyorum ama ümitsizlik hic dogru degil. Temmuz ayinda tup bebek ile hamile kalmis ben soyluyorum bunu.. Allahim insallah sizinde en kisa zamanda gebelik haberini almanizi nasip etsin
Çok teşekkür ederim,Kesme ümidini Allah büyüktür sen yılma iste Allah sağlıklı hayırlı bir evlat verir inşallah hayat mucizelerle dolu belki Allah söyletiyor ağzından bir anda çıkıvermiş Allahım hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın
İnşallah çok teşekkürler.Rabbim tez zamanda sağlıkla hayırla nasip etsin inşaallah canım.Allah büyük![]()
İç sesimin tercümanı
Ne denir ki
Umutsuz vaka ben varken
![]()
İnşallah çok teşekkürler.
Allah yardımcımız olsun.
Kurban olurum sana.. Olacak ben biliyorum. Zor evet, bu süreç çok yıpratıcı fakat vakti gelmeden bi çiçek bile açmıyo. İmkansız diye birsey yok. Cahil ve gerikafalı insanlara aldırma. Onlar cahil olduklarını bilmeden paldır küldür yaşıyorlar hayatı. Hem Allah söyletmis seni çocuk odası diye. Her zaman dualarimdasin.. Seni çok seviyorumBeni bilenler bilir, Bilmeyenlerde kendi gibi bilirDiye komik bir giriş yapayım bende yazının devamı benim için çokta eglenceli olmayacak..
Evet uzun süredir Anne olmak istiyordum,istiyorum diyemiyorum bu ihtimal benim için artık yok denecek kadar düşük tabi Allahtan ümit kesilmez,
Ömrümüz saglıgımız yeterde bize uygun bir tedavi bulunursa tadından yenmez.
Öncelik çevremdeki eş, dost, akrabanın bana olan tavrı,
Ben ilk zamanlar çok üzülüyor aglıyor içime atıyordum,
Bi yerde çocuk konusu geçsin, bi hamilelik haberi gelsin onlar adına tabi ki mutlu oluyordum ama ben ne zaman bu haberi verecegim diye üzülmemek mümkün degildi,
( Tabiki doktorlarada gittik üzerinde durduk )
Sonra sonra duruma alıştım ve çocuk meselesini hedef noktamdan kaldırdım.
Karşıdan bakınca umursamayan,ugraşmayan laylaylom bi insan oldum.
Böyle olmasan oynatmaya az kalacaktı biraz oynatmışta olabilirim
Ben defteri iyi kötü kapattımda,
Çevremdeki insanların dilinde sürekli niye tedavi olmuyorsunuz niye şu yöntemi denemiyorsunuz,
Herkes olmuş tüp bebek uzmanı
Biz tabi bilmiyoruz yöntemleri sayelerinde ögrendik
Tişikkirlir sipirminler
Neyse işte böyle iyi niyetin dozunu artıran artık lüzumsuzluga varan herkese sinir oluyorum.
Son olarak,
Bugün evimle ilgili birşeyden bahsederken salon, yatak odası ve cocuk odası dedim ve yutkundum sonra düzeltip yani misafir odası işte vs diyip saçmaladım ama içim acıdı galiba hiç bir zaman çocuk odam olmayacak...
Öyle işte...
Kızz bende sana duygulandırdın, Rüzgargülüm çok sagol destegin için Allah razı olsun.Kurban olurum sana.. Olacak ben biliyorum. Zor evet, bu süreç çok yıpratıcı fakat vakti gelmeden bi çiçek bile açmıyo. İmkansız diye birsey yok. Cahil ve gerikafalı insanlara aldırma. Onlar cahil olduklarını bilmeden paldır küldür yaşıyorlar hayatı. Hem Allah söyletmis seni çocuk odası diye. Her zaman dualarimdasin.. Seni çok seviyorum![]()
Kızz bende sana duygulandırdın, Rüzgargülüm çok sagol destegin için Allah razı olsun.
İnşallah belkide sizin dualar vesile olur,Bende seni seviyorum kardeşim![]()